Şimdi Ara

NBA 2K13 *PC ANA KONU* (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
7
Favori
119.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rikifatcik

merhaba arkadalar nba 2k13 aldım steam üzerinden oyuna girip key numaramı felan yazıyorum fakat online oynayamıyorum bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum.online oynamak için belli bir süre maçmı yapman gerekiyor yada ne yapmamız gerekiyor.

hata ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Arkadaşlar belki biraz alakasız bir soru olacak ama oyunda gözyaşı damlası atışını nasıl yapıyorsunuz...internetteki baktığım tuş kombinasyonlarının hiçbiri olmuyo..oyun kolu olarakta xbox360 kolunu kullanıyorum ama nafile bir türlü yapamıyorum.

Turnikiye doğru giderken LT + Sağ Analoğu oyuncunun zıt yönüne doğru it.

denemeye değer
  • Bosh'tan net skor.
     NBA 2K13 *PC ANA KONU*
  • bu oyuna tuş yetiştiremiyorum yav

bende bıraktım gamepad ile pas şut dışında kileri kullanmıyorum

şu season olayı falan çok karışık türkçe yaması yok mu acaba bu oyunun
  • hocam ''You must be signed in to access this feature'' bu yazıyor ne yapmalıyım. @Hayalbaz93
  • My Player'da hiçbir şekilde kontrat alamadım kaç kez oynamama rağmen sildim oyunu komple.
  • quote:

hocam ''You must be signed in to access this feature'' bu yazıyor ne yapmalıyım. @Hayalbaz93

dostum sımdı bende oyle bır sorun yok dırek gırıyorum ama sunları bı dene

sımdı sana e-maıl geldı mı geldıyse onu aktıve et
    bıde nba2k.com diye bir site var buraya bir giriş yap

bunlar olmazsa söyle yine bakarız
  • yok hocam mailde gelmedi nba 2k yada giremiyorum çünkü hesabım aktif değil varmı başka bir çözüm
  • şifremi ve kullanıcı adımı girdiğimde yakın bi zamanda tekrar girin gibi bir uyarı veriyor.pcdeyim.oyun orijinal.neden böyle oluyor
  • quote:

yok hocam mailde gelmedi nba 2k yada giremiyorum çünkü hesabım aktif değil varmı başka bir çözüm

my player oynayabiliyor musun?bana söyle bir email gelmiş zamanında NBA2K13: Complete your MyPLAYER Account registration
  • HOCAM OYUAN GİRİYORUM MY PLAYER OYNUYORUM AMA ONLİNE SEKMESİNE BASINCA YUKARIDA SÖYLEDİĞİM HATAYI ALIYORIUMMAİLDE GELMEDİ.OYUNA İLK GİRİŞTE DOGUM TARİHİNİ GEEÇTİKDEN SONRA DEFALARCA KAYIT OLMAYI DENEDİM AMA ''You must be signed in to access this feature'' BU HATAYI VERİYOR OYUN ORJİNAL STEAMDAN AKTİF ETTİM İNDİRDİM OYUNU BİDE SERİAL NUMARASINI NASIL GİRECEGİZ ARALARDA - BU İŞARETİ KULLANICAKMIYIZ YOKSA İŞARETİ KULLANMADANMI DİREKT YAICAZ SERİAL NUMARASINI.ÇÖZEMEDİM BİR TÜRLÜ YARDIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER. @Hayalbaz93
  • quote:

HOCAM OYUAN GİRİYORUM MY PLAYER OYNUYORUM AMA ONLİNE SEKMESİNE BASINCA YUKARIDA SÖYLEDİĞİM HATAYI ALIYORIUMMAİLDE GELMEDİ.OYUNA İLK GİRİŞTE DOGUM TARİHİNİ GEEÇTİKDEN SONRA DEFALARCA KAYIT OLMAYI DENEDİM AMA ''You must be signed in to access this feature'' BU HATAYI VERİYOR OYUN ORJİNAL STEAMDAN AKTİF ETTİM İNDİRDİM OYUNU BİDE SERİAL NUMARASINI NASIL GİRECEGİZ ARALARDA - BU İŞARETİ KULLANICAKMIYIZ YOKSA İŞARETİ KULLANMADANMI DİREKT YAICAZ SERİAL NUMARASINI.ÇÖZEMEDİM BİR TÜRLÜ YARDIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER. @Hayalbaz93

- olmadan düz yazacan
  • Öylede denedim yine denicem 2k supporta mail attım beklicez artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar benim arkadasim NBA 2K 2013 almis orjinal. Oyuna giriyormus ama online giremiyormus. Bende steamden giris yapilabilir arastirayim dedim konusu buldum. Yardimci olabilirmisiniz ?

• quote:

Öylede denedim yine denicem 2k supporta mail attım beklicez artık

cevap vermezler sen heralde serialı yapamadın cunku yapsan maıl gelırdı

• YOK SERİALİ DENEDİM HER TÜRLÜ DOGRUDA YAZDIM SUPPORT GERİ DÖNÜYOR BENDEN OYUNUN KUTUSUNUN SERİALİNİN MAİLİMİN GÖRÜNTÜSÜNÜ İSTEDİ BENDE GÖNDERİCEM AMA BENDE OYUNUN KUTUSU YOK STEAMDEN ALDIM BAKALIM MAİLLEŞME DEVAM EDİYOR. @Hayalbaz93

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikifatcik -- 3 Mayıs 2013; 11:57:06 >
  • kadro güncellemesinden sonra sakat oyuncularla oynayamıyorum (d.rose rondo gibi) haliyle sağlam pg oyuncularına alışkın bi oyun stilim var ve bu arkadaşları sakat vs realitesinde nasıl oynanabilir hale getirebilirim
  • Bu oyunun en son 2005'ini oynamıştım şimdi herşeyini değiştirmişler kafayı yiyeceğim ne smaç yapabiliyorum ne başka birşey. İnternetten tuş ayarlarını yaptım kombinasyonları neyin nasıl yapılacağını okuyorum ama birşey anlamıyorum bir türlü serbest atış yapmaktan başka birşey yapamıyorum yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Bu oyunun en son 2005'ini oynamıştım şimdi herşeyini değiştirmişler kafayı yiyeceğim ne smaç yapabiliyorum ne başka birşey. İnternetten tuş ayarlarını yaptım kombinasyonları neyin nasıl yapılacağını okuyorum ama birşey anlamıyorum bir türlü serbest atış yapmaktan başka birşey yapamıyorum yardımcı olabilecek var mı?

Oyunda tutorial bölümüne bakabilirsin. Başka türlü bir yardım yapılamaz yazılarak.
  • Arkadaşlar güzel oynayamıyorum şu oyunu bir türlü antrenmanlarda yaptığım hareketleri maçlarda yapamıyorum klavyeden oynadığım için mi böyle zorluk çekiyorum kolla mı oynamalıyım?
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.