Şimdi Ara

Nazara İnanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bir arkadaşım vardı dershanede.110 netten aşagı inmezdi bakın bizim dershanenin sınavları yemin ederim bu seneki ygs ile eşdeğer düzeyde.Biz tmci oldugumuz için 110 net yüksek geliyordu bize çocuk uçuyordu.Herkes böyle nasıl yapıyorsun vs iyice kıskanıyordu.Çocuk gerçek sınavda 85 net yaptı herkes şaşırdı.Kaç net yaptıgınızı felan kimseyle paylaşmayın gerçekten nazar değiyor.

• Yav bir sus ya oyle şey mı olur

Senin demenle nolcak ? Peygamber mısın kardesim ?
  • nazar ona arkadan değdirmiş lan
  • Sene 2012 nazara inanan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

Sene 2012 nazara inanan var

Sene 2012 nazara inanmayan var

yazsam iyi mi olurdu saygı duy insanların inancına.
  • basit bir nezlede olabilir
  • Arkadaş çok dogru söylüyor.

Aynısı benimde başıma geldi aman ha siz bu hataya düşüpte puan ve netleriniz le
    çok havaya girmeyin ve milletin diline düşmeyin.

Unutmayın ki mütevazilikte çok önemlidir başarı için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Müslümansanız eğer nazar yok diyemezsiniz, eğer derseniz kitabınızı inkar edersiniz. Kur'an da geçmektedir nazarın varlığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

Müslümansanız eğer nazar yok diyemezsiniz, eğer derseniz kitabınızı inkar edersiniz. Kur'an da geçmektedir nazarın varlığı.

+1905
  • nazar benim evet arada değiyorum.
  • kesin nazar değmiştir başka bir ihtimal düşünemiyorum
  • Ben inanıyorum kardeş, sınavda yaşadığım heyecandan sonra.
  • vücudun salgıladığı adrenalin hormonunu nazara indirgeyenler var.

yapmayın etmeyin fencisiniz olm benden daha iyi bilirsiniz ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: materyalist imam

vücudun salgıladığı adrenalin hormonunu nazara indirgeyenler var.

nik mesaj uyumu bul olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

quote:

Orijinalden alıntı: materyalist imam

vücudun salgıladığı adrenalin hormonunu nazara indirgeyenler var.

nik mesaj uyumu bul olsa gerek

Yea:DAdam hem imam hemde materyalist:D
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trabzonfalcon -- 20 Nisan 2012; 22:30:23 >
  • Nazar vardir ama hersey nazara baglanmaz, ben dersanede 400alti almazken, 420beklerken sinavdan 340aldim. Nazar varmidir bilemem bu olayda ama cevremde herkesin gozunde ben vardim, yengem, babanem dahil cevremin cogu ilk 20bine girmemi istemiyordu. Bakalim lys de 20-30bine cekmeye calisicam. Dersane hocalarim bile sok oldu, mat ve fende bu zamana kadar 35altina dusmedim, 25net yaptim. Kismetmi, nazarmi, baska biseymi bilmiyorum tek bildigim lys ye calismam gerektigi. İlla bi suclu ariyosaniz, kendinizsiniz. Suclu benim ama ne sucum onu bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Nazar vardir ama hersey nazara baglanmaz, ben dersanede 400alti almazken, 420beklerken sinavdan 340aldim. Nazar varmidir bilemem bu olayda ama cevremde herkesin gozunde ben vardim, yengem, babanem dahil cevremin cogu ilk 20bine girmemi istemiyordu. Bakalim lys de 20-30bine cekmeye calisicam. Dersane hocalarim bile sok oldu, mat ve fende bu zamana kadar 35altina dusmedim, 25net yaptim. Kismetmi, nazarmi, baska biseymi bilmiyorum tek bildigim lys ye calismam gerektigi. İlla bi suclu ariyosaniz, kendinizsiniz. Suclu benim ama ne sucum onu bilmiyorum

Benim denemelerde 450-480 arasında değişiyordu.Ama sınav sonucu kaç?407:(Yaaaaa..Ben bu puanı hak etmedim dostum neye yoracağımı Materyelistimamcığa da soracak değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achiles1 -- 20 Nisan 2012; 22:47:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoro11

quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Nazar vardir ama hersey nazara baglanmaz, ben dersanede 400alti almazken, 420beklerken sinavdan 340aldim. Nazar varmidir bilemem bu olayda ama cevremde herkesin gozunde ben vardim, yengem, babanem dahil cevremin cogu ilk 20bine girmemi istemiyordu. Bakalim lys de 20-30bine cekmeye calisicam. Dersane hocalarim bile sok oldu, mat ve fende bu zamana kadar 35altina dusmedim, 25net yaptim. Kismetmi, nazarmi, baska biseymi bilmiyorum tek bildigim lys ye calismam gerektigi. İlla bi suclu ariyosaniz, kendinizsiniz. Suclu benim ama ne sucum onu bilmiyorum

Benim denemelerde 450-480 arasında değişiyordu.Ama sınav sonucu kaç?407:(Yaaaaa..Ben bu puanı hak etmedim dostum neye yoracağımı Materyelistimamcığa da soracak değilim.

Neyi hak ettin bugüne kadar ? İstemediğin tonlarca şey olmuştur hayatında hangi birini hak ettin veya istediğin şeyleri ne derece hak ederke kazandın ? Birilerinin isteyip de yapamadığını sen yaptın onnların suçu neydi ? Bence hiç girme bu konulara.

Olay basit. Heyecan, stres, sınav anının geçrek denemelerle uyuşmaması, Türkçe sorularının sınav esnasında moral ve zaman kaybettirmesi gibi etkenler sınavın genelinin kötü geçmesine neden oldu. Geçen sene de matematik bölümü için bu geçerliydi. Ben de 420 civarı puanlar yaparken 364 puan yaptım. Ama emin ol kimsenin bişey değdirdiği yok hissederdim raad ol

• Evet sınavdaki psikolojisi ve motivasyonu hiç önemli değil herşey nazar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.