Şimdi Ara

Nazi Meraklılarına Filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Başlıktada belirttiğim gibi yaklaşık 1,5 senedir Adolf Hitler'in hayatı yükselişi ölüşü kısacası herşeyini araştırıyorum. Bu araştırmama öncelikle Kavgam kitabını daha sonra da Nazi İmparatorluğu Adlı 3 ciltten oluşan kitapları okuyarak adım attım.. Şimdi sizlerden istediğim Alt Yazılarınında internet üzerinde mevcut olduğu filmler hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların bana yardımcı olması. (Öncelikli olarak Hitlerin gerçek görüntülerinin olduğu filmler).Tabi eğer onları bilmiyorsanız Hitler rolü yapmış veya benzetilmiş filmlerde olabilir. Daha sonra o dönemde yaşananları anlatan filmleride sıralayabilirsiniz..Biliyorum bu konuyla ilgili çok başlık açılmış ancak ben bir çoğunu izledim.. ve izlediklerimi sizlere söyleyip izlemediklerim dışında sizlerdende fikir almak istedim..Geniş çaplı CD ler halinde birikim ve koleksiyon yapmak istiyorum ve siz saygıdeğer film severlerin yardımını bekliyorum.Şimdiden teşekkürler. :)

Amen
    Black Book
    Come and see
    defiance
    der unhold
    downfall
    enemy at the gates
    hitler - the last ten days
    hitler - the rise of evil
    inglourios basterds
    leningrad
    life is beautiful
    valkyrie
    outpost
    pearl harbor
    saints and soldiers
    saving private ryan
    schindler's list
    sink the bismarck
    stalingrad
    the boy in the striped pyjamas
    the grey zone
    the pianist
    the train
    triumph des willens
    victory

Evet arkadaşlar şu anda indirddiklerim bunlar daha birçok indirme imkanına erişmişken birçoğunun alt yazısını bulamadığımdan indiremedim..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• belgeseller var onları çok tavsiye ediyorlar.nat.geo ve bbc ye ait olanlar.belgeselin adını bilmiyorum o yüzden belki listende vardır.ancak ben gene de yazayım dedim.
  • Kıyamet - İkinci Dünya Savaşı diye bir belgesel var, bulabilirsen gerçek görüntülerden oluşuytor...
  • Evet Kıyamet Belgeselini ufak olarak araştırdım ve beğeneceğimi düşünüyorum belgeseli buldum ama inş uyumlu alt yazısınıda bulursam çok süper olucak :)
  • Brest Fortress
    The Great Dictator
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Brest Fortress
    The Great Dictator

• Bu aralar national geographic te yayınlanıyor kıyamet belgeseli yayın akışına bakarsan bulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NAT GEO'da geçtiğimiz hafta Adolf Hitler'in hayatını anlatan belgesel vardı. 2 bölümden oluşuyordu hatta 2. bölümü geçtiğimiz Pazar yayınlanmış olmalı. İlk bölümü izledimde 2.ye bakamadım
  • sen asıl filmleri atlamışsın
    Escape From Sobibor (1987) : yanlız türkçe dublaj bulamassın eskiden trt bunu dizi halinde yayınlamıştı ama tabii ki filmi ve uyumlu altyazısını çok rahat bulabilirsin netten
    Das boot (1981): tam bir şaheserdir yine Türkçe dublaj yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 17 Ocak 2012; 18:11:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

sen asıl filmleri atlamışsın
    Escape From Sobibor (1987) : yanlız türkçe dublaj bulamassın eskiden trt bunu dizi halinde yayınlamıştı ama tabii ki filmi ve uyumlu altyazısını çok rahat bulabilirsin netten
    Das boot (1981): tam bir şaheserdir yine Türkçe dublaj yoktur

Bunlarıda indirdim çok teşekkür ederim :)

Arkadaşlar başka tavsiyesi olanlar yokmu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Kıyamet - İkinci Dünya Savaşı diye bir belgesel var, bulabilirsen gerçek görüntülerden oluşuytor...

izlediğim en iyi 2.dünya savaşı belgesellerinden biridir. hem ingilizce, hem türkçe olarak indirmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Kıyamet - İkinci Dünya Savaşı diye bir belgesel var, bulabilirsen gerçek görüntülerden oluşuytor...

izlediğim en iyi 2.dünya savaşı belgesellerinden biridir. hem ingilizce, hem türkçe olarak indirmiştim.

Peki bana yardımcı olabilirmisin nasıl indireceğim bu belgeseli çok istiyorum ama bulamadım bir türlü :/
  • Der Untergang
    Inglourious Basterds
    Valkyrie
    The Great Dictator

En iyileri bana göre..
  • Film değilde Auschwitz le ilgili bi bbc belgeseli var.Ben çok beğenmiştim tavsiye ederim.

Not:Auschwitz en ünlü toplama kampıdır
  • Soysuzlar Çetesi
  • Merhaba arkadaşlar "Escape From Sobibor", "Sobibordan Kaçış" filmin türkçe dublajını uzun yıllardır arıyordum, tek kaydının trt de olduğunu düşünüyordum fakat değilmiş sonunda buldumhttp://my.mail.ru/mail/balikesirden/video/_myvideo/135.html iyi seyirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anotherstyle -- 3 Şubat 2015; 14:01:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.