Şimdi Ara

NBA Genel Sohbet Konusu (161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
28
Favori
85.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • nba league pass üyeliğim alacağım LEAGUE PASS PREMIUM ile aynı anda 3 cihazdan izlenebiliyormuş sezonluk 600 tl ücreti var katılmak isteyen 1 ya da 2 kişi var mı ? ücreti bölüşelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

    Aktif oyuncular arasında favorim Dame D.O.L.L.A. olduğu için gönlüm Milwaukee'den yana. Lillard rookie zamanlarından beri elimde büyüdü şampiyon olamadan kariyeri biterse çok üzülürüm. Milwaukee'nin de en çok ihtiyaç duyduğu oyuncuydu bence clutch oynayamadıkları için. Bol bol Dame Time izletir diye düşünüyorum. Rotasyon için sezon içerisinde takviye yapacaklardır pek problem değil, bence daha önemlisi Middleton sağlıklı kalabilecek mi o daha kritik.


    Mantık olarak Phoenix veya Denver'dan birinin şampiyon olacağını düşünüyorum. Monty Williams iyi koçtu ama ne kadar çok sevdiğim bi oyuncu olsada Paul yüzünden Phoenix kariyeri bitti, Vogel iyi bir savunma takımı yaratacaktır ki Durant-Booker çok rahat rahat skor yükünü çekecekler zaten. Nurkic sağlıklı kalırsa ya da sezon içerisinde hamle yaparlarsa bence şansları ciddi yüksek. Kamburlardan kurtuldu Phoenix.


    Denver Bruce Brown'u arayacaktır, rotasyonları daraldı ama Murray geçen yılki performansını sürdürürse yine tepeye oynarlar ama Murray bana hiçbir zaman güven vermiyor.


    Boston'da Tatum istikrarlı kalırsa Jrue Holiday'le favorilerden birisi oldular ama Tatum geçen yılki gibi bazı maçlarda sıvarsa Miami yine tokatlar geçer.


    Underdog olarak Clippers, Sacramento, Memphis var. Kawhi-George sağlıklı olursa bence her zaman bir şans var Clippers için. Sağlıklı Kawhi her zaman şampiyonluk için bir açık kapı bırakır. Memphis'de de Jaren Jackson Jr ve Desmond Bane ciddi seviye atladı geçen yıl biraz daha üstüne koyarlarsa Morant'le sağlam bir ''Big 3'' olacaklar, rotasyonloruda gayet sağlam.


    Bu yıl keyifli bir sezon olacak gibi. Wembenyama, Scoot Henderson'ı falan da merak ediyorum.


    Dallas'ın neyini seviyorsun hocam Nowitzki zamanlarından mı ? Pinti Mark Cuban, itici Doncic beni uyuz ediyorNBA Genel Sohbet Konusu @programmer_onur




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 27 Ekim 2023; 19:54:28 >




  • alprn46 A kullanıcısına yanıt
    Hocam yazınıza bir de Lakers parantezi açmak isterim.

    Geçen seneye göre yedekler konusundan biraz daha iyi opsiyonlara sahipler. Geçen sene Playoff bile yapamayacaklar gibi görünüp Ayının ballı pençelerini koparmaları batı tarafında halen eşleşmesi tehlikeli bir takım olduklarını göstermişlerdi. Bu sene de birebir aynı senaryo değil ama benzer bir senaryo çıkabilir ortaya.

    Tabi Davis'in sağlık durumu yine önemli rol oynayacaktır lig sıralamaları için.

    Ben geçen sene bir türlü istenileni veremeyen Durant&Booker ikilisinin halen ligin en tehlikeli skorer birlikteliği olduğunu ve şampiyonluğun uzak olmadığı kanısındayım.

    Boston geçen sene Suns'ın başını ağrıtan dar rotasyon sorunuyla başa çıkabilirse yine çok can yakan bir ekip olduklarını düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 27 Ekim 2023; 20:26:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

    Davis Bubble daki hayvani hücum performansına dönmezse şansını sıfır görüyorum hocam. Herhangi bir 7 maçlık seride Denver-Phoenix-Milwaukee-Boston'a karşı şansları bence yok. Lebron eskisi gibi 40 dk dominasyon kuramıyor, Davis'de Bubble harici kariyerinde hiç o seviyeye çıkamadı ama tabii ki imkansız değil. Geçen yıl Lebron'un Denver karşısındaki 1v9 performansı çok iyiydi ama 1 yaş daha yaşlandı.


    Boston ve Phoenix (Durant gelmeden önceki) iki tane müthiş koç takımıydı ama çok kırılganlardı. Boston'un Miami hezimeti, Phoenix'in Dallas hezimeti bence özgüvenlerini bitirdi o yüzden finale çıktıklarında dahi rakiplerine karşı rahat olabileceklerini düşünmüyordum. O yüzden Paul-Ayton gibi çekirdek oyuncuların değişmesi bence Phoenix'e seviye atlattıracak. Boston için o kadar ümitli değilim, Tatum-Brown ikilisi 3 yıldır istikrar bulamadı. Tatum geçen yıl normal sezonu hayvani oynamasına rağmen play-off lar büyük hayal kırıklığıydı. Brown zaten takımdan ayrılmayı falan düşünüyordu şimdi nasıl motive olacak bilmiyorum. Horford-Porzingis ikiliside ciddi sakatlık problemi olan oyuncular ve Horford ciddi yaşlandı. Eğer tutarsa fena şut takımı olacaklar topların %60'ını üçlük kullandıklarını falan görebiliriz.





  • Luka maçın bitimine 25 saniye kala tek eliyle attığı üçlükle yine yargı dağıtmış kral.



    Bu açıdan daha güzel:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Ekim 2023; 17:31:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Jokic orta saha üçlüğü ile buzzer beater + game winner ile Curry'i yamulttu.


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Are you kidding me? :)))

    NBA Genel Sohbet Konusu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ha gayret🎩


    NBA Genel Sohbet Konusu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lillard yine yargı dağıttı!

    Game winner buzzer beater 3 point:

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70-73 tam sirke döndü lig. Gidip biraz Eurocup felan izleyeyim panzehir için.

    https://twitter.com/NBATurkiye/status/1751080911825760459?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1751080911825760459%7Ctwgr%5E29d2477140b9a4216a357a31a8711d3a883d6732%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fd-692682166590724090.ampproject.net%2F2401122240000%2Fframe.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 28 Ocak 2024; 19:10:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Doncic yargı dağıttı, Embiid şaşkın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Eurocup izle Eurocup. Ben artık normal sezon Nba maçlarına dayanamıyorum. İlaç gibi geliyor Avrupa basketbolu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jamal Murray buzzer beater + game winner shoot. Davis go home.


    NBA Genel Sohbet KonusuS Sportyoutube
    🏀 #NBA'de Denver Nuggets, Los Angeles Lakers'ı 101-99'luk skorla mağlup etti. NBA S Sport'ta devam ediyor! S Sport Plus’a abone olun: http://bit.ly/-ssportplus Kanalımıza abone olun: https://www.youtube.com/channel/UCpdSUUHlxMjO0c5824FGcsA?sub_confirmation=1 Bizi Instagram'da takip edin: https://www.instagram.com/ssporttr/ Bizi Twitter'da takip edin: https://twitter.com/ssporttr/ Bizi Facebook'ta takip edin: https://www.facebook.com/ssporttr/ #SSport #NBA
    https://www.youtube.com/watch?si=3U90U_3v_cMx4RIk&v=OfhxxNw9SQY&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam elleşme de kral bir yüzük daha alıp yüzük sıralamasında Kobe'nin arkasında kalmasın..



    NBA Genel Sohbet Konusu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.