Bildirim
NBA live 2003 calismiyor
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hadi yaw lutfeen bilen biri yardim etsin.. siyah ekran takilip kaliyor.internetten bi patchi falan yokmu..googledan baktim bulamadim. -
Kesinlikle ekran kartından bende aynı sorunu yaşamıştım. -
Bunu sormaya bile gerek yok ekran kartı upgrade zamanı gelmiş. -
baska caresi yokmu falan driver update yada patch ile falan -
vodoonun 3dfx ayarlarını falan bi kapatmayı dene istersen.he bide oyunu kurdugun klasörde 3dsetup diye bi dosya var orda vodoo3 deil de software renderı sec bakalım öle calısır herelde -
16 mb tnt2 ıle onuyorum ben oyunu bence sorun ondan olmaması lazım o cd yı baska makınayada kur ve orada dene bakalım ben kurulmus bı makınadan almıstım tnt2 ıle rahat oynadım -
vodoonun ayarlarini nasil kapiyim. oyun zaten 3d istemiyormu? yardim plz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X