Şimdi Ara

NAVKING ROUTE66 Route 66 Follow Me Android Navigasyon Yazılımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NAVKING ROUTE66 Route 66 Follow Me Android Navigasyon Yazılımı ( Türkiye Lisansı )
    Videosu

Kullananlar nasıl memnunmu bilmiyorum ama videosunu gördükten sonra fiyatı çok uygun geldi.

Şuan Vatanda 33 TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=62817

• 30 günlük deneme sürümünü kurmuştum ama kameralı yöntemi daha test edemedim. GPS hassassa işe yarar gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Türkiye değil mi? Avrupa yoksa korsana devam...

Edit: 56 TL imiş :(
    http://www.vatanbilgisayar.com/navigasyon-cihazlari/navking-route66-route-66-dunya-route-66-follow-me-android-navigasyon-yazilimi--(-tum-dunya-104-ulke-lisansi-)/productdetails.aspx?I_ID=62818

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umityasar -- 15 Haziran 2013; 13:18:06 >
  • İgo ve Sygic ile kıyaslarsak berbat. Adres arama tam bir işgence. Telefonun klavyesini kullanıyor, istediğiniz adresi küçücük klavyede yazmak bu nedenle tam bir işgence.
    Mesela İgo'da bir adres yazarken, adresin bir bölümünü yazınca kalan yarısı için sistemde kayıtlı adreslere göre İGO bazı harfleri pasif bazı harfleri aktif yapıyor, Route 66'da böyle bir şey yok.
    Adres bulmada yine İgo ve Sygıc'e göre oldukça yetersiz.
    Follow Me özelliği ise bence gereksiz. Sadece gösteriş amaçlı konulmuş gibi.:) Telefonun kamerasından aldığı görüntüye bir tane sizin seçeceğiniz modelde araba resmi koyuyor.:)

Bir diğer önemli soruna gelecek olursak; (ki diğer navigasyonlarda da böyle mi bilmiyorum) ben bu 66'nın lisansını aldım ve saha sonra telefonumu değiştirdim. Lisans şimdi yeni telefonda çalışmıyor, çalışması için eski ve yeni telefonumun imei nosu'nu Hollandaya mail ile bildirmemiz ve onların onaylaması gerekiyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Sadece Türkiye değil mi? Avrupa yoksa korsana devam...

Edit: 56 TL imiş :(
    http://www.vatanbilgisayar.com/navigasyon-cihazlari/navking-route66-route-66-dunya-route-66-follow-me-android-navigasyon-yazilimi--(-tum-dunya-104-ulke-lisansi-)/productdetails.aspx?I_ID=62818

Ben konuyu actigimda 33 tl idi. Guya indim gunu % 100 zam yapmislar

• Turkiye hala 33tl. 56 olan tum dunya...

• 56 TL'ye tüm dünya lisansı çok uygun. Ben 6 ay önce 80 Tl'ye almıştım. En iyi navigasyon yazılımı değil ama en kötüsü de değil. Fiyatına göre çok iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i-find navigasyon cihazı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Berbat musteri hizmetleri var bela isteyen alsin. Merkezleri Hollanda'da Turkiye'de iki kiz destek vermeye calisiyor. Telefonum servis kaydiyla degisti. Mail attim geldi dediler. Bulamadilar, kaybettiler. Tek tusla acilacak birsey icin 45 gun bekledim. 10 kere dusunun muhattap yok. İlgi sifir. Simdiki aklim olsa yanindan gecmem.Uygulama fena degil. Ama adres bulmasi zayif . civardan biryerler bulup gideceginiz yere ulasmak zorunda kalabilirsiniz pili resmen emiyor. Chip dergisi testlerine bakip aldim 10 uzerinden uygulama icin 6 veririm. Devrim niteliginde Yenilikleri de var. Folow me guzel. Gps bazen bulmuyor bazen gec buluyor. Bende nexus4 var cogunlulla kilitliyor. Destek ve ilgi 10 uzerinden 0.. Sonuc pismanim. Zamaniniz bolsa alin. Ugrasirsiniz.

• google playden msj geldi 19 tl olmuş. yanlız bu üründen memnun olan kimse yokmudur herkes şikayetçi.
  • Ben gayet memnunum, S3 ümde sorunsuz çalışıyor. Harita olarak Tele Atlas harita kullanıyor. Kapı numarası Başarsofta göre biraz eksik olabilir ama, sokaklarda hiç bir sorun yok. Tabi bu dediğim Türkiye için geçerli. Yurt dışında kullanacaksanız başka harita kullanma şansınız yok, Tele Atlas haritaya mahkumsunuz.
  • en güzeli navigon, kurun blackmart'