Şimdi Ara

NBA LiVE 07 { Çıktı } (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
0
Favori
46.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: beşiktaşlı emre

oyunda uzun pas nasıl atılıyo ctrl tuşuna basıyorum bir türlü atmıyor, nasıl olacak..

oyuncuların kafalarında tuşlar yanacak ve en ilerdekinin tuşuna basacaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: armored

quote:

Orjinalden alıntı: lacsdo

Arkadaşlar iki sorum olacak

X-factor'u superstar trigger ile mi kullanıyoruz?
    Dyntasy Mode sadece 82 maç mı ?29 maça indirebiliyor muyuz?

superstar trigger ve off the ball a basınca aktif oluyo ya da oyunu durdurup x facto menusunden de yapabiliyorsun.
    Dynasty Mode bildiğim kadarıyla 82 maç,değişmiyor.

Teşekkürler arkadaşım ama X-factor aktifleştirmesini anladım ama oyun içinde nasıl kullanılacağını bilmiyorum.Örneğin X-Factor:3 point bunu sadece şut çekerek kullanmam yeterli mi yoksa superstar triggerı ile mi kullanmalıyım.

Teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar iki sorum olacak

X-factor'u superstar trigger ile mi kullanıyoruz?
    Dyntasy Mode sadece 82 maç mı ?29 maça indirebiliyor muyuz?

superstar trigger ve off the ball a basınca aktif oluyo ya da oyunu durdurup x facto menusunden de yapabiliyorsun.
    Dynasty Mode bildiğim kadarıyla 82 maç,değişmiyor.

Teşekkürler arkadaşım ama X-factor aktifleştirmesini anladım ama oyun içinde nasıl kullanılacağını bilmiyorum.Örneğin X-Factor:3 point bunu sadece şut çekerek kullanmam yeterli mi yoksa superstar triggerı ile mi kullanmalıyım.

Teşekkürler.

ewet superstar trigger ı kullanman gerekiyor,3pt icin superstar trigger ile sut a basman lazım..

• arkadaşlar bu oyunu geç elde edinenlerdenim ben ya herşey bi yana da point guardların oyunu domine etmesi skandal.Hadi steve nash jason kidd, yapsa canım yanmayacak ancak orlando ile maç yaparken jamir nelson boston ile maç yaparken telfairin çift haneli rakamlara çok kolay ulaşmaları can sıkıcı.Lakerslı smash parker sanki kobe gibi oynuyo bazen.
    birde takım geriye koşmuyo karşı takımlar inanılmaz fast breakler atıyo aklım almadı.Hakemler sertliğe hiç prim tanımıyolar rakip oyuncular pg sg ve sf leri içeriye yüklenirken çok sık faul düdüğü çıkıyor.Eski serilerde bu daha makuldu.

Orjinalden alıntı: gh07

arkadaşlar bu oyunu geç elde edinenlerdenim ben ya herşey bi yana da point guardların oyunu domine etmesi skandal.Hadi steve nash jason kidd, yapsa canım yanmayacak ancak orlando ile maç yaparken jamir nelson boston ile maç yaparken telfairin çift haneli rakamlara çok kolay ulaşmaları can sıkıcı.Lakerslı smash parker sanki kobe gibi oynuyo bazen.
    birde takım geriye koşmuyo karşı takımlar inanılmaz fast breakler atıyo aklım almadı.Hakemler sertliğe hiç prim tanımıyolar rakip oyuncular pg sg ve sf leri içeriye yüklenirken çok sık faul düdüğü çıkıyor.Eski serilerde bu daha makuldu.

forumu incele biraz istersen hem ea in hem de diğer sitelerin patchleri ile düzeliyo bunlar...

1) Maç içerisinde x-factor özelliği taşıyan oyuncu gücü düşük oluyo ve iyi 3lükler vs. atamıyo bu nedenle x-factor özelliğini başka bi oyunucuya nasıl aktarabilirim?

2) Oyunda blok koymakta zorlanıyorum, blok özelliği iyi olan oyuncular da bile blok koyamıyorum, blok tam olarak nasıl koyulur?Blok koyma hakkında bildiğiniz ip uçları var mı?

teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşiktaşlı emre -- 22 Mart 2007; 9:55:50 >

arkadaşlar oyunda hemen hemen her şeyi kısa sürede öğrendim sizlerin sayesinde ama 2 sorum olacak;

1) Maç içerisinde x-factor özelliği taşıyan oyuncu gücü düşük oluyo ve iyi 3lükler vs. atamıyo bu nedenle x-factor özelliğini başka bi oyunucuya nasıl aktarabilirim?

2) Oyunda blok koymakta zorlanıyorum, blok özelliği iyi olan oyuncular da bile blok koyamıyorum, blok tam olarak nasıl koyulur?Blok koyma hakkında bildiğiniz ip uçları var mı?

teşekkür ederim..

1.X factor ün hangi oyuncuda olacağını bilgisayar belirliyor,sen oyuncuyu değiştiremiyorsun.

2.Blok koymak tamamen zamanlama işi.Özellikle turnike atarken rakip biraz önündeyken blok yapmayı denersen basarıyorsun genelde.Tabi blok özelliği olanlar daha iyi blok koyuyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: KENSHIN

Yeri değil biliyorum ama herkes NBA 2K7" yi denemeli.O oyunu oynadıktan sonra ppcmden nba live 2007 yi kaldırdım.

tamamen haklısın

quote:

arkadaşlar oyunda hemen hemen her şeyi kısa sürede öğrendim sizlerin sayesinde ama 2 sorum olacak;

teşekkür ederim..

1.X factor ün hangi oyuncuda olacağını bilgisayar belirliyor,sen oyuncuyu değiştiremiyorsun.

2.Blok koymak tamamen zamanlama işi.Özellikle turnike atarken rakip biraz önündeyken blok yapmayı denersen basarıyorsun genelde.Tabi blok özelliği olanlar daha iyi blok koyuyor..

teşekkür ederim kardeşim

• benim çok büyük bir sorunum var şimdi biz arkadaşla online oynuyoruz o sunsu bende houstonu alıyorum bende mutomboda yoada ilk beş ama adam hep aleyhooplarla sayı buluyo nash pas atıyo ve beni yeniyo ve bunu engelleyemiyorum bütün sayıları öle atıyo ve beni yeniyo blokta koyamıyorum bunu nasıl halletçem

Orjinalden alıntı: uguroz89

benim çok büyük bir sorunum var şimdi biz arkadaşla online oynuyoruz o sunsu bende houstonu alıyorum bende mutomboda yoada ilk beş ama adam hep aleyhooplarla sayı buluyo nash pas atıyo ve beni yeniyo ve bunu engelleyemiyorum bütün sayıları öle atıyo ve beni yeniyo blokta koyamıyorum bunu nasıl halletçem

alan savunması yaparsan belki işe yarayabilir 1-3-1 zone la onu dıştan şuta zorlayabilirsin..

quote:

Orjinalden alıntı: uguroz89

benim çok büyük bir sorunum var şimdi biz arkadaşla online oynuyoruz o sunsu bende houstonu alıyorum bende mutomboda yoada ilk beş ama adam hep aleyhooplarla sayı buluyo nash pas atıyo ve beni yeniyo ve bunu engelleyemiyorum bütün sayıları öle atıyo ve beni yeniyo blokta koyamıyorum bunu nasıl halletçem

alan savunması yaparsan belki işe yarayabilir 1-3-1 zone la onu dıştan şuta zorlayabilirsin..

Evet

+1

Orjinalden alıntı: rico_paşa

yav arkadaşlar ben playoff yapıp kaydediom sonra ismi gelio tıklıom ama yinede açılmıo yardımcı olun yaaaaaaaaa...

daha açıklayıcı anlatırsan yardımcı oluruz.Options>Load/save den mi açmaya çalışıyorsun.Bir de açılmıyor da ne diyor bir hata filan mı veriyor...
    load saveden kaydediyorum
    oyunu kapatıp geri açmak istediğimde tıkladığım halde açamıyorum
    cevap bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rico_paşa -- 13 Nisan 2007; 19:49:12 >

Orjinalden alıntı: rico_paşa

play off açıyorum
    bi iki maç yapıyorum
    oyundan çıkmak istiyorum
    load saveden kaydediyorum
    oyunu kapatıp geri açmak istediğimde tıkladığım halde açamıyorum
    cevap bekliyorum...

load etmek istediğinde ne oluyor,hata filan mı veriyor...
  • arkadaşlar nba 07 de maç esnasında üçlük atmakta zorlanıyorum, isabetli üçlükler atamıyorum. nash,braynt,terry gibi oyuncuların üçlük atma özellikleri var ama ben bu oyuncularda bile 3lük atmakta zorlanıyorum, maç sırasında 3lük atmanın püf noktasını söyleyebilir misiniz?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.