Şimdi Ara

NBA Maçları Yüksek Kaliteli Full Yayınlar - Arşiv Maçları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
7.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım birçoğumuz siteye bağlanmakta sorun yaşıyor. Eğer raptorsnation a eski internet adresinden giremiyorsanız http://www.raptorsnation.tk/ adresini deneyin. Tekrar maçları izleyebilirsiniz.

Konuyu sitede araştırdım ama bu siteye pek yer verilmemiş. Herkes sipru yada sopcast gibi programları kullanıyor galiba ama sopcast bende sürekli sorun çıkarıyor, sipru da kalite olarak berbat durumda ve Nba Tv nin maç seçimlerine mecbur kalıyoruz.

Ama bu sitede o gece oynanan tüm maçları full bir şekilde izleyebiliyoruz.

Ben Lakers - Suns maçını kaçırmıştım ama bu siteden izliyorum şimdi.

Bu screenshot ta netliği görebilirsiniz, sağ alt köşede maçın süresi var 2 saat 49 dk kadar, tüm maç yani sadece highlights değil.

Bu da sitenin anasayfası , bu gece 3 maç var nba de ve 3 üde canlı olarak sitede Heat @ Rockets
    Spurs @ Wolves ve Sonics @ Blazers

Bu da arşiv görüntüleri, kaçırdığınız maçları buradan izleyebilirsiniz, ben lakers maçından sonra warriors - boston maçını izleyeceğim, nba.com da çok çekişmeli geçtiği yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 11 Mart 2008; 13:02:52 >

• sağ ol ama üst konuda verildi bu, sanırım 1-2 aydır kullandığımız bir adres.
  • Üst konuyu okudum ama genelde sopcast anlatılmış,onu bastekbol maçlarında tercih etmiyorum, olursa arada futbol maçlarında ama vista da sürekli sorun çıkarıyor. Raptorsnation a yeterince yer verilmediğini düşünüyorum üst konuda.
  • arada sırada yayın kalitesi düşsede,görüntü acısından en revaçta olan site bu.zaten adamlar yoğunluktan ötürü yapılanmaya gittiler kanallarını genişlettiler!
  • bu siteyi kullanma konusunda biraz ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim,benim haberim yoktu böyle bişeydenüst konuda sadece sopcast var sanıyordum
  • ayrıntılı bilgi yok.
    maç zamanı siteye gir, üstte maçlar için linkler oluyor istediğine tıkla ve izle. wmp11 lazım sadece izlemek için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

ayrıntılı bilgi yok.
    maç zamanı siteye gir, üstte maçlar için linkler oluyor istediğine tıkla ve izle. wmp11 lazım sadece izlemek için.

wmp11 nedir?winamp'ın yeni sürümü falan mı?

sağol bu arada "ayrıntılı bilgi" için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam firefoxla gir bence, sonra anasayfadan istediğin maça tıkla açılan pencerede move mediaplayer eklentisini kur diyecek, onu kur zaten 1mb filan,daha sonra maç başlayacak, ama sen yinede internetten media player 11 i bul indir lazım olur belki, onun da boyutu 27mb kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SouL InvictuS

Hocam firefoxla gir bence, sonra anasayfadan istediğin maça tıkla açılan pencerede move mediaplayer eklentisini kur diyecek, onu kur zaten 1mb filan,daha sonra maç başlayacak, ama sen yinede internetten media player 11 i bul indir lazım olur belki, onun da boyutu 27mb kadar.

Firefox kullanmıyorum,Opera'da var mı böyle bi eklenti?bi de Media Player 11 bedava mı?
  • Opera da denedim çalışmadı, firefox yada internet explorer kullanmalısınız yazdı sayfada. Media player bedava bu arada.
  • teşekkür ederim,bi göz atayım media player'a
  • bende vakit buldukça ya bu siteden ya da channelsurfing'ten takip ediyorum görüntü gayet iyi tam ekran yapınca bile

ayrıca dns ayarlarını otomatiğe almanıza gerek yok sopcast için ayarladığınız ayarlarla da sorun çıkmıyor
  • ben media player 11 e geçmeden de seyredebilyordum,eğer windows un orjinal ise microsoftun resmi sitesinden wmp11 i indirebilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

Hocam firefoxla gir bence, sonra anasayfadan istediğin maça tıkla açılan pencerede move mediaplayer eklentisini kur diyecek, onu kur zaten 1mb filan,daha sonra maç başlayacak, ama sen yinede internetten media player 11 i bul indir lazım olur belki, onun da boyutu 27mb kadar.

Firefox kullanmıyorum,Opera'da var mı böyle bi eklenti?bi de Media Player 11 bedava mı?

• arkadaşım teşekkürler.bu siteden haberim yoktu
  • çok teşekkürler, bu siteden haberim yoktu, benim de
  • Arkadaşlar firefox'u kurdum,sonra arşivden Magic-Toronto maçını seçtim altta şu linki mediaplayer'a kopyalayın falan dedi bende hemen onun üstündeki sekmeye tıkladım küçük ekran açıldı ve maçı izlemeye başladım
    tamam şimdi buraya kadar çok güzelde bende Media Player 11 yok ayrıca Firefox'ta herhangi bi eklenti kurmamı istemedi direk izlemeye başladım
    nasıl oldu bu iş?

ekleme:bi de büyük ekran izleniyordu neden küçük ekranı büyütemedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 22 Şubat 2008; 18:26:44 >
  • Firefox unda o eklenti kuruludur belkide, media playerdan izlemeyi tercih ediyorum ben linkli maçlar olunca. İnternet explorer hata filan verince yada kapatmak zorunda kalınca maç kapanmıyor.
  • quote:

Firefox unda o eklenti kuruludur belkide, media playerdan izlemeyi tercih ediyorum ben linkli maçlar olunca. İnternet explorer hata filan verince yada kapatmak zorunda kalınca maç kapanmıyor.

kafam karıştı

ben Firefox'u yeni kurdum,en son sürümünü indirip kurdum bi de senin yukarıda verdiğin gibi sağı solu siyahlı bi pencere açılmadı bildiğimiz media playera benzeyen küçük bi ekran açıldı
    bendeki media player'da 11 değil,eminim 11 olmadığına çünkü XP'de kurulu olan media playerı kullanıyorum

• Hocam ben Vista Ultimate kullanıyorum birde frefox eski sürümlerden kurmuştum belkide o yüzden o eklentiyi yükledi bende.
  • sanırım öyle bişeyler hocam

bi de son bişey daha soracağım,maçı izlemek için doğru yere tıklamışım değil mi?yani maçın linkinin üstünde bi yer var oraya tıkladım küçükk ekran açıldı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.