Şimdi Ara

NBA Tarihinin En Manyak Oyuncusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

NBA Tarihinin En Manyak Oyuncusu

(En Son Oy Tarihi: 30.5.2017)
Giriş
  • En bi kafadan kontak, en bi psikopatı, en bi Pascal Nouma'sı. Biraz eğlence olsun dedim

Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • Xavier McDaniel
  • Rodman diyorum. Sebeplerim, hakeme attığı kafa, madonna, kırık bi kamera, carmen electra(gençliği), umursamazlık, savurganlık, mj ile aynı takımda bile olsa yakaladığı popülerlik, big brother'a katılması, carmen electra sonra carmen electra ha bi de carmen.....
    Listede,Rodman'a en yakın olarak bir tek Kemp asi ve anti davranışlara sahip idi.Hele bir maç sonrası üstünde ezerek smaçla bitirdiği pozisyon sonrası domalarak el hareketi çekmesi jeneriklere girmiş kült hareketlerdendir.Bu davranış ve hayat ritminni dengesizliği yüzünden Kemp asla hakettiği ya da olabileceği yerde olamadı.
    Kemp ayarında bir oyuncu da,bence son yıllarda gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 26 Mayıs 2009; 18:46:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 5 TEKİ EN GÜÇLÜ TAKIM
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • manyak diyorsak orada sadece dennisi ararım.

Hoşçakal Efsane
  • Shawn Kemp ile Dennis Rodman arasında kaldım ama Rodman hakikaten tam çatlaktı. Pjax nasıl tutuyordu bu elemanı takımda bana hala tuhaf geliyor! Gerçi ribaunt ve savunma olayında da iyiydi gerçekten, orası ayrı. Shawn ise bugünkü artest'in bir kaç gömlek üstün agresif olanı

Shaq ise çatlak-manyak olduğundan değil de muhabbet-eğlence olsun diye yapıyor o hareketleri sanki.

• t*ş*klarını kokluyo
    http://www.youtube.com/watch?v=kTPV2r2s1k8&feature=related

• quote:

Orjinalden alıntı: Wildgang

t*ş*klarını kokluyo
    http://www.youtube.com/watch?v=kTPV2r2s1k8&feature=related

Süper ya. Kavga çıkmamış neyseki. Rodman'ın hoşuna gitmiş gibi bi hali var ama bilemicem
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...

• Rodman derim başka bir şey demem
  • Rodmanı bu konuda geçebilecek bir isim daha söyleyemem... Uzak uzak ara Dennis Rodman... Kendisini canlı izleme (tv) şerefine defalarca ulaşabildiğim için kendimi şanslı sayarım... Her maçından önce acaba bugün hangi renk saçla çıkıcak diye merakla beklerdik...

Orjinalden alıntı: Barbar

Rodmanı bu konuda geçebilecek bir isim daha söyleyemem... Uzak uzak ara Dennis Rodman... Kendisini canlı izleme (tv) şerefine defalarca ulaşabildiğim için kendimi şanslı sayarım... Her maçından önce acaba bugün hangi renk saçla çıkıcak diye merakla beklerdik...

aynen katılıyorum,hiç unutmayacam jazzla final serisinde postacıyı nasıl çıldırtiyordu o dalga geçer hareketler ve gülümsemeler
  • Eğer manyak arıyosanız Stephon Marbury bunun için ideal Guns N' Roses'ın solisti Axl Rose ile kavga etmekten koçu ve genel menajeri Isiah Thomas'ı 'Beni yedek bırakırsa bütün rezillikleri anlatırım' diye tehdit etmeye kadar sayısız sorun yaşadı.Bu sezonda hiç forma giymedi.Knicks ondan o kadar yaka silkmiş durumda ki antrenman sahasına bile gelmesi yasaklandı.Ama bütün bunlara rağmen NBA'in en çok kazanan 2. oyuncusu 21.937.500 $ ile...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.