Şimdi Ara

Nazi selamı veren Türkler hapiste ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: La*Volpe

quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

keske bizede fuhler gibi adam gelse

en azindan su andakilerden daha iyi yonetirdi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: La*Volpe

quote:

keske bizede fuhler gibi adam gelse

en azindan su andakilerden daha iyi yonetirdi :)

:)
  • Ergenlik hevesleri bunlar ...
  • İyi olmuş, haketmişler. Kasıtlı yapmışlardır, bir de bilmiyoduk ayağına yatıyorlar. Atıcan böylelerini içeri
  • Hitler hayranı Ergenler konuya bekleniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Hitler hayranı Ergenler konuya bekleniyor.

/>
  • Heil Hitler!!
  • Doğu Avrupa'da linç ederler tabi Yahudilerin Osmanlı'dan sonraki ikinci eviydi Polonya tarafı. Batı Avrupalıların yarısı dua ediyordur Yahudileri öldürdü diye Hitler'e. Demokrasi oyunu oynasalar da bizden çok nefret ediyorlar Yahudilerden ve çok aleni bir soykırım olmasa gizleyeceklerdi yani. Ermeni olayını bu yüzden süsleyip gündeme getirip propagandasına yardım ediyorlar kendi pislikleri gündemden düşsün diye. Almanlar bayrak asamıyor yani ertesi gün haber yapıyorlar Alman milliyetçiliği yükseliyor diye.
  • Şu hitleri sevenlere neden tepki gösteriyorsunuz?Demokrasi var ifade özgürlüğü var isteyen istediği lidere sempati duyar.Bugüne kadar tarafsız bir filmde çekilmedi.Hep amerikan ve yahudi yanlısı filmler izledik.Şimdi ben yahudi soykırımı denen şeyi kabul etmiyorsam neden ceza alıyorum?Zorla bir olay soykırım olarak kabul edilir mi?
  • Gerizekalilar

• Orası türkiye değil anlamıştır umarım ırkçı müminler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu daha once acmistim magara

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: Candaroglu37

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Heil Hitler diyen ergenlere acıyorum Hadi ırkçı bir görüşü savunuyor olsanız ona bile tamam kendinize göre mantıklı bir sebep üretmiş olursunuz diyeceğim ama Heil Hitler nedir arkadaş? Adamın sana ne faydası olmuş? Seni mi savunmuş adam? Adam Türkiye'ye saldırmak için plan yaptırmış tüm köylerdeki nüfusları, kaynakları, eğitim düzeyini dahi araştırmış sonradan kendine göre nedenlerden vazgeçmiş. Şu Hitler dediğiniz adamın siyasette ne tür pislikler yaptığını bilmeden konuşuyorsunuz. Almanların 1. Dünya Savaşı'ndan sonra ezilmişlik psikolojisi olmasa Hitler bırakın iktidara gelmeyi, kendi partisini bile doğru düzgün yönetemezdi. Hitler bir manyaklık yapıp Türkiye'ye girmeye çalışmış olsaydı acaba böyle seveni olacakmıydı şimdi

Yazmayayim dedim ama dayananadim bir kere soyledigin butun seyler gercek disi hicbir kaynagida yok o yuzden cevap vermeye gerek yok ikincisi Hitler hakkinda bilgim olmadigini iddaa ediyorsun bahse varim sen daha kavgami bile okumamissindir ben Hitler hakkinda onlarca kitap okudum belgeseller izledim yani onun ne yapmaya calistigini ne icin mucadele verdigini cok iyi biliyorum yani ozet gecim:Bu isler senin boyunu asar

Gerçek dışı değil tamamen resmi kaynaklardan oluşan bilgiler. Belgeseli dahi çekildi ayrıca Kavgam kitabını da okudum. Bitirmedim ancak yarısına kadar geldim inanmazsan resmini çekipte atarım. Yahudilerin Almanya'nın tüm siyasi ve medya kollarına sızdığını ve Almanya için tehdit oluşturduklarını biliyorum. Yahudileri oralardan temizleyecek bir girişime ihtiyaç vardı ancak soykırım çok farklı bir olay. Hitlerin aşırı inatçı ve önyargılı olduğunu da biliyorum. Güçlü ve kendine inancı tam olan biri ancak sen de bilirsin ki kontrolsüz güç, güç değildir. Evet Almanya'ya çok şey kazandırmış olabilir ancak hastalıklı bir zihniyete sahip olduğu için ülkeyi kurtardığı gibi uçuruma da attı ne yazık ki. Siyasette yaptığı şeylere girmiyorum bile. (mesela tüm muhalif parti üyelerini hapse atıp öldürmesi gibi) Savaş olarakta genelde şansı yaver gittiği için o tarzda zaferler kazandı. Belgeselleri izle görürsün adam bildiğin kumar oynamış. Birliklerini taarruza sürdüğünde ülkeyi savunacak birlik yoktu ortada. Karşı saldırıya geçilse ülkenin sonu gelirdi adeta. Antlaşmaları daha üzerinden 1 sene geçmeden bozan biri, girdiği ülkelerde fazlalık olarak gördüğü milyonlarca nüfusu zorla aç bırakıp ölmelerini sağlayan biri, sakatların kısırlaştırılmasını, bir süre sonra hepsinin öldürülmesini emreden biri, kendine güvenini kaybetmeye başladığı zamanlarda kendine muhalif olarak belirlediği bölgelerde yüzbinlerce alman kendi vatandaşını öldürten biri. Ruslar Berlin'e dayanmış adam hala daha Avusturya'da şehir düzenlemesini nasıl yapacağını planlıyordu yani biraz delilikte mevcut adamda. Eğer ki şu Rusya'ya girmeye çalışmasa, kendini kontrol edebilse belki de şu an Almanya tıpkı Rusya ve Amerika gibi lider ülke olmuştu.

