Şimdi Ara

Naziler neden yenildi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
3
Favori
13.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiçbizaman korkmam tartışmaktan kendine güveniosan gel siyaset yapam....ama forumda yasak galiba
    farketmez yer buluruz yeterki yesin
  • hitler gibi bir psikopatı avatar yapmanın nasıl bir gerekçesi olabilir.
    sağlıklı bir insanın mantıklı bir gerekçeyle bunu yapacağını sanmıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: neptunus

neo nazıler mı bastı burayı?

ınsanlıktan nasıbını almamıs bazı zavallılar bır de hıtler gıbı ınsanlık dusmanını kendıne avatar yapmışlar...

"hıtler" bır kufurdur yaw, modlar gormuyor mu bööle tıplerın avatarları kontrol edılmıyor mu???

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkevil

hiçbizaman korkmam tartışmaktan kendine güveniosan gel siyaset yapam....ama forumda yasak galiba

iyide niye tahrik edici konuşuyorsun?
    amacın tartışmayı çığrından çıkarıp başlığı sildirmek mi?

ayrıca kimin kimi sevdiği kimseyi ilgilendirmez.

birine göre psikopat olan diğeri için kahraman olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkevil

hiçbizaman korkmam tartışmaktan kendine güveniosan gel siyaset yapam....ama forumda yasak galiba

bak arkadaşım hala tahrik ediyorsun..sana öyle bir yedirirlerki..şaşırır kalırsın..muhattabım değilsin..benim tarışacağım insan görünüşlere değer vermeyecek insanlardır..sen ilk önce kafandaki saplantıları kaldır sonra gel efendi efendi tartışmamızı yapalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliok

hitler gibi bir psikopatı avatar yapmanın nasıl bir gerekçesi olabilir.
    quote:

ınsanlıktan nasıbını almamıs bazı zavallılar bır de hıtler gıbı ınsanlık dusmanını kendıne avatar yapmışlar...

"hıtler" bır kufurdur yaw, modlar gormuyor mu bööle tıplerın avatarları kontrol edılmıyor mu???

Bazıları nasıl Che'yi avatar yapıyorsa bu arkadaşın da yapma hakkı vardır.Fikirlere saygı duyalım.Saygı değerleri çerçevesinde tartışalım.Ha bu arada ne Hitler taraftarıyım ne de Che taraftarı...

• 50 milyon insanın ölümüne yol açmış birinin resminin avatar seçilmesini "fikir özgürlüğü" kılıfıyla savunamazsın.
    birine küfredip sonra da"fikir özgürlüğü" mavalı yutturamazsın.
    quote:

Orjinalden alıntı: MAG

nesi varmış avatarının?

fikirlere saygılı olmayı öğrenin.
  • quote:

nesi varmış avatarının?

bunun fıkre saygıyla alakası yok.
    ınsanları gaz odalarında katleden, bı ırkı topluca katletmeyı alenen polıtıka edınmıs bır katıl hıtler, psıkopatın tekı.alman ulusunun bıle utancı..
    bir serı katıl neden ınsan oldurur?cınayetlerının savunulacak bır tarafı var mıdır?hıtlerın ne farkı vardır?
    sonucta tamam, ısledıgı katlıamlar sadece bır kısıye mal edılmemelı, hıtlerı hıtler yapan da 2. dunya savasını cıkaran da sıkısmıs ve acılmak zorunda kalan alman burjuvazısıdır.ama butun bunlar hıtlerı ve polıtıkalarını aklamaz.ari ırk ıstemek ve bu ugurda bır ınsanın olumune yol acmak dupeduz ınsanlık sucudur.

hıtlerı savunan arkadaslar, ya yasınız cok kucuk ya da dunyadan haberınız yok.
    turkıyeden baska bır ulkede hıtlerı savunmaya kalkarsanız masanızın etrafında 5m lık yarıcapı olan bır bosluk yaratırsınız, dışlanırsınız...
    bır de hıtlerı savunanlar, neo nazı pıslıklerı degıl mıydı almanyadakı turklerın evını yakan?
    sırf alman olmadıgı ıcın oldurulduler...bıraz daha duzgun dusunmelı, cocukca heyecanlara kapılmamalı...

• che ve hitler'i aynı kefeye koyan birinin _mulkiyeli_ nickini kullanması mülkiye'ye hakarettir.

quote:

Orjinalden alıntı: __MuLKiYeLi__

quote:

quote:

Bazıları nasıl Che'yi avatar yapıyorsa bu arkadaşın da yapma hakkı vardır.Fikirlere saygı duyalım.Saygı değerleri çerçevesinde tartışalım.Ha bu arada ne Hitler taraftarıyım ne de Che taraftarı...

• siyasetle ilgili bişi olmaması lazım bence ozellikle che ve hitler gibi...
  • quote:

50 milyon insanın ölümüne yol açmış birinin resminin avatar seçilmesini "fikir özgürlüğü" kılıfıyla savunamazsın.
    birine küfredip sonra da"fikir özgürlüğü" mavalı yutturamazsın.
    quote:

nesi varmış avatarının?

ne diyorsun kardeşim benim kimseyi savunduğum yok,
    fikirlere saygı diyorum görmüyor musun?
    kimseye bi zararı olmadığı sürece istediği avatarı seçer,
    bu kimseyi ilgilendirmez.

