Şimdi Ara

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.780
Cevap
742
Favori
1.839.898
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hepsipay üzerinden yükleme yapınca %10 iade geliyor mu?

• Eugnie kullanıcısına yanıt
    hepsipaye yüklemesine izin verilmiyor.
    Ayrıca ön ödemeli kartlarla bulaşmayın hepsipay hesabınız banlanır. Gecen haftadan beridir binlerce insanlar sıkıntı cekiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • serguzest3x S kullanıcısına yanıt

Nays kafasına göre davranıyor galiba. Başkalarına Dijital Platform Kampanyası kapsamında %50 iade vermişleri. Bir kişi aylık 64.99 ödemiş yarısını almış. Yıllık alıp 100 TL iade alan var ki o arkadaşa da %50 üzerinden iade verdikleri net.

Üye olan başka biri 3 gün beklemeden 2. gün de desteğe yazmış iade gelmez kampanyaya dahil değil demişler. Garip garip işler

• Nays hesabıma Garanti Bankası hesabımdan para yüklemek istediğimde işlem ücreti alıyor. Nays hesabıma işlem ücreti olmadan para yükleyemez miyim?

• Red-Dragon kullanıcısına yanıt
    iş bankasından hesap açarsan ücretsiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka kartınız varsa onu deneyin o zaman ücret almaz.

• Çok teşekkür ederim Hocam.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Hadi ya tek çıkış yolu bu mu başka yolu yok mu?

• Dediğinizi yapması çözüm değil. Nays'a eft ve havale ile para gönderiminde işlem ücreti alan Nays değil Garanti bankası. Başka bankadan para gönderirken işlem ücretsiz para gönderme şansı yok.

Yapabileceği tek çözüm banka kartı veya banka kartı statüsünde olan aracı başka programlar kullanması lazım.

Benim mesela banka kartım yok kredi kartım var ama malum kredi kartı ile para eklenemiyor. Paycell var bende gecenler de Müşterisi olduğu bankanın uygulamasından dijital ön ödemeli kart oluşturdum. Hesabımda para vardı komisyonsuz Nays göndermek için Paycelle hesaba para yatırdım. Normal de kredi kartında %1 komisyon alan paycell ön ödemeli karttan komisyon almadı. O parayı da Nays hesabıma ekledim tek kuruş komisyon almadı.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Papara hesabım var faydası olur mu acaba

• Nays ile bu ay temassız ödeme yapabilen var mı ben ne zaman denesem hata veriyor

• Papara bazı banka atm den para atarsan komisyon almıyor sanırım ama Paycell'in aksine ön ödemeli kartla para göndermeye kalkarsan illa %2 komisyonu alıyor. Ben dün Paycell ile bir ödeme de ve Naysa para göndermede sıkıntı yaşayınca Paycelle attığım gibi YPK bankasının ön ödemeli kartı ile Papara atarım onla parayı Nays gönderirim veya direk Papara ile öderim dedim ama Paycell'in aksine %2 komisyon istedi.

Yani Papara ile komisyon alıyor. Papara almadığı tek yöntem bir atm den karta para yatırma sanırım. Papara'ya iban ile para atmak istersen de illa bankalar komisyon almaktalar.

• visceroid V kullanıcısına yanıt
    Hocam Starbucks yüklemesi için Nays hangi kampanyaya dahil etti, benim kaçırdığım birşey var sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _Wyatt_ _ kullanıcısına yanıt

Şimdi kampanyalar sayfasını kontrol ettim de, gerçekten ilgili bir kampanya göremedim. İşin ilginci cuma günü yine bir yükleme yaptım starbucks kartıma, yine masterpass üzerinden nays ile ve yine bugün sabah %10 iade geldi..

• visceroid V kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam teşekkürler

Hesaptan göndermek yerine garanti banka karti ile yatirirsan masraf çıkarmaması lazım.

• nays kartımdan ps store cüzdana para yükleyecegim.

kampanyaya göre 500 tl işleme 100 tl kazanacagım.

hesabımda 50 tl kendi param , 40 tl de kazandıpım miktar toplam 90 tl var.

şimdi şlave 410 tl yatırıp 500 tl ödeme yapsam %20 ödül olan 100 tl kazanırmıyım sizce

havale/eft ücretsiz kendi bankana göre. senden havale eft ücreti almayan bankadan gönder. nays bundan işlem ücreti almıyor.

• riderman R kullanıcısına yanıt

Son alışveriş miktarın ne kadarsa onun %20 ücretini geri alırsın. Para miktarlarının nereden geldiğinin bir önemi yok.

• 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.