İamburak, yazını dikkatlice okudum gerçektende KAVGAM adlı kitabını okumak gerekiyor bu adamın, adam çok psikopat biriymiş ya 4 ay önce Haziran ayında Almanya Münih/Dachau infaz edilen toplama kamplarına gezmeye götürmüştü bi akrabam gerçektende Hitler denen nalet olasıca adam zehirleme odalarındaki o kadar yahudiyi toplamış ve insanları bir tuğla fırınların içinde yakmış resimleri görünce çok ürperdim morallerim alt üst oldu yahudilerin yattıkları koğuşları ve yatakları tek tek gezdim, toplu yakma odalarını gördüm, Hitlerin son sözü varmış yada ben bilmiyorum tam ama " ilerde bu yahudilerin kökünü kurutmadığım için ve yakmadığım için bana kızacaksınız" demiş. Ne derece doğru bilemiyorum, Şimdi ise aynı şeyler Türkiye dede olmaya başladı Yahudiler Tüm Orta doğuyu istila etmeyi başarmak üzereler Türkiye yide bu ATEŞE sürüklüyorlar İsrail+Abd+.....+TR yahudiler heryerde tek amaçları dünyayı kaosa sürüklemek ve karıştırmak.... Ergenler bilmez bunları araştırmaları gerek bence çok okumaları gerekiyor....

• Her türlü görüşe eyvallah her türlü eleştire eyvallah da bana ergen demişsiniz yav :) Ne acıdır ki yıllarca araştıran ve bir fikre varan insan ergen oluyor ama sırf o şunu demiş bu buna şöyle demiş diyerek kafasına göre hüküm verenler yetişkin oluyor vay be :)
  • nazi selamı veren türk kimmiş. ulan embesil herif o naziler senin soyundakilere zulüm ediyor şimdi

senin ben gafanı dalağını.....
  • http://www.youtube.com/watch?v=br5AfV6-yVk&feature=share&list=UUmXiTEHiO0OF-6HISqIqUlw bir izlemenizi tavsiye ederim şunu da açıklayayım 1- Hitler peygamber değildir tabiki her yaptığı doğru değil bunu kimse iddaa edemez 2-şimdiki nazi denen almanyadaki salaklar islama ve Türklere karşılar ki bu yönleriyle Hitlerin yolundan gitmedikleri besbelli 3-Hitler Türkiyeye falan saldırmayacaktı saldırsaydı savaşın başında saldırırdı hatta o zaman ki hükümete mektup yazarak biz size bulaşmayacağız sizde oturun yerinizde dedi belki sevdiğinden değil ama Türkiyenin ve arap ülkelerinin bağımsızlığını ve birliğini istiyordu bknz:http://www.youtube.com/watch?v=6E8BD_n0WaU&feature=share&list=UUmXiTEHiO0OF-6HISqIqUlw
    başka soru soran olan arkadaş olursa cevaplamaya çalışırım (videoları direk koyamadım kusura bakmayın nasıl yapıldığını bilmiyorum )

• Aslında varya tam Heil Hitler diyecem ama aniden bi gülme geliyor diyemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candaroglu37

Polonya’ya Erasmus değişim programıyla öğrenim görmek için giden iki Türk üniversite öğrencisi şaka olsun diye Nazi selamı verince başları belaya girdi.

Lublin Teknoloji Üniversitesinde okuyan Mehmet A. (20) ve Mesut T. (24) 6 Ekim’de Lublin kenti yakınlarında bulunan, Nazilerden kalma Majdanek toplama kampı ziyarete gitti. İsrailli bir grup öğrenciye “Heil Hitler” sloganı ile ellerini havaya kaldırıp Nazi selamı verdikleri iddia edilen Türk gençler, gruba eşlik eden güvenlik görevlisi tarafından polise bildirildi. İki Türk öğrenci gözaltına alınarak cep telefonlarına el konuldu. İki gün gözaltında kaldıktan sonra savcılığa sevk edilen Türk öğrenciler “İsrailli grubu milliyetinden dolayı aşağılamak ve faşist rejimin propagandasını yapmakla” suçlanıyor.

Vatan'da yeralan habere göre, Polonya yasalarına göre bu suç 3 yıla kadar hapis cezasını gerektiriyor. Lublin Bölge Savcılığından yapılan açıklamaya göre, iki Türk öğrenci suçu reddederken yaptıklarının masum bir şaka olduğunu iddia ettiler. Lublin Bölge Savcısı Beata Syk-Jankowska iki Türk öğrencinin serbest bırakılması talebinde bulundu. Ancak Hitler’ın derin izler bıraktığı ülkede Mehmet ve Mesut’un davası başsavcılığa gitti. Serbest bırakılan iki Türk öğrencinin eğitimlerine devam ettiği belirtilirken, Türk öğrencilerin ifadelerinde suçu birbirlerine atarak Nazi selamının yasak olduğunu bilmediklerini söylediği belirtildi.

Aradan 60 sene geçmiş hala adamın adından korkuyorlar ne büyük adammışsın be Führer böyle bir şeyide anca biz Türkler yapabiliriz helal olsun ordaki kardeşlerime Heil Hitler !

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.