Şimdi Ara

Nazara geldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar tıp fakultesi 1. sınıf oğrencisiyim 1. kurula hayvan gibi çalıştım butun arkadaslar diyodu sen 80 in altında almazsın falan filan sınav açıklandı 63.6 almışım bunu diyen herkeste beni gecmiş bide bunu diyen herkesi gecmek istiyom ne yapmam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 80 üzerinde alacağı neden düşündüler ki? Deneme olmuyorsunuz. Büyük ihtimalle sürekli bildikleri paylaşıyordun ya da sınıfta çok soru soruyordun. Onlar da çok çalıştığını düşündüler ama aslında çok çalışmıyordun. Sadece gösteriş yapıyordun. Onlar ise çalışıyordu.
  • anladım hocam peki bundan sonra ne yapmalıyım?

• Bank pozisyonunda ballı süt içerek tıp diye bağırman gerekiyo

Çalış işte cevabını biliyorsun ama işine gelmiyor hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.orange -- 25 Kasım 2017; 17:20:22 >
  • Hocam müslümanım . Ama bu tarz şeylere inanmıyorum yani şöyle inanmıyorum büyük şeylerde nazar olabilir mesela bir dükkan açmışsındır çok büyük gösterişli bir dükkan herşey yolunda gidiyor sonra bir bakıyorsun bir yangın çıkıyor bişey oluyor bu nazaradır. Fakat vizeden komüteden kuruldan ya da herhangibir bu tarz bir sınavdan düşük alıp ben nazara geldim demek çok saçmadır. Ya çalışmamışsınızdır ya da verimli çalışmamışsınızdır ya da bir şanssızlık falan olmuştur sinavda . Sizi kırmak istemem ama bence durum bundan ibaret çalışıp duzeltin

• Sen nerden biliyon Len sanki benim gibi TIP okuyon

• Alışırsın kardeş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SELAM! BEN GELDİM!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.