2 gün önce karekod yapicam dedim bizde yok dedi nasıl yok dedim ya tutarı gir yeşile baş ardından da 0 Tuşla dedim ya abi kusura bakma anlaşılan sen işi biliyorsun deyip güldü açıkçası yasak dedi istemiyorlar almayın dediler diye uyardılar. Sonra bu eleman bizimi koparıyor diye başka bime gittim aynı cevabı aldım hızımı alamayıp File markete gittim onlarda kullandirmadi:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nays /// Market Alışverişlerinde Nays'ı Kullan, %10 Hediye Para Kazan (2. sayfa)
-
-
beceriksizliğe yasak diyip geçiştiriyorlar hocam
-
En iyisi kart çıkarsın da normal olarak yapalım, çoğu karekod ile ödeme almayı bile bilmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Migros temassız NFC olur diye düşünüyorum, bakalım denk gelirse deneyelim. 200 TL üzeri alışveriş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takip.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Migros NFC dün yaptım henüz iade yok. Galiba olumsuz. İade gelirse yazarım.
-
migros sanal market'de geçerli olduğu için migros dahil illa karekod diye bir kural yok
-
Dün migros da NFC yapıp da iade gelmeyen var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadşlar okumuyor muyuz artık hiçbir şeyi kampanya şartlarında internet siteleri ,uygulamalar ve karekod yazıyor.
Üstüne sanalmarketle migrosta nfc ile işlem yapmanın ne alakası var ? Ki bi 3 gün geçsin belki yatar NFC'de şartlara dahil olmasa bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 23 Mart 2023; 10:24:23 > -
Biz hepimiz gerizekalıyız bi sen akıllısın kardes bravo
Haklısın kral devam
2 hesapla alışveriş yaptık,birine karekod iadesi yatmiş birine market:)
Uygulama arayüzü işlevsellikten uzak, kampanya kazanımları hesaba geç geliyor, canlı desteğe vs yazmak gerekiyor.
-
Hocam fizik market alışverişi diye anlıyorum, hangi markette yapabildiniz? Bu bilgi çok önemli çünkü sanki henüz başaran yok :)
-
A101 hocam
Karekod'la ödeme kampanyası yapıp Karekod geçmeyen Migros'u şartlara koymak.
Bravo!
-
Hocam bu migros moneypay ile ödemeleri karekodla alıyor ama normal kredi kartı ile ödemelerde karekod kullandırmıyor.Firmanın art niyeti var gibime geliyor nedense
Dun sanaldan yaptıklarim gelmiş, birde 200 tl uzeri degilde 100tl ve uzeri olsa daha iyi olurdu. Surekli market isi oluyor ama her defasinda 200tl uzeri olmuyor o yüzden hediyem karta attigim bakiye den fiziki mağazadan aldim. Kapida ödemede hediyem kart gecse mükemmel olurda işte...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X