Şimdi Ara

Naxx ve GVG Dust

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüm naxx ve GVG kartlarını disenchantlamıştım wilde geçtikten sonra. Şuan çok pişmanım çünkü wild oynamak istiyorum. Sizce sadece gerekli kartları geri almak için çok fazla dust harcamam gerekir mi?

    Yeni kartlar ile sinerjili deckler yapmayı düşünüyorum, eski deathraddle kartlar, Dr. Boom vs gibi kartlar dışında çok bi harcamam olur mu acaba? Hiç bulaşmasam mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UstaUser -- 5 Nisan 2017; 11:47:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aslında bende onu düşünüyordum, wild deckler şuan oldukça ilgimi çekiyor ve dr boom loateb gibi bir sürü güzel kartı dustlamıştım. Şuan yeni metayla wildda değişime uğrayacak çünkü bazı kartlar wilddaki bir kısım destelerin dengesini bozacak. Olaya bu şekilde yaklaşınca sanırım bu ayı arena oynayarak geçirmek mantıklı olacak çünkü yeni kartları bir şekilde koleksiyona eklemek lazım ve goldla pack açarak bu iş zor olur gibi geliyor. Tabi bi süre sonra biriken dustla ve ragnaros ve sylvanasın rotasyonundan gelecek dustlarla bu ufaktan wild kartlarınıda tekrardan craftlamayı düşünüyorum
  • tunnel trogg, totem golem, azure drake wild geçmesiyle bence mid shaman secret paladinin yerini alacak en iyi wild curve destesi olarak. control oynacaksan nzoth destelerde boom oynamaya gerek bile yok ama curve destlerinde dr.7 olmazsa olmaz. bir de 2x lightbomb yapsan yeterli olur gerisi shredder belcher vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.