Şimdi Ara

NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
10
Favori
48.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum bilen olsa yazar zaten... Kimse Android versiyonunu oynamıyor demek ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReiSeM

Oyunda çözemediğim bi gariplik var. 92 overallı şutu ve üçlüğü 95 bir sf var. çok nadir yeşil yakıyorum ve yeşil yakmadıkca bos sutlar bile zor giriyor. serbest atışlarda da bar çok hızlı doluyor ve azıcık bi bosluk kalsa da girmiyor.

sonra deneme amaçlı savunma ve finishing agırlıklı bi pf actım sutu cok kötü, am serbest atıs barı cok cok yavas ilerlediğini gördüm. bana hiç normal gelmedi. ikisiyle de aynı yüzdeyle atıyorum resmen.

sonra bunun gazına gelip pg actım 70 overall, onda da daha üçlük 75 iken daha fazla yeşil yaktım. acaba benim 92 overallı adamın bi yerlerini yanlış mı yaptım :)
    Hocam tecrübelerime dayanarak genel overall bir yere kadar etkili bu oyunda. Overall'dan daha önemli olan 2 nokta var. Birincisi badgeleriniz (ki oyun stilinize göre şut badgelerinizi maxlamanız gerekiyor) ayrıca 2. olan da şut stilinize alışmanız. Benim mesela oynadığım ekipte 75 ile 3 atan bir glass arkadaş var. Ben 90 3'lük ile onun kadar yeşil atamıyorum. Biraz da inanının şut mekaniğini iyi kavramak ile alakalı. Yani elinize uygun şut stili seçmek de çok önemli. O yüzden karakterinizde birşey yok :) Şutunu değiştirip oynamaya devam edin. Eliniz alıştıkça atacaksınız yeşil.

• Mettfrost kullanıcısına yanıt
    Hocam eyvallah da oynadıgım arkadasları da mahcup ediyorum bi yerden sonra strese giriyorum:) şutor adamla sut cekememeye basladım. gerçek haytta hep söylenen özgüvenin oyuncudaki etkinliğine inanmazdım ama simdi anladım :)

sut stili de dğeiştirip duruyorum o da bi eksi yarattı muhtemelen. bazıları cok hızlı elden cıkarıyor bazıları cok yavas. jumpshot 38 denedim cok hızlı sonra kevin love dediler o da biraz yavas geldi. ikisinin tam ortası olsa mükemmel olcak :)
  • ReiSeM kullanıcısına yanıt
    Ben 2K19'da bu yüzden tanıdıklarla oynamaktan çekiniyordum :) Random oynayınca şut konusunda daha özgür hissediyorum. Oyuncumun şutunun çok iyi olduğunu son zamanlarda fark etmiştim. Benim şu anki sorunum lag, kopma gibi sorunlar. Emre bu arada Green Machine rozetini aldın mı ? Senin karaktere baktım, full şut üzerine bir karakter. Green Machine işini görür belki.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    sanırım green machine rozeti bronz, flexible release'ı hof yaptım, difficultshot gümüş, steady shot gümüş, 3 tane daha bronz var muhtemelen quikchot ve extender falan var. Zamanla alışıcaz :)
  • quote:

sanırım green machine rozeti bronz, flexible release'ı hof yaptım, difficultshot gümüş, steady shot gümüş, 3 tane daha bronz var muhtemelen quikchot ve extender falan var. Zamanla alışıcaz :)
    Hocam bu işin doğası bu bazen maçı kurtarcaksın bazen arkadaşlarını yakacaksın :) Boşver işin zevki arkadaşlarla konuşarak çıkıyor. Random'lar adamı kanser eder. Bu arada artık bir stili karar verip sürekli onunla oynayıp alışman lazım. Sürekli stil denersen hiçbirine alışamazsın. Ben mesela 5 senedir Curry kullanıyorum. Hiç de değiştirmedim.
  • quote:

Hocam bu arada o badge'lerle olmaz. Bir defa Range Extender, Hotzone kesin açman lazım. Steady ve Flexible release boşver. Sonra mutlaka Deadeye ve Quick draw kullan. Farkını göreceksin emin ol. En son da Difficult shot açarsın belki yanına silver Catch Shoot. Oyun stiline göre.
    Hotzone'i neye gore veriyo mesela kariyerdeki ucluk agirligimin oldugu yere gore mi ya da parkta ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

MyTeam oynayan yok mu hiç? MyTeam ile ilgili video çektim bence çok güzel bir mod. Oynayan arkadaşlar varsa birlikte bir kaç tane maç yapmak isterim.

Teşekkürler
  • Eskiden kariyere göre veriyordu haklısın. Bu sene park ve kariyer hotzone'ları ayrı. Parkta son 25 maça bakarak veriyor. Yüzdeli attığın yerler senin hotzone'un oluyor. Sanırım yanlışım yoksa %40 üzeri attığın yerler hotzone sayılıyor. Bu arada çok kötü attığın yerler de Coldzone oluyor ona dikkat :)
    Anladım hocam teşekkürler. deadeye ve quic draw var zaten de gümüş sanırım. hotzone a hiç girmedim işe yaramaz diye ama denicem. son olarak flexible release gerekli gibi geldi çünkü zaten yeşil yakamıyorum bari kalan boslugu bu badge doldursun dedim :)
    Daha 20/30 shooting badge ya bu sene sikildim kasmaktan aradigimi bulamadim gecen sene ondan onceki sene falan hep takir takir attigim sayilar bu sene olmuyo sinir bozuyo :) glass acmistim onunla devam ediyorum su an keyifli en azindan o

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Anladım hocam teşekkürler. deadeye ve quic draw var zaten de gümüş sanırım. hotzone a hiç girmedim işe yaramaz diye ama denicem. son olarak flexible release gerekli gibi geldi çünkü zaten yeşil yakamıyorum bari kalan boslugu bu badge doldursun dedim :)
    Hocam mantığın doğru ama bence badge'leri efektif kullanmak lazım. Sen şimdi HOF flexible release yapıp ona alışırsan 4 adet badge hakkın gitmiş olacak. Bence sen onsuz atışına alış ve o 4 hakkı daha gerekli bir badge için kullanırsın. Oynadıkça inan alışılıyor çok zor değil :)
    ahah yapacak bişi yok alısacağız :) en azından altını hakediyor kullanıcı hatası oldugu için :)
  • ne zaman indirime girer ?
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt
    En iyi ihtimal Black Friday'de girer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi oyunlar herkese,

Proam takımımıza pf ihtiyacımız var. İlgilenen olursa dm atabilir.

• Oyun Ps'yi acayip bağırtıyor ya. PS pro'da oynuyorum bugün maçta bi uçuşa geçti sanki odada elektrik süpürgesi çalışıyor gibiydi. Sizde durum nasıl?
  • Pivot için olmazsa olmaz badgeler hangileri

• quote:

Orijinalden alıntı: Nosvas

Pivot için olmazsa olmaz badgeler hangileri
    Finishing: Relentless finisher,contact finisher,pro touch
    Shooting: ice in veins
    Playmaking:Break starter,dream shake,post move ile alakalı bir badge vardı ismini unuttum.
    defending:box,rebound chaser,worm,moving truck,putback boos,post move lockdown,intimidator,pogo stick,brick wall
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.