Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende katılmak istiyorum nordic_skies@hotmail.com
  • Burakkarslıoğlu rakibim oldu, arkadaş bana PM den ulaşabilirsin, haberleşip maç günü ve saatini kararlaştıralım
  • SS bekliyoruz
  • çok saçma olucak ama ben tam olarak anlayamadım (bu siteyi daha yeni arkadaşımdan öğrendim gerçektende çok güzel bir site) nba'e katılmak için napcaz ben bir nba fanatiğiyim turnuva tarihini kaçırdım birde bi tane daha sorum olucak diyelimki maçı ben kazandım ama rakibim ben kazandım diye size e-mail atarsa noolucak
  • çok saçma olucak ama ben tam olarak anlayamadım (bu siteyi daha yeni arkadaşımdan öğrendim gerçektende çok güzel bir site) nba'e katılmak için napcaz ben bir nba fanatiğiyim turnuva tarihini kaçırdım birde bi tane daha sorum olucak diyelimki maçı ben kazandım ama rakibim ben kazandım diye size e-mail atarsa noolucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamshot

çok saçma olucak ama ben tam olarak anlayamadım (bu siteyi daha yeni arkadaşımdan öğrendim gerçektende çok güzel bir site) nba'e katılmak için napcaz ben bir nba fanatiğiyim turnuva tarihini kaçırdım birde bi tane daha sorum olucak diyelimki maçı ben kazandım ama rakibim ben kazandım diye size e-mail atarsa noolucak

onun icin her mactan sonra ss ler kaydedin delil olur yaninizda ve boyle birseyi kim yapmak isterki burada zevk yapmaya calisiyoruz bu kadar alcalicak birisi olmaz herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

quote:

Orjinalden alıntı: jamshot

çok saçma olucak ama ben tam olarak anlayamadım (bu siteyi daha yeni arkadaşımdan öğrendim gerçektende çok güzel bir site) nba'e katılmak için napcaz ben bir nba fanatiğiyim turnuva tarihini kaçırdım birde bi tane daha sorum olucak diyelimki maçı ben kazandım ama rakibim ben kazandım diye size e-mail atarsa noolucak

onun icin her mactan sonra ss ler kaydedin delil olur yaninizda ve boyle birseyi kim yapmak isterki burada zevk yapmaya calisiyoruz bu kadar alcalicak birisi olmaz herhalde

böyle bir durumla karşılaşılcağını yada taraflardan birisinin bu tarz bir çocukça davranış göstereceğini sanmıyorum. Sonuçta vandosa nın da dediği gibi biz bu işi eğlence için , heyecan için yapıyoruz.

Evet 1.turnuvayı kaçırdın. Bu nba2006 diye açmış olduğum link in 1.sayfasını sürekli takip et. 1.turnuva hakkında bilgiler alacaksın ve 2. turnuva için gerekli işlemler zamanı gelince açıklanacak duyurulacak.

1.sayfayı dikkatlice oku. Yapman gerekenler açıkca yazıyor. 2.turnuvaya katılman için e-mail adresin ve bende katılmak istiyorum demen yeterli olacak.
    Gerekli işlemler yeni turnuva için grup temsilcin tarafından ayarlanacak sen korkma ( Önemli Not : Bunların hepside yazmakta 1.sayfada )

• sanirim koyucak ss ler yok
  • yarı final maçlarımız başlamadı ki daha
  • Bende katılmak istiyorum !!!
    MSN:immortal-knight@hotmail.com
  • yarı final değil çeyrek final
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyilmaz

yarı final değil çeyrek final

oda doğru
  • 2 sorum olacak

1.ss ne demek?

2. 2. turnuvayı arkadşım sen düzenlicek misin?

cvp bekliyorum tşk.
  • İlk maçın screeni

Tabii ki ben Detroit Pistons

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

2.Maç yine ben Detroit

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !

I LOVE YOU BİLLUPS

• bu ilk tur maçım burakla yaptığım tek maç

http://img91.imageshack.us/my.php?image=nba1uu.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubins31 -- 18 Mart 2006; 20:42:42 >
  • buda guraktanla yaptığım çeyrek final ilk maçı rövanş var tabi

http://img517.imageshack.us/my.php?image=nba24tm.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: vinceable

2 sorum olacak

1.ss ne demek?

2. 2. turnuvayı arkadşım sen düzenlicek misin?

cvp bekliyorum tşk.

1- Screen Shot = Ekran görüntüsü gibi birşey. Yani bir nevi oyunu yendiğine dair ispat oluyor. Klavyedeki PrintScn tuşuna birkes basmak yeterli oyundayken istediğin görüntüyü paint e yapıştırarak dosya hazırlanır

2- 1.turnuva yani şuan yaptığımız turnuvayı ben düzenliyor ve ayarlıyorum. 2. turnuva için bir arkadaşımız gönüllü idi. Finalistimiz belli olur olmaz 2. turnuva için konuşacağız. Ana sayfada ( 1. sayfada) gerekli açıklamalar olacaktır. Takip ederseniz görürsünüz

• üst tura çıkanları not alıyorum. Grafik ekranına bir anda geçireceğim değişiklikleri. Geçen ki sefer gibi birer birer değil. Duyurmak istedim.

Turnuva sonuçlarınızı lütfen burada yayınlamayı unutmayın.

Herkese iyi maçlar screen shot lar süper
  • ayrıca burada sonuçlarını belirten arkadaşlar yine mail adreslerini yazabilirlermi ? çünkü mesela rubins arkadaşın mail ini bilemedim. kafam karıştı. bir çok insan varda kusura bakmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whocares

ayrıca burada sonuçlarını belirten arkadaşlar yine mail adreslerini yazabilirlermi ? çünkü mesela rubins arkadaşın mail ini bilemedim. kafam karıştı. bir çok insan varda kusura bakmayın.

hocam benim mail burakarslioglu@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.