Şimdi Ara

NBA STÜDYO (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
826
Cevap
0
Favori
27.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

orgulas; genel olarak

- Boston takaslarının anlamsızlığından ve yanlışlığından
    - Utah'ın başarısız olacağından
    - Nets başkanının takasta kullandığı oyuncuları çok iyi pazarladığından
    - New York'un Melo'yu alarak çok iyi bir iş yaptığından ama Denver'ın da bu takastan çok iyi bir şekilde ayrıldığından
    - Portland'ın çok iyi bir kadro kurduğundan

falan bahsettiler. Charlotte, Memphis, Atlanta, Washington'la ilgili hiç konuşamadılar, Oklahoma City'e de çok ufak şekilde değindiler ve Lakers'ı gözlerine kestirmişler falan dediler.

ekleme:

vaypcnet; evet normalde de yapıyorduda dediğim gibi son 2-3 programdır ciddi şekilde suyunu çıkardı.

Kaan kural çok güzel yorumladı bu konuyu gerçekten baya hoşuma gitti. Murat Kosova konusunada katılmıyorum. Şahsen beni rahatsız etmedi

• Sağolasın Sanctus.
  • MM deron konusunda nilar soyledi? morali 'down' olmustur, biri 'push' yapsa iyiydi..
  • Hakikaten yahu çok sevdiğim bir yorumcu ama beni de çileden çıkartıyor bu lafları.Adam gibi Türkçe konuşsana arkadaş apaçilere sövüyoruz Türkçe'yi katlediyorlar diye ya bunlara ne yapalım kültürlü okumuş , Türkiye'yi dışarıda da temsil eden adamlar.
    quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

MM deron konusunda nilar soyledi? morali 'down' olmustur, biri 'push' yapsa iyiydi..
  • merhaba forum donanım ekibi yaklasık 1 aydır nba studyodaki bir müziği ariyorum kafayı yiyicem ne olur yardım edin bu hafta da caldı o sarkı bu haftaki nba studyo programında ilk reklama gidilirken caldı boyle kovboy sarkısı gibi lütfen yardımcı olun :S
  • ayrıca simdi farkettim reklam bitince carmelo antony nin sozu ekrana gelirken de caliyor kendileri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet
    Hakikaten yahu çok sevdiğim bir yorumcu ama beni de çileden çıkartıyor bu lafları.Adam gibi Türkçe konuşsana arkadaş apaçilere sövüyoruz Türkçe'yi katlediyorlar diye ya bunlara ne yapalım kültürlü okumuş , Türkiye'yi dışarıda da temsil eden adamlar.
    quote:

MM deron konusunda nilar soyledi? morali 'down' olmustur, biri 'push' yapsa iyiydi..

sov yapiyor hoca.. kac yildir turkiye'de adam. abim 10 sene sonra geldi bu adamin araya sikistirdiginin 10'da 1'i kadar kelime duymadim kendisinden. turkce kelimeleri bile amerikan aksanli soyluyor: 'rifirandIm ozIl'

• Programı yeni izliyorum. MK öyle bir şekilde konuşuyor ki sanki All-Star'ın içine eden ilk adımı Bron atmış gibi. Aha MM de MK'nın kafadan çıktı. Haksız noktalara değinmiyorlar ama tavırları hoş değil. Ayrıca MM kasılmadan rahatça Türkçe konuşsa, MK kendine hakim olsa program tadından yenmeyecek kıvama gelecek ama...

MK iyice manyamış ya lan. 2.10luk adam 1.98lik adamdan nasıl daha uzun süre havada kalıp vursun o smacı lan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 1 Mart 2011; 6:40:17 >
  • bu kadar taraflı yayın yapılmazkı kardesım ya 61 e 50 yapmısın enyakın rakıbınıne 5 6 mac fark atmısım programda konusulma oranın clewland kadar deıl be sadece sıstem oturmus taslar yerınde bunu lakers yapmıs olsaydı aama adamları owe owe bıtıremezlerdı bu sene spursın macını bıle wermedıler nerdeyse
  • bu haftanın en iyi 10 hareketi gerçekten çok iyi. JR Smith'in ve Frye'nin basketleri listeye girmeyi haketmeyen iki hareket ama geri kalan 8 hareketin hepsi çok iyi. ben oyumu Rondo'ya verdim(evet biliyorum şaşırdınız)

