Pg oynuyorum 10 sayı ve 6 asist ortalamamam var şuan iyimi ?
He birde transfer teklifi olursa nerden bakıcaz? Adam Los Angeles falan bişeyler dedi ama
Edit: Ekleme.
PG isen sayı atmaya çalışmak zaman kaybı olabilir çünkü adamın daha gelişmemiş durumda sanırım. asiste yönel ilk 5te çıkman kolaylaşır. teklif olayıda şöyle, eğer alt ligteysen iyi oynadığında sezon içinde isteyen takım seni alıyor nba'e. senin ekranına herhangi bir takım gelmiyor. eğer sezon sonuna kadar oynarsan ekrana 4 takın gelir istediğini seçersin.
mesajım bulunsun.
Bende "quick game" de sadece hakemi ve bir oyuncuyu gösterme sorunu var. Arkadaşın dediği gibi "documents and settings" e girmeye çalıştım. Fakat Windows 7 Ultimate işletim sistemi yüklü bilgisayarımda bir türlü aradığım dosyayı bulamadım. Arkadaş yazmış App. Data diye ama bende öyle bir şey de yok. Şu yolu izliyorum ama bulamıyorum: C>Kullanıcılar>(Bilgisayarın kullanıcı adı)> Bundan sonra belgelerim, resimlerim vb. şeyler çıkıyor. Fakat App. Data yok. İsterseniz ss koyabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: dgshn
Bende "quick game" de sadece hakemi ve bir oyuncuyu gösterme sorunu var. Arkadaşın dediği gibi "documents and settings" e girmeye çalıştım. Fakat Windows 7 Ultimate işletim sistemi yüklü bilgisayarımda bir türlü aradığım dosyayı bulamadım. Arkadaş yazmış App. Data diye ama bende öyle bir şey de yok. Şu yolu izliyorum ama bulamıyorum: C>Kullanıcılar>(Bilgisayarın kullanıcı adı)> Bundan sonra belgelerim, resimlerim vb. şeyler çıkıyor. Fakat App. Data yok. İsterseniz ss koyabilirim.
W7'de App. Data burada > C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData (gizli klasör)
quote:
Orijinalden alıntı: Ghost Knight
quote:
Kullanıcı adından sonra AppData gözükmüyor. Gizli klasör demişsiniz ama ben gizli klasörü nasıl açacağımı bilmiyorum ki. Bu da resim :
Ps2de var bu oyun bende lakin bu karakter yaratmalı bölüm göremedim yok değil mi ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ghost Knight
quote:
Kullanıcı adından sonra AppData gözükmüyor. Gizli klasör demişsiniz ama ben gizli klasörü nasıl açacağımı bilmiyorum ki. Bu da resim :
orada adres çubuğunda isimden sonraki yere slash koyup appdata yaz aynı yere girersin yine
hocam benim anlamadığım bi konu var şimdi ben bu oyunu pc de oynuyorum herşey tamam ama bi smaç atamıyorum onu hangi tuşlarla yapıcaz bilen söyleyebilirmi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: SlowTurk
hocam benim anlamadığım bi konu var şimdi ben bu oyunu pc de oynuyorum herşey tamam ama bi smaç atamıyorum onu hangi tuşlarla yapıcaz bilen söyleyebilirmi acaba
Koşma tuşu + şut tuşu ile smaç basabilirsiniz
Yararlı bir topic olmuş teşekkürler
Evet çok yararlı bir konu olmuş, ben de bu oyunu wii'de oynuyorum, pek bir bilgi bulamadım ama ona göre ayarlamaya çalışayım. Teşekkürler...
2K12'de sistem değişti mi peki?
NBA2K14 için aryıca bir rehber var mı bu şekilde yada bu rehber geçerlimi ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme