Şimdi Ara

NBA STÜDYO (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
826
Cevap
0
Favori
27.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence programın zamanı çok kısıtlı oluyor 1.5 saat civarı 3 saat olsun kaan abi konuşşsun dursun kimse tutmasa tüm gün konuşur yanılıyormuyum niye tutuyosunuz adamı
  • balıklara ne kadar yem verirsen ver yerler, en sonunda çatlayıp ölürler.. kaan kural da süre verilirse konuşa konuşa çatlayıp ölür kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

balıklara ne kadar yem verirsen ver yerler, en sonunda çatlayıp ölürler.. kaan kural da süre verilirse konuşa konuşa çatlayıp ölür kesin

ayrıca her reklam arasında da 1 lt kola içiyormuş diye duydum
  • Hala programı kaçırmamaya gayret ediyorum, ama eski tadında olmadığı kesin. Ben M.M ve Kaan abinin tatlı sert zıtlaşmalarına bayılıyordum. Eminim hatırlıyanlar olucaktır ilk Nba Stüdyo programlarında Mete Akbaş bile vardı. Hoş kendisine pek sıra gelmiyordu.

Klasik olarak bu hafta sezonun ilk programı diye en az 2 saat sürer, sonra yavaş yavaş kısalmaya başlar. Sonlara doğru 20-25 dakika ancak süre verilir.(bkz. ben bu filmin sonunu biliyorum)
  • Programı kaydedecek arkadaşlardan biri upload ederse izleyeceğim bende. Kader el vermedi ilk programı izlemeye. Otobüste olacağım ve kural olarak ülkemizde otobüslerde aptal dizileri izlemek zorundasınız. Abi Ntvspor'u aç desem "Hönk" diyecek eleman. Soru da gönderdim ama kaçırıcaz herhalde. Bu kadar duyguyu sömürdükten sonra sözlerimi "En büyük asker bizim asker" diyerek bitiriyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Programı kaydedecek arkadaşlardan biri upload ederse izleyeceğim bende. Kader el vermedi ilk programı izlemeye. Otobüste olacağım ve kural olarak ülkemizde otobüslerde aptal dizileri izlemek zorundasınız. Abi Ntvspor'u aç desem "Hönk" diyecek eleman. Soru da gönderdim ama kaçırıcaz herhalde. Bu kadar duyguyu sömürdükten sonra sözlerimi "En büyük asker bizim asker" diyerek bitiriyorum...

• adem, bana mı diyorsun? kaydederim tabii sorun değil ama ben gidince ne olacak? alışmayın fazla. (:
  • sana diyo tabi kime diyecek.

Senin kesin belli oldu dimi hacı askerlik?
  • evet oldu, aralık'ta askerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

adem, bana mı diyorsun? kaydederim tabii sorun değil ama ben gidince ne olacak? alışmayın fazla. (:

Süpersin Samet. Sen gidince ne yaparız bilmiyorum. Çok saol. En büyük asker bizim asker...

Bu arada imzan, bugüne kadarki en iyisi...

• Özlicez seni valla. Nerede olduğu belli oldumu?
  • eyvallah kardeşlerim, sağ olun.

yer daha belli değil, kasım sonunda sınava gircem. ondan sonra belli olacak.

edit: çoğul eki eklendi. (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertpires -- 24 Ekim 2008; 19:28:55 >
  • Hayırlısı abi. Güle güle gidip, güle güle gelirsin inşallah.
  • iyi düşün Samet, hala vakit varken :P
    yok hacı iyi ediyorsun gitmekle.. inşallah iyi yere çıkar da rahat rahat bi askerlik yaparsın
    bu arada avatar süper.. cavs'in bayılırdım o logosuna..
  • Samet hocam, imzan super.

Bu arada hayirlisiyla git gel askere.
  • eyvallah. sağ olun tekrardan.
  • Samet hayırlısıyla alırsın tezkereni umarım. Arada fırsat bulursan bilgilendir bizi durumun hakkında. Hatta adana ya da sivas'a düşersen yardımcı olurum ben... Bu arada Alp'in askerlik konusunda hiç bişe bilmediğini öğrenmiş olduk. Alp yavaş yavaş öğrenmeliyiz. Vakit geliyor...
  • tamamdır, çarşı izinlerinde bağlanırım artık dh'ye. (:
  • Lan ben muafım.

Benim trafik kazasında kolum kırılmıştı. Yanlış kaynadı hafif yamuk kolum. Silah kullanamaz raporum var. Askerlikten muafım.Çok ince detayı bilmiyorum genelde babam ilgilendi. Ben gittim kontrol ettiler yok olmaz dediler sadece onu biliyorum.Evraklar mevraklar peder sağolsun.
  • Hadi ya, çok geçmiş olsun... Program nasıl gidiyor beyler? Yine 25 dk sürmesinde. Knicks ve Yahoo Fantasy ile ilgili bi soru gelirse bendendir.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.