Şimdi Ara

NBA live 2005 oynayan kaldı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes tarafından ağır manyaklığıyla bilinen biriyim ama ben bile bu kadar manyak değilim.
  • Nba live 2003-2005

Nba 2k9-2k10-2k13-2k14 pcde durur hala
  • Yalniz degilsin ama ben daha da deliyim galiba.2003 oynuyorum

• sagolun arkadaşlar beni yalnız bırakmadığınız için
  • Hem 2003 hem 2005'i severek oynarım.
  • Sürekli NBA2k9 arıyorum ama bir türlü bulamadım. Torrenti bilen gören varsa atsın. Nba live 2005 te çok keyifliydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2005 in update'leri burada: güncel oyuncular, saha vs.
    http://forums.nba-live.com/downloads.php?cat=70
  • Live 05, Live 08 oynuyordum sonra 2k15 e geçiş yaptım. Şimdi atari oyunu gibi geliyor oynayamıyorum

• Nba live 07 duruyo.Roster lar çok güzel ya
  • Sırf Nash için ara ara 2003 oynuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana NBA'yi ve basketbolu sevdiren oyundur NBA live 2005

Daha sonra da bi Steve Nash sevgisi getirdi

Vay be kaç sene olmuş
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    aynen 10 sene olmuş çok sevdiğim bir oyundu. ilk çıktığında epey sarmıştı beni. dynasty mode çok sarıyordu. 3-5 sezon bitirmiştim.
    içimde ukte kalan şuydu; analog kol olmadığı için smaç yarışmasındaki topu havaya atıp tamamlama harketlerini yapamıyordum o zaman, klavyede olmuyordu. bi kaç hafta önce aklıma geldi bu oyun bir kurayım dedim. smaç hareketlerini falan denedim, 10 sene önce içimde kalan artık dışarı çıktı sonra biraz sardı oyun bir sezon bitirdim şimdi. manyağım yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keftar -- 31 Mayıs 2015; 20:25:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: keftar

aynen 10 sene olmuş çok sevdiğim bir oyundu. ilk çıktığında epey sarmıştı beni. dynasty mode çok sarıyordu. 3-5 sezon bitirmiştim.
    içimde ukte kalan şuydu; analog kol olmadığı için smaç yarışmasındaki topu havaya atıp tamamlama harketlerini yapamıyordum o zaman, klavyede olmuyordu. bi kaç hafta önce aklıma geldi bu oyun bir kurayım dedim. smaç hareketlerini falan denedim, 10 sene önce içimde kalan artık dışarı çıktı sonra biraz sardı oyun bir sezon bitirdim şimdi. manyağım yav

Ben smaç yarışmaların sevmezdim dediğin olay yüzünden

Benim favorim sezon oynamaktı. Ve tabikide takas ve transfer de bunlara dahil.

Tüm dönemi simulate mode'da geçirip hemen transfer zamanına gelmişliğim de çok var

• 2002 yılından belli oynuyorum sıkılmam alırım lakersımı
  • Nba Live 2004 oynuyorum. Geçen kendi adamımla 129 sayı attım ss bulursam atarım

Aynı zamanda deli gibi Fifa 2005 oynuyorum. Bilenler vardır efsane oyundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corpus gemitu -- 2 Haziran 2015; 0:32:45 >
  • NBA Live 2006'yı daha çok severdim ben. PS2'de az can yakmazdım.
  • NBA Live 99 desem :D

• Zamanında deli gibi oynardım. Bugünlerde artık 2k serisiyle devam ediyorum nba oyunlarına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Live 05, Live 08 oynuyordum sonra 2k15 e geçiş yaptım. Şimdi atari oyunu gibi geliyor oynayamıyorum

Avatarındaki bayanın ismini sorabilir miyim acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.