Şimdi Ara

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (988. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.754
Cevap
760
Favori
1.969.717
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
71 oy
Sayfa: önceki 984985986987988
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En son yaptığımda 5 lira veriyordu 1 sene oncesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Nasy kullanmaya başladığımdan bu yana bana 1 defa 50 TL mi ne vermiştir onun dışında hep en düşük rakam kaçsa onu verip duruyor. Nays ilk çıktığı yıllarda 1 TL mi ne veriyordu. Sonra 5 çıkmıştı şimdi 15 TL mi ne

benim de talihim pek yoktur.

genelde hep en düşük rakamlar denk gelir. Kısmet deyip,yoluma deva ediyorum. ufak ta olsa kazanç,işte.

Yaz aylarınsa shel boş yok kampanyası var, orada da hep 25 çıktı,bir kere 50 denk geldi.

Ben de Nays çok az kullanıyorum aslında. Eskiden çok sık kullanırdım da son 1 yıldır azalttım. Ama bu azaltma Nays kendisinden kaynaklı değil.

Ben Netflix için kullanırdım ama son zamanlarda her ay uzatmıyorum. Bir daha daha için kullanıyorum oda bu sene 2.5 Lt ürün şartı nedeniyle benim için rafa kalktı.

Dün ve bugün sırf Battnet Balence almak için kullandım. Para iadesi yok ama kazı kazan dan para gelsin diye Nays kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 13 Şubat 2026; 16:19:53 >

Banka kampanyaları kampanyalarında bile iyi kişiye özel kampanyalar anneme geliyor bana nadir şansım benimde yok pek

Kapak topladığım bi yer var ilimde bi gidiste 30 40 kapak topluyorum

Nays hesabına giriş yaptığımız ana sayfadan sağ köşedeki 3 çizgi - Temsilciye Bağlan - MH numarası ile otomatik olarak arama ekranına atıyor. Yani yazışma yok. Oradan görüşeceğim yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

özellikle Akbank kampanyalarını sıkı takip ederim. kişiye özel ne güzel teklifler geliyor. bana o teklifleri benzeri bile gelmiyor.

çünkü ben garanti gözüyle görünen müşteriyim. emekli maaşı ve iş yeri maaşı akbankta. ben de kartları nadas bıraktım. 3 aydır,tık yok. bakalım daha ne kadar bekleyecekler.

anca sigorta yapmak için ararlar.

kredi kartı iptalinde bile hiç tereddüt etmeden, tamam kapatalım dediler. millete chippara yağdırıyorlar.

benim nays sebebim sabit, her ay 2 fatura öderim, bir de İstanbul karttan yükleme yapıp 100 TL alırım.

bu aralar oğlum için Amazon ve Spotify aboneliğine de başladım.

yağmasa da gürlüyor. :)

Anneme 400 e 200 vermisti 3 ay boyunca

Bu seferde bana iyi verdi bi tık 500×6 500 chip para

Canlı Yardım ile şikayet kaydı açabilirsiniz. Bende de aynı durum olmuştu. Youtube ödemesinin zaten Google Youtube adı altında yapıldığını, benim ödeme sürecine mudahil olamayacağımı belirttim. Harcamanın %50 olarak değerlendirilmesini talep ettim.

İlk temsilci boş boş konuştu. Bir süre sonra ikinci temsilciye bağlanıp net bir şekilde anlatınca problemi hemen kayıt açtı ve 3 is gunu icinse %50 olarak duzeltildi iade.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.