Şimdi Ara

NBAdaki EN ARTİS BASKETÇİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
12.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kevın garnett bence kendini bi b.k zannediyo.bişey bilmiyo takımın becerisini kendi becerisi sanıyo.abuk subuk bi smac basıyo gogsunu yumrukluyo(dişlerini sıkarak falan)tam bi mal
  • En artisti falan bilmem ama artist olmak konusunda haklılar bence yani hayvan gibi smaç vursam seyircilerle coşardım,adama blok vursam heralde hareket falan çekerdim,yani hava atma konusunda bence haklılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

bence en havalısı rasheed wallece
    bi adam bu kadar mı artist olur yaa
    kendini bişey sanıyor ama hiçbir şey değil
    sadece çene var adamda,işi gücü sağa sola laf atmak
    neyse ki duncan dağıttı

ekin baya coşmuş

işin ilginci Rasheed'i sonradan çok sevmeye başladım,baya eğlendiriyo insanı

Sergen hortlatıcak başka konu mu bulamadınyalnız 2 sene önce yazılmış bi mesaja cevap niteliğindeki hort mesajın baya orjinal durmuş(oha be ne cümle kurdum)

• Birgün herkes Sheed'i sevecek...

• quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

Sergen hortlatıcak başka konu mu bulamadınyalnız 2 sene önce yazılmış bi mesaja cevap niteliğindeki hort mesajın baya orjinal durmuş(oha be ne cümle kurdum)

Canım sıkılmıştı.Bölüm de çok durgundu.Baktım Rodman'a laf atmışlar.Hortlatayım dedim
  • Kobe ...
  • Kobe Bryant
  • dwayt howard nasıl yazılıyodu kesinlikle
  • jermaine o'neal xD
  • iyi anlamda artis Vince Carter, maç içinde adamın her hareketi estetik ve artistik. Ama çok iyi bir insan, bencil değil,hatta uyuşturucu alkol madde bağımlısı gençlere yardım etmek için rehabilitasyon ve spor merkezi kurmuş.

Kötü anlamda artis ise KG. Kendini çok kasıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 22 Mart 2009; 12:56:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: V2

Kötü anlamda artis ise KG. Kendini çok kasıyor.

kesinlikle doğru.yaptığı her hareket olağan üstü bişeymiş gibi davranıyor.en nefret ettiğim huyu basit bişey yapar çenesini sıkıp gögsünü yumruklar.basket faul olur havalara girer.

bi basketbolcudan hiç bu kadar nefret etmemiştim açıkcası...
  • Bence D-wade Çünkü potadan potaya bi kere atmıştı öyle hiç sevinmedi
  • nate robinson?
  • Konu efsane
  • artis mi? ne artisi? artis ne arar la nba'de

• artis az kalır yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J-Smoove -- 29 Temmuz 2010; 22:51:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

artis az kalır yanında

Bunun adı karaktersizlik her ne kadar miamili olsam da

• nba'in en yakışıklı zencisi Allen Iverson
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

... vince - amare- shaq en havalı adamlar. ama şu ana kadarki en karizmatik oyuncu derseniz kesinlikle jordan. o nasıl bi karizmadır basketbol maçında adamın karşısında olmak istemezdim. basket topu bir insana ancak bu kadar yakışır.

• Kesinlikle 1) Dennis Rodman(yanlış yazmış olabailirim) 2) Ron Artest
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.