• quote:

che ve hitler'i aynı kefeye koyan birinin _mulkiyeli_ nickini kullanması mülkiye'ye hakarettir.

quote:

quote:

quote:

Bir olayı alenen yapmakla gizlice yapmanın farkını biliyorum korkma...Ayrıca aynı kefeye koymadım farklı iki uç sayılabilecek ideolojilerin temsilcilerinin resimlerinin ikisi de koyulabilir dedim.Hemen kavgaya hazırız ne güzel.

• mod arkadaşlardan bu konunun kilitlenmesini rica ediyorum..çoluk çocukla muhat olmak istemiyoruz..yoksa iş çığırından çıkacak..önce tartışma yapabilecek bilgi birikimine sahip olun beyler..öyle 30-50 milyon insan öldürme işi değil tarih..cengiz handa milyonlarca insan öldürdü..iskenderde. ama onlara kimse psikopat demiyor..
  • Yazık oldu konuya...
  • Yau ne güzel bilgileri belgeleri sunuyorduk şurada ne oldu bir an anlayamadım.Konu dağıldı geldi buralara.Bana yanlış sana doğru.Ne ben seni caydırabilirim ne sen beni.Ama buna rağmen tabiri caizse bilimsel giden bir konuyu haşat ettiniz tebrikler.Ciddi yazı yazan arkadaşların hepsine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum...
  • sonuçta bütün savaşlarda insanlar ölüyor..ama herkesin öldürme yöntemi ve amacı farklı..hitlerin böyle bir yöntemi seçmesi size canice gelebilir ama sonçta cengiz hanında insan öldürdüğünü bilin..yöntemleri tartışmak ayrı bir konu..birde lütfen ingiliz ve yahudi propagandalarıyla olayı anlamaya çalışmayın..konu nerden nereye geldi..hayret edilecek şey...
  • önce bi hitleri hayatını okuyun onu tanıyın ondan sonra onu tartışın,
    bildiğiniz tek şey size öğretilenler,
    yani tv'lerde gördükleriniz.

Edit: bence konunun kapanmasına gerek yok,
    arkadaşlar 2.Dünya savaşını tartışmaya devam etsinler,
    araya girdiğim için kusura bakmayın, siz devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAG -- 2 Haziran 2006; 23:30:34 >
  • quote:

Yau ne güzel bilgileri belgeleri sunuyorduk şurada ne oldu bir an anlayamadım.Konu dağıldı geldi buralara.Bana yanlış sana doğru.Ne ben seni caydırabilirim ne sen beni.Ama buna rağmen tabiri caizse bilimsel giden bir konuyu haşat ettiniz tebrikler.Ciddi yazı yazan arkadaşların hepsine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum...

ısteyenle kokune kadar tartısırım ama bu iş boyle olmaz kı..

konunun bılımsellıkle hıc bır alakası yoktu.
    gonderılmıs mesajları tekrar oku, bır kac mesaj dısında nerdeyse herkes hıtlerı savunur gıbı ,keske yenılmeseydı gıbı bır hava yaratılmıs.asıl sınır bozucu olan buydu, yoksa avatar tuz bıberı olmustu.

elbette hersey tartısılmalı ancak bırseylerı tartısabılmek ıcın ınsanlık degerlerının ıhlalını, soykırımları savunabılecek bır zıhnıyetle nasıl tartısılabılır?bunun bır anlamı var mıdır?

• bak arkadaşım fransada ermeni soykırımı yok diyene bile ceza verisin diye kanun hazırladılar..senin düşünce tarzınla fransızlarınki birebir örtüşüyor..sen hitleri sevmezsin katil dersin..ben hitlere kahraman derim..saygılı bir biçimde tartışmamızı yaparız..ama sen dersenki senin avatarında hitler resmi var sen şöylesin böylesin yönetim niye müdahale etmiyor dersen iş çığırından çıkar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mermonasse.

nazilerin yenilmesinin sebebini şudur diye kimse söyleyemez..çünkü dünya tarihini yeniden yazan bir savaşın sonucu birtek sebebe bağlanamaz.ama bence en büyük sebeplerden birkaçı..rusyaya karşı açılan cephede iklim şartlarının nazi bilim adamları tarafından yanlış tahmin edilmesi..ayrıca rus cephesinde ikmal noktalarının cepheye yaklaşık 2000 km uzaklıkta olması..buda tabi ikmalin gereğinden uzun sürmesine yol açıyordu..korkak japonların savaşa çok geç katılmaları ..ayrıca dengesiz musolinin beceripte bir yunanistanı ele geçirememesinde dolayı hitlerin birde yunanistanda zaman kaybetmesi..birde bunların üstüne ordu komutanlarının hitlerin cesaretinin % 1 ine sahip olmaması...bu liste aslında uzayıp gider...

sende de bi hitler hayranlıqı gözüqüyo

• evet....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.