Şimdi Ara

NBA 2K10 My Player Mod Nasıl Oynanılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar bende iyi oynadıkça d+ f+ fln oluyor en azı c- onun azına inmiyor oyunu ben tam çözemedim eğer anlatırsanız çok sevinirim bide bu görevlerin ne olduğunu nasıl anlarız

• arkadasım bende oynuyorum..2. yılım..en kotu oynadıgım oyun -A..oyunda sayı atmak sadece yeterlı degıl..dogru hamleler senın dereecnı artırıyor..mesela hucum yaparken dogru yerde durman,dogru pas,tabıkı asıst yapman ve sayı yapman..bunlara cabası olarak sadece huucm yetmıyo kendı tuttugun adamınıda ıı forse etmen lazım..onun attıgı her sayı sana - olarak doner..yıne savunmada da raıbıne yapcagın ıkılı sıkıstırma,sut atarken onunu ıı kapatman,rebound cekmen.........vs bunların hepsını bırarada yapmaya basladıfın an +A ya kadar hatta fazlasıyla gıdıyorsun..sadece hucum yap savunman zaaf versın yetmez cunku hucumda aldıgın artı ouan savunmada eksıye donusuyor......valla benden bu kadar umarım yardımcı olabılmısımdır....ha bu arada her mac sonu skıll puanlar alıyosun onları skıll poınt den ozellılerı artırma karsılıgı olarak kullanmayı unutma...her mac oyununu buda pozıtıf etkıler..benden bu kadar......
  • verdiğin bilgiler için çok tşk ederim bide birşey sorcam maça girmeden önce yani yedekken c'de mi oluyor
  • Evet, maç başlarken başlangıç notun C den başlıyor.
  • ya arkadaşlar ne güzel oynuyosunuz valla bende karakteri yaratıp kaydettikten sonra oyuna girince oyun kapanıyor saniyesinde masaüstüne dönüyor yokmu böyle bir sorun yaşayan yardım lütfen
  • low damı oynuyorsun...player detaıl olarak..eger oleyse buyuk ıhtımal o yuzden....
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCManiakk

Evet, maç başlarken başlangıç notun C den başlıyor.

peki f+ çıkan oldumu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sunucuları kapatıldı dimi bu oyunun?

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

evet.

• güzel oyundu hee.. my player modunun seriye geldiği ilk oyundu sanırım. sg karakter açmıştım. ondan sonraki oyunlarda hep ya pivot yada 4 numara oynardım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.