Şimdi Ara

NBA STÜDYO (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
826
Cevap
0
Favori
28.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: air_jersey15

quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Carter kariyeri boyunca sadece smaçlarıyla tanınacak o kadar...

quote:

Orijinalden alıntı: z for zambrotta

taam carter o kadar senede smaç basmaktan başka ne yapmış onu söyle.

Bu kadar cahillik de.. pes yani..

Ya bırak bu işleri arkadaşım o laftan bunu mu çıkarabildin anca?Sana da temel anlama kabileyeti dersi verelim istermisin?

Kaan Kural ve Murat Kosova Vince bu takıma katkı veremedi demişler, sende demişsin ki SVG hiç ona göre sistem oynatmadı, bu sistemin adamı değildi.

Biz neyden bahsediyoruz yahu peki. Ha Carter'ın looser olduğunu kabul etmemen var ki oda ayrı bir mevzu.

Orijinalden alıntı: marophat

Yahu ne ilginç tespitlerin var Air jersey...

Kaan Kural ve Murat Kosova Vince bu takıma katkı veremedi demişler, sende demişsin ki SVG hiç ona göre sistem oynatmadı, bu sistemin adamı değildi.

Biz neyden bahsediyoruz yahu peki. Ha Carter'ın looser olduğunu kabul etmemen var ki oda ayrı bir mevzu.

Onların dedikleri istenilen katkıyı veremedi lafından çok daha fazla. Öyle bir konuşuyorlar ki, takımla alakası yok olayın. Sanki Carter yıllardır takımda kansermiş gibi laflar ediyorlar. Yok 7. defa görmüşler de Carter'la yola çıkılamayacağını falan filan... Sadece cuma günkü program için demiyorum. Kaan Kural bunu her zaman yapıyor. Her maçta her olumlu hareketinde "bunu yıllardır görmüyorduk, şaşırtıcı" diye konuşuyor. Bir olumlu hareket yapınca birsürü laf yiyor Kaan Kural'dan.

sistem olayını durup dururken yazmadım, vandosa'nın mesajı üzerine yazdım. Ben yararlı olmadığını düşünmüyorum. O sistemin oyuncusu olmamasına rağmen, istenilen düzeyde olmasa da katkı verdiğini söylüyorum.

loser konusuyla ilgili de yukarıda bir soru sordum. o soruya cevap veren çıkmadı.

sizin bahsettiğiniz şeylere benim de katıldığım noktalar var ama bazı arkadaşlar bilmedikleri konulara girip, oyuncunun geçmişiyle ilgili yanlış yorumlar yapıyorlar. Bu konu o yüzden bu kadar uzadı.

cevap veremeyen kişiler tarafından şikayet edilip sildirililen mesajımı düzelterek yazıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: vandosa

VC Orlando'ya geldiğinde takımın ana parçası o mu olacaktı? -

Takımda yan parçalardan birisi için iş yapmış bir sistemi mi değiştirmelerini bekliyordun? -bu soruya cevabını merak ediyorum cidden.

Bütün insanoğlu VC'nin winner özelliğinin olmadığını söylerken sen neye dayanarak savunuyorsun? -

DJMbenga çok güzel bir şey sormuş; ne yaptı bu adam? (benim aklıma olimpiyat smacı geliyor :D ) -

Son senelerde Ivy'nin kariyerine bile laf edenler oldu, VC Ivy'nin kariyerinin yanında bile geçmedi...

Hayır tabiki de ana parçası olmayacaktı. Ne saçma soru bu.. Kendi kullandığı hucumlardan bahsediyorum. Ne post-up ne de pick&roll gördük doğru düzgün. SVG'nin VC için hazırladığı tek oyun Howard'ın screen yardımına gelmesi ve VC'nin içeri girip bitirmesi ya da boş adamı bulup pas vermesiydi.

Sistem değişmeliydi diyen oldu mu? İşleyen sistem neden değişsin. SVG o sistemde Carter'ı daha farklı faydalı ve düzgün kullanabilirdi. Bunu ben değil bütün Magic taraftarları söylüyor. Git realgm'e, tbn'ye oku. Bir oyuncu için hazırlanmış özel 1-2 oyunla sistem değişmez.. ki o özel oyunlar birkaç maçta denendi ve çok verimli oldu.

Bütün insanoğlu diyorsun ama o insanoğlundan halen soruma cevap verebilen olmadı. Soruyu tekrar sormayacağım, yukarıdaki mesajlardan birinde yazıyor.

Senin aklına smaçlarından başka gelmiyorsa benim yapabileceğim birşey yok. Biraz araştırma yap, herşeyi de benden bekleme.

Şimdi de Iverson kariyeri tartışması mı açalım istiyorsun? Amacınız ne konuyu uzatmak mı? Neden ben cevap verdikçe konunun yönünü değiştiriyorsunuz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_jersey15 -- 2 Ocak 2011; 11:49:37 >

• VC Orlando'ya geldiğinde takımın ana parçası o mu olacaktı? -

Takımda yan parçalardan birisi için iş yapmış bir sistemi mi değiştirmelerini bekliyordun? -bu soruya cevabını merak ediyorum cidden.

Bütün insanoğlu VC'nin winner özelliğinin olmadığını söylerken sen neye dayanarak savunuyorsun? -

DJMbenga çok güzel bir şey sormuş; ne yaptı bu adam? (benim aklıma olimpiyat smacı geliyor :D ) -

Son senelerde Ivy'nin kariyerine bile laf edenler oldu, VC Ivy'nin kariyerinin yanında bile geçmedi...

Orijinalden alıntı: vandosa

Şu programın süresini uzatsalar artık ve ya pazartesi ve cuma gibi herhangi 2 gün olsa...

Aynen 2 gün olsun, birinde Avrupa-BBL, ötekisinde de NBA konuşulsun

Hoşçakal Efsane
  • Murat Kosova buradan sana sesleniyorum ; yıllardır aynı şeyi yapıyorsun , devamlı surette laf arasına giriyorsun ve konuşmanı çok uzatıyorsun.Kendi fikirlerini önce veya sonra söyle yorumculardan biri hızını almış bir şeyler anlatırken araya girip akışı bozma hayır zaten çok da uzatıyorsun konu dağılıyor.Özür dileyerek araya girme Kosova ya başında ya sonunda konuş ya da bırak muhabbet aksın , sohbeti parça pinçik ettin yine.

Not:Maçlarda da yapıyorsun aynı şeyi onu da belirteyim.

Darılmaca gücenmece yok , yine de seviyoruz sizi

Biri aynen aktarsın

• "bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum...", "bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz.." her araya girişten sonraki fiks onaylanma isteği..
    http://www.youtube.com/watch?v=UfnshoM5YZ0
    http://www.youtube.com/watch?v=0IdREHTsyZA
    Intel i5 6600K / Noctua NH-D9L / MSI Z170A-G45 / Zotac GTX1070 AMP! Extreme Edition / Corsair Vengeance LPX 2*8GB 2400MHz / Western Digital wd10ezex / Samsung 850 EVO 250GB / Corsair RM750x / Fractal Design Define R5 Blackout Window
    BenQ GL2460HM / Asus Echelon Laser / Cooler Master MasterKeys MK750 RGB Cherry MX Red
  • Ya bu nba stüdyo'nun dünkü bölümünü izleyebileceğim bir link falan yokmu? Dün kaçırmışım da

Orijinalden alıntı: robertpires

"bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum...", "bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz.." her araya girişten sonraki fiks onaylanma isteği..

onu yapma sebebi belli oldu aslında bu gece.. en iyi 10 hareketten sonra kosova "rejidekiler bu ne yaa diyor" dedi.. kaan kural da beğendikleri için böyle söylediklerini düşünerek bunu desteklercesine en iyi 10 hareketi ballandıra ballandıra anlattı sonra kosova "aslında ben pek beğenmedim" dedi koptum orda programda genelde murat'lar bir taraf kaan kural bir taraf oluyor.. genel yorumlarda da böyle en iyi hareket seçiminde bile böyle.. kosova kendisi gibi düşünen birini görmek istiyo mutlaka

Hoşçakal Efsane

• Bu arada carter la ilgili olarak, nba studyo ekibinin tamamı şu an oynayan oyuncular arasında basketbol anlamında (fiziksel güç üstünlüğü hariç) en saf yeteneğin en yüksek potansiyelin Carter da olduğunu defalarca dile getirmişlerdi. Haa bu potansiyeli kullanabildi mi: Hayır. Sakatlıklar, takımla problemler... tabiki bunların hiçbiri bahane olamaz. Ama Carter a yeteneksiz veya smaçtan başka özelliği yok demek, basketbol cahilliği dışında birşey olamaz bence.

zaytung

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

Bu arada carter la ilgili olarak, nba studyo ekibinin tamamı şu an oynayan oyuncular arasında basketbol anlamında (fiziksel güç üstünlüğü hariç) en saf yeteneğin en yüksek potansiyelin Carter da olduğunu defalarca dile getirmişlerdi. Haa bu potansiyeli kullanabildi mi: Hayır. Sakatlıklar, takımla problemler... tabiki bunların hiçbiri bahane olamaz. Ama Carter a yeteneksiz veya smaçtan başka özelliği yok demek, basketbol cahilliği dışında birşey olamaz bence.

Dostum bu bölümdekilerin yaşlarını pek bilmem ama muhtemelen hepimiz Carter'ı draftından itibaren izlemiş insanlarızdır. Adam öyle kazma filan değil, itin şeyine sokulmayı haketmiyor ama geri dönüp yıllara bakınca en saf basketbol yeteneği olarak Carter ne gösterdi bize ki bu yeteneğin biz onda olduğunu düşüneceğiz?

Fiziksel güç üstünlüğü hariç denmiş sanırım programda ya da sen ekledin bilmiyorum izlemedim çünkü nba stüdyoyu. Carter'ın parlamasının nedeni inanılmaz atletik olmasıydı. Kiddvari pasları mı var dı? Ya da Iversonvari driblingleri, Allenvari şutları? Saf basketbol yeteneği dediğin şey Jordan'da vardı mesela, kimse yapamazken o yapabilirdi bazı şeyleri, Magic'te vardı zorda kalınca pivotlarla bile baş etmesini sağlayan o yetenek. Hakeem'de vardı millet ayakta uyurken o dansederdi pota altında. Ama Carter'da atletik olmaktan başka fazla birşey yoktu. Kuzeni bile (Tmac) ondan daha yetenekli bir oyuncuydu, daha potansiyelli bir oyuncuydu.

Carter yükset isabet oranıyla şut atabilen, fazlasıyla atletik ve göze hoş gelen basketbol oynayabilen bir oyuncuydu. Saf basketbol yeteneği ile dolu üzerine takım kurabileceğin bir oyuncu olmadı hiç.

Not: Yazı alıntı yaptığım arkadaşa yönelik değil içeriğe yönelik.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjknefret

Ya bu nba stüdyo'nun dünkü bölümünü izleyebileceğim bir link falan yokmu? Dün kaçırmışım da

http://www.ntvspor.net/video-galeri/nba-studyo-7-ocak-2011

Orijinalden alıntı: Malazgirt

quote:

Ya bu nba stüdyo'nun dünkü bölümünü izleyebileceğim bir link falan yokmu? Dün kaçırmışım da

Of kralsın şampiyonsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Malazgirt

quote:

Eyvallah ya. Süper oldu. Ben de izleyememiştim.

Kaan Kural'ı seviyorum ya. Duncan için söyledikleri can evimden vurdu beni. Ben şahsen Duncan'ı koyacağım olayı. Aslında ben olsam Kosova'nın yerine oradan tarihin en iyi 4 numarası sorusunu bile patlatırdım.

-----

Yalnız Murat Murathanoğlu'nun normal sezon 1.liği için söylediği mantıksız geldi bana, hani LAL ve Celtics 1 kere deplasmanda kazanırım diye düşünüyor, kasmazlar demiş de bu takımların hedefi şampiyonluk. Nasıl ki sezon içinde yıpranmamaya çalışıyorlarsa, playofflarda da yıpranmamak için sezonda kasacaklardır. 2-7 oynamak mı, 4-5 oynamak mı. MM'nun söylediği 4ten de girsem bana koymaz anlamına geldiği için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 10 Ocak 2011; 9:22:28 >
    Intel i5 6600K / Noctua NH-D9L / MSI Z170A-G45 / Zotac GTX1070 AMP! Extreme Edition / Corsair Vengeance LPX 2*8GB 2400MHz / Western Digital wd10ezex / Samsung 850 EVO 250GB / Corsair RM750x / Fractal Design Define R5 Blackout Window
    BenQ GL2460HM / Asus Echelon Laser / Cooler Master MasterKeys MK750 RGB Cherry MX Red

• Arkadaşlar hani 90 lı yıllarda kanal d de sabaha karşı maçlar yayınlanırdı, molalarda veya aralarda kısa görüntüler girerdi, ben john starks ın içeri drive edip havada dönerek turnike attığı bir basket vardı, o görüntüntüde bir de müzik çalıyordu bir bayanın sesi eşliğinde, o ses çok güzeldi, internette bulamadım bilen arkadaşlar var mı, yazabilirseniz çok sevineceğim, şimdiden teşekkür ederim.

Burada daha fazla bilgiye ulaşabilirsin.

http://www.batug.org/forum/index.php/topic,168.0.html
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.