arkadaşlar oyunun online durumu nasıl. almaya düşünüyorum ama online oynayabilecekmiyim?
up uppp
bana da lazım bu
quote:
Orijinalden alıntı: MayoneseTR
arkadaşlar oyunun online durumu nasıl. almaya düşünüyorum ama online oynayabilecekmiyim?
Valla kardeşim bence oyunu al tek kişilik modu da seni 1 ay oyalar. (Eğer basketbolu seviyorsan daha fazla bile olabilir.) Hem 2K12 piyasada olduğundan bunun fiyatı düşüktür.Ancak stokta bulamayabilirsin. Multiplayer ise fena değil ve oynanmaya değer ancak tahmini oyun süresi hakkında yorum yapamıyacağım senin zevkine kalmış.İyi forumlar
quote:
Orijinalden alıntı: MaceVindu
bana da lazım bu
Kardeşim üstteki yoruma bakabilirsin.İyi forumlar
quote:
Orijinalden alıntı: hbk386
quote:
Valla kardeşim bence oyunu al tek kişilik modu da seni 1 ay oyalar. (Eğer basketbolu seviyorsan daha fazla bile olabilir.) Hem 2K12 piyasada olduğundan bunun fiyatı düşüktür.Ancak stokta bulamayabilirsin. Multiplayer ise fena değil ve oynanmaya değer ancak tahmini oyun süresi hakkında yorum yapamıyacağım senin zevkine kalmış.İyi forumlar
arkadaş onu sormamış oyunun doluluk oranını sormuş galiba
quote:
Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day
quote:
Orijinalden alıntı: hbk386
quote:
arkadaş onu sormamış oyunun doluluk oranını sormuş galiba
Haklısın kardeşim. Doluluk oranı değişiyor bazen çok bazen az.