Şimdi Ara

NBA + Fener sistem kuponu kontrol alalım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NBA'den pek şüphe duymuyorum tek korkum fener.. Ne zaman futbol oynasam futbolun kaderi benim yüzümden değişiyor..
    İnanın Benficaya oynasam fener handikap çeker o derece bi kabiliyetim var

x2 çifte şans 2,25 oranı var. Kafamda beraberlikle fenerin tur atlaması yatıyor siz ne diyorsunuz?

Sistem 3 yapıp 3 misli girmeyi düşünüyorum.

NBA + Fener sistem kuponu kontrol alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 2 Mayıs 2013; 13:46:49 >

• Fenerbahçe yenilir/turu geçemez
  • Katılıyorum. Bizim (Galatasaray'ın) Leverkusen maçı gibi olabilir. Takım iyi gidiyordu ama tabi ki daha çeyrek finale bile gelmemiştik ve leverkusen'le ali sami yen'de çok iyi bir maç yapmış ve 1 top direkten dönmüştü ve fena goller kaçırmıştık. Ama adamlar Almanya'da ilk 10 dakikadan sonra anamızı ağlatmışlardı. Kabul ediyorum fener bizden daha şanslı çünkü daha disipline bir takım görüntüsünde ama benfica'nın şu ana dek bütün uefa maçlarını canlı izleyen biri olarak Fener'in bugün turu geçemeyeceğini düşünüyorum.
  • Fener 11 kişi kaleye yan yana dizilip 90 dk oynasınlar hocam napayım ya.. Vatanını milletini düşünsünler birazda altı üstü en kötü beraberlik istedik çokmu

Hocam direk X basmakda çok sakat hiç değilse x2 basalım oran zaten iyi..
    Ben inanıyorum ya ilk yarı Fener defansın Kralını yapıcak 1 gol yiyicek. 2. yarı atağa kalkıp 1 gol atıcak ve maç berabere biticek.
  • Hocam naptın NBA de o maç üst biter :(

Banko olarak ms 2 de yapabilirsin, denver şaşırtıyor beni de ama artık bu kadar risk almaları yeter son şansları, onlar için ölüm kalım maçı gibi olacaktır. Yine de bana güvenin demiyorum sadece benim tahminim bu, yabancıda sürpriz kuponuma 216 dan üst normal kuponuma ms2 verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Hocam naptın NBA de o maç üst biter :(

Banko olarak ms 2 de yapabilirsin, denver şaşırtıyor beni de ama artık bu kadar risk almaları yeter son şansları, onlar için ölüm kalım maçı gibi olacaktır. Yine de bana güvenin demiyorum sadece benim tahminim bu, yabancıda sürpriz kuponuma 216 dan üst normal kuponuma ms2 verdim.

Hocam bende çok çekişmeli bir maç olacağını bildiğimden dolayı top ortada döner durur 100-105 gibi bi skor la biter diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Prokom yatırıcak gibi. IY dan 18 fark yedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madécassol

Prokom yatırıcak gibi. IY dan 18 fark yedi

Lokomotivde yaktı beni zaten.. Üst veririm 60 sayı atar alt veririm 90 sayı atar anlamadım ben bu takımı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.