bakalım Griffin popülerlikte Lebron'un önünde mi değil mi?
  • yalnız doğu konferansının en iyi takımı anketinde Miami Bulls'u 4'e katlamış ve Boston'a da çok uzak değil. en iyi "takım" sorulmuş ama millet soruyu yanlış anladı sanırım yada Lebron+Wade etkisiyle oylar verildi
  • Ben aylar önce Miami bu sene götürür diyordum hala da diyorum bana göre doğunun en iyi takımı Miami , sakatlık yaşamazlarsa Nba finali ve şampiyonluk büyük ihtimal Miami'nin.
  • şampiyon olurlar lafına bişey diyemem ama doğunun en iyi takımı demek gerçekten abartı bi yaklaşım olur Boston dururken.
  • Bu ne yahu!!Nba programı mı yapıyorsunuz,Euroleague mi belli değil!
  • kaan kural corey brewer takviyesi nedeniyle dallas'ı şampiyonluk potasına soktu
  • Forumu okuyorlar sanırım bugün Kosova yorumcuların laflarını kesmemeye ve lafı uzatmamaya baya dikkat etti en azından bana öyle geldi ve böylece çok daha keyifli bir program oldu.Kosova konuşmasın demiyorum tabiikide onun da yorumları,anıları çok değerli ama sunuculuk işinde biraz dizginleri tutmak lazım...
  • bir buçuk saatlik programda 45 dk euroleague konuştular. tamam euroleague konuş da bunun 44 dk'sı fenerbahçe 1 dk'sı kalan 15 takım olunca insan biraz darlanıyor tabi. bari final four adaylarını alsaydık 5'er saniyede..

kaan kural da ilk 4'lü playoff ilk turunda kimi istemez sorusunda 76ers'ı knicks'in önüne koydu, biraz burkulduk..

sonra o sorunun lig geneline yayılmış versiyonunda da brandon roy'u ezdi geçti. daha da burkulduk..

en son da mm, james harden'ı iyi bi oyuncu olarak değerlendirdi, kahrolduk..

quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

kaan kural corey brewer takviyesi nedeniyle dallas'ı şampiyonluk potasına soktu

abi sende de corey brewer nefreti var, nereden geldiğini çözemedim. bu zamanda alınabilecek çok iyi bi yedek guard brewer. gerçi bize çok daha iyi giderdi ama dallas'a da katkı sağlayacağını düşünüyorum.

bu arada dallas'ı artık plaseye koyuyorum dedi adam, sürprizden plase'ye yükseltti yani.

quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Forumu okuyorlar sanırım bugün Kosova yorumcuların laflarını kesmemeye ve lafı uzatmamaya baya dikkat etti en azından bana öyle geldi ve böylece çok daha keyifli bir program oldu.Kosova konuşmasın demiyorum tabiikide onun da yorumları,anıları çok değerli ama sunuculuk işinde biraz dizginleri tutmak lazım...

kosova daha az araya girdi de murathanoğlu da gayet normale yakın bi aksan kullandı türkçe için..

yalnız neredeyse eşofmanla oturacak iki geniş(ruhsal anlamda) adamın yanında takım elbise - kravat biraz ağır geliyor bana. trt havası estiriyor o gözlüklerle mk..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

kaan kural corey brewer takviyesi nedeniyle dallas'ı şampiyonluk potasına soktu

abi sende de corey brewer nefreti var, nereden geldiğini çözemedim. bu zamanda alınabilecek çok iyi bi yedek guard brewer. gerçi bize çok daha iyi giderdi ama dallas'a da katkı sağlayacağını düşünüyorum.

bu arada dallas'ı artık plaseye koyuyorum dedi adam, sürprizden plase'ye yükseltti yani.

yok abi brewer'a karşı nötrüm nefret etmemi gerektirecek bi durum yok da, şimdiye kadar kimsenin umursamadığı bi adamken FA oldu değere bindi.. kör ölür badem gözlü olur, o mesele..

bu arada dün MM bi ara repüteyşın (reputation) lafını kullandı, sonra hemen toplarlayıp repütasyon dedi özrü kabahatinden büyük.. repütasyon ne allasen, şöhret lafını hiç kullanmadınız mı hayatınızda..

• mm nasıl bi ezik adamsın ya.. hadi telaffuzunu biliyoruz da, illinois nerden "senin" takımın oluyor
  • Muhabbet güzel

Şimdi açtım programı,yine unutmuşum ya
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.