Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: craver

bu yeni gelen trainerla maç süresini 1 dkya kadar indirebiliyorsun ama cpu sim süresi kısalmıyor. bu ayarı yaptıktan sonra hotkey e bastım ctrl + 4 fakat cpu süresinde bir kısalma olmadı. nba headlines ta haberlere girip diğer maçların istatistiklerine bakınca adamların 48 dk üzerinden oynadığını görebiliyorsunuz. kontrol eden var mı trainer'ın bu özelliğini ?

evet cpu sim değişmiyor malesef :(
  • Herkes trainer'i cpu sim süresini değiştirsin diye bekliyordu ama adamlar en önemli şeyi eklememişler.
  • Bir crew kurunda katılalım. Nick : YolGezer
  • 1.1 yamasını yükledim oyuna giriyorum ancak online login olmuyor.
    "Your version of this game is no longer compatible online.Please go towww.2ksports.com/gameupdates for additional details and to download the latest update." diye bir uyarı veriyor ancak 1.1'in yüklendiğine de eminim.

böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
  • sorunu çözdüm arkadaşlar, gerek kalmadı.

1.1 güncellemesi için gerçekçi game slider var mı?
  • İmza için :

[center][image]https://store.donanimhaber.com/c4/24/b1/c424b1f6c920fe330226cd6704820baf.png[/image][/center]

[center][image]https://store.donanimhaber.com/bc/5e/c8/bc5ec89e71f791ae432c1ea09b795ddb.png[/image][/center]

[image]https://store.donanimhaber.com/1a/73/ea/1a73ea49ec162cf04b93a95ebf0da061.png[/image]

• Beyler ben Bu Online için Dns Ayaralarını yapıyorum ama Online maça girerken Network condition is Too poor diye bir hata alıyorum .. Bide Lobbydeki Mavi kırmzı şeyler benim hep mavi bu nedendir acaba diğerlerinin ise kırmızı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skdaj

Beyler ben Bu Online için Dns Ayaralarını yapıyorum ama Online maça girerken Network condition is Too poor diye bir hata alıyorum .. Bide Lobbydeki Mavi kırmzı şeyler benim hep mavi bu nedendir acaba diğerlerinin ise kırmızı ?

Artık dns ye gerek yokki.Normal şekilde gir oyna...
  • inanılmaz bir problem yaşıyorum. my playerda play next game diyorum. oyundaki yapılacak görevler vs. ekranı geliyo. sonra oyuna başla dediğimde windows'a dönüyo. işin ilginç tarafı diğer my player adamımla girdiğimle hiç bir problem yok. kafayı yicem ilk sezonumda playoff finalinde 3-2 öndeyim bi nevi şampiyonluk için son maçım dumurların dumuru oldum
  • Sezon modunda takımımızı geliştirme imkanı varmı? Oyunculara eğitim falan veremiyormuyuz? Sezon başlarında iyiydim ama şimdi habire yeniliyorum. Transfer falan yapmak mümkün mü? NBA Live oynardım ama bunu çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guraktan

Sezon modunda takımımızı geliştirme imkanı varmı? Oyunculara eğitim falan veremiyormuyuz? Sezon başlarında iyiydim ama şimdi habire yeniliyorum. Transfer falan yapmak mümkün mü? NBA Live oynardım ama bunu çözemedim.

Season modunda transfer yok sanırsam . Association modunda var
  • quote:

inanılmaz bir problem yaşıyorum. my playerda play next game diyorum. oyundaki yapılacak görevler vs. ekranı geliyo. sonra oyuna başla dediğimde windows'a dönüyo. işin ilginç tarafı diğer my player adamımla girdiğimle hiç bir problem yok. kafayı yicem ilk sezonumda playoff finalinde 3-2 öndeyim bi nevi şampiyonluk için son maçım dumurların dumuru oldum

player details ı high yap low da ise o zaman sorun olmaz büyük ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: srdr91

quote:

inanılmaz bir problem yaşıyorum. my playerda play next game diyorum. oyundaki yapılacak görevler vs. ekranı geliyo. sonra oyuna başla dediğimde windows'a dönüyo. işin ilginç tarafı diğer my player adamımla girdiğimle hiç bir problem yok. kafayı yicem ilk sezonumda playoff finalinde 3-2 öndeyim bi nevi şampiyonluk için son maçım dumurların dumuru oldum

sistem imzada belirttiğim gibi, 1920X1080 de 57fps ile oynuyorum. diğer my player oyuncumda bi problem yok maçlara girebiliyorum. save dosyasını kopyalayıp o dosyayla girmeye çalıştığımda yine aynısı oluyor sanki dosya lanetlenmiş

• Bana yardım eder misiniz? 2k10'un tuşlarını 2008'e göre ayarlamak istyorum. Lütfen ss atabilir misiniz?
  • Bende de oluyordu,çözümü yok bildiğim kadarıyla.Eğer yapabiliyorsan simulate et,diğer maçtan devam edersin.

quote:

quote:

quote:

sistem imzada belirttiğim gibi, 1920X1080 de 57fps ile oynuyorum. diğer my player oyuncumda bi problem yok maçlara girebiliyorum. save dosyasını kopyalayıp o dosyayla girmeye çalıştığımda yine aynısı oluyor sanki dosya lanetlenmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

quote:

Sezon modunda takımımızı geliştirme imkanı varmı? Oyunculara eğitim falan veremiyormuyuz? Sezon başlarında iyiydim ama şimdi habire yeniliyorum. Transfer falan yapmak mümkün mü? NBA Live oynardım ama bunu çözemedim.

Peki ya oyuncu eğitimi, yetenek geliştirme?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balparmak

Bende de oluyordu,çözümü yok bildiğim kadarıyla.Eğer yapabiliyorsan simulate et,diğer maçtan devam edersin.

quote:

quote:

quote:

simulate etmenin bir yolu var mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

quote:

Peki ya oyuncu eğitimi, yetenek geliştirme?

Bildiğim sadece maç , Association oyna derim

• 60 mb lık yama gelmiş haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilterler1991 -- 12 Nisan 2010; 18:51:54 >
  • bence aynı yama o bir fark yok merlininkazani yeni koymuş sanırım 1.1 diyor versiyonuna çünkü
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.