Şimdi Ara

nba store alışveriş yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün nbastore.com dan 2 tane t-shirt aldım 77 dolara. fakat 2 tane soru aklıma takıldı.

1. adres bölümünde mahalle isminin 1 harfini yanlış yazdım ama iletişim yoluyla yanlışı belirttim.
    2. adres ve isim yazarken türkçe karakter kullandım.
    3.sipariş verirken üye olmadım.

acaba bir sorun çıkar mı? bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn342 -- 17 Nisan 2011; 18:20:04 >

• Türkiyeye girdikten sonra zaten türk postacısı,kargocusu artık her neyse dağıtıyor, farkedeceğini zannetmiyorum ben.
  • umarım öyle olur. bi de bu kur işi nasıl oluyor?
  • bir de şey soracağım. bu ups ile geliyor diye biliyorum. siparişi dün verdim takip etmem için bir numara falan nerden ne zaman bulabilirim?
  • toplam ne kadar kargo parası verdiniz?
  • 30-35 dolar arası
  • http://dukkanlar.gittigidiyor.com/TR_NBASTORE/

Nba store ' dan temin ettigimiz ürünleri buradan bulabilirsiniz . 7-9 iş günü içerisinde elinizde olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    walmarttan alışveriş yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up up up up up
  • türkiyeye gönderim kalkmıştı en son yeniden mi açılmış ki ?
  • evet açıldı
  • 16.99 olan t-shirt için 46 $ bedel çıkardılar ödeme sayfasında ? Aklım durdu ?
    Sonra adidas Dallas Mavericks "Win Or Go Home" T-Shirt de gönderim yapılamıyor uyarısı verdi ?
  • Ve tekrar denedim başka bir ürün almaya kalktım ;
    Merchandise Subtotal: $19,99
    Estimated Shipping and Handling Subtotal: $18,28
    Sales Tax: $7,72
    Estimated Total: $50,58

Bir yerde hata var ama nerede
  • Hata yok kargo parasi 30 dolar
  • yıldızların veya takımların plastik bileklerini de bu yolla alabilirmiyiz? başka bulabilme yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

Hata yok kargo parasi 30 dolar

heyy maşallah.. 20 $ bir t-shirt alacağım ama bir o kadar para vereceğiz yani..Sweat-shirt falan da almak istiyordum 100+ $ olanlardan hiç bulaşmam o zaman
  • Bende üye olmadan aldım hiç bir şey değişmiyor birde bende i harini felan kullandım .
  • Reserved

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nba bayan ürünlerini tr de bulabileceğimiz bir sanal ya da reel yer var mıdır ? Boston Celtics özelinde aranmaktadır. Nba Store dan alışveriş yapmak dert anladığım kadarıyla çok bulaşmak istemedim oraya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.