Şimdi Ara

NBA VE FIFA 2006 KURULUM BURDA...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alcoholde secıyorum ımage ı (sfv formatında) unrecognized hatası verıyo nedendır?

bir dıger sıkıntıda nfo dosyasında extract dıyo bende extract edılcek hıc bı dosya yok ne rar formatınde nede zıp ayrı bı programımı var ılk defa gordum enteresan...

clone versıyon yanı cracksız zaten bı o var suan ıcın bılen bı el atsın atladıgım yada unuttugum bırsey varsa uyarın beyler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzorat -- 2 Ekim 2005, 12:03:04 >

• ZATEN NBA BASKA TUR CIKMADI CLONE OLARAK VAR VE BEN INDIRDIM AMA MALAK GIBI BAKIYORUM SUAN BEYNIM DURDU...SVF FILE DIYO YAZMIYO MOUNT BILE EDEMIYORUM UNRECOGNIZED HATASI DEDIM CD YE BASIM ODA OLMADI... BILENDE YOK IS BASA DUSCEK HERHAL...
  • bende de sorun yarattı..bi yerde yanlış mı yapıyorum nedir ?

• AHA BI KAZA ZEDE DAHA HOSGELDIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: anzorat

AHA BI KAZA ZEDE DAHA HOSGELDIN

hoş bulduk ta nası yani????

• butun clone dvd leri indirecem kafayı yicem yaa sen o kadar saat bekle insin diye sonra kurama
  • BU OYUNU BENDEN SENDEN BASKA 100 KISI INDIRMSITIRDE SORMAYA UTANIYOLARDIR.. ARKADAS OYUNU KURAMIYORUM COK FENA TAV OLDUM OLE MALAK GIBI YATIYO 1.36 GB LIK DOSYA...KESIN INCE AYAR VAR VE HAS BI DELIKANLI KARDESIMIZ CIKIP SOLEYECEK... YADA SOGUK SU ICECEZ...

ALLAHIN CINLILERI HASTA EDER ADAMI HASTA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzorat -- 2 Ekim 2005, 10:34:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaa bizim Gokhan abi war.internet kafeci.adamın anlamadıgı bi halt yok ama online değil su anda.saat daha erken millet yatıyo uyansınlar yardım edecek birileri cıkar
  • ya olay aslında basıtte sımdı benım merak ettıgım extract fıle dıyo nfo dosyasında ya ben bakıyorum extract etcek dosya yok hadı onu gectım dırekt mountlayıp cd1 cd2 hesabı kurup sora mount yapıp cd1 ı oynayabılıosun... clone oldugu ıcın crack gerek duymuo serıal yetıo serıal var cok sukur...

svf formatında ımage fıle alchol ıle denedım olmadı cd ye basım dedım gene olmadı en kıl oldugum program daemon kurdum denıze dusen yılana sarılır mısalı gene olmadı googledan arattım bulamadım forumda aradım bulamadım cektıgım torrent sayfasına yazdım daha ses yok yapan nasıl yaptı acep...bıze bozuk dosyamı tosladı acaba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak08

indiriyorum daha yuzde 10 da gece fifa bitmiş ona geçmiş clone bendekiler.
    NBA.LIVE.06.CLONE-ADDICTION
    FIFA.06.CloneDVD-MiRROR

fifayı henuz yazamadım
    MIR-FIFA06.mdf
    MIR-FIFA06.mds boyle uzantıları war.clone dvd ilede olmadı.sen 3.50 gb ı indir sonrada yazama işe bak.

MagicISO Virtual CD/DVD-ROM bu programla bilgisayarda sanal sürücü oluşturup mount edilebiliyor .mdf
    .mds dosyaları Ayrıntı için link http://www.magiciso.com/tutorials/miso-magicdisc-overview.htm
    ---------------------------------------------
    All supported CD/DVD image formats
    BIN (CDRWin)
    IMA/IMG (Generic disk images)
    CIF (Easy CD Creator)
    NRG (Nero - Burning ROM)
    IMG/CCD (CloneCD)
    MDF/MDS (Fantom CD)
    VCD (Farstone Virtual Drive)
    VaporCD (Noum Vapor CDROM)
    P01/MD1/XA (Gear)
    VC4/000 (Virtual CD)
    VDI (Virtuo CD Manager)
    C2D (WinOnCD)
    BWI/BWT (BlinkWrite)
    CDI (DiscJuggler)
    TAO/DAO (Duplicator)
    PDI (Instant Copy)
    -----------------------------------------
    http://www.magicdisc.net/setup_magicdisc.exe

• hadı hayırlısı fıfayı cozdu mıllet nba den ne haber?
  • quote:

hadı hayırlısı fıfayı cozdu mıllet nba den ne haber?

• üffff olmuyooooooooooooo

• gecmıs olsun dıyelım:)
  • hallettim sonunda anlatıyorum once magic iso ile oyunun imajını aldım fotoda daha iyi anlasılır.fantom cd ilede o aldıgım imajdan (neroylada olur sanırım) dvd ye yazdırmaya başladım.NBA06 da oyle olur gibime geliyo

• magic iso yu deneyen varmı
    bende indiriyorum fifayla nba yi çalışıyomu
  • nba olursa haber verın:))
  • quote:

nba olursa haber verın:))

NBA de iniyo yuzde 20 de onuda hallederiz
  • yarına kaldı ıs desene dur bende burdan saldırım olmıcak bole ...
  • bugun mallık uzerımdeymıs...

beyler 2006 yı ındırdıkten sora bırlıkte ac dıyın ve rar ıle acın ıcındekı mdf dosyayı dısarı atın dıgerlerı bıldıgınız gıbı... neyse olay cozulmustur:)

sagolun varolun....

selametle...

burak fıfaya yaptıgınıun aynısını yap olacak ılk dedıgımı yap ama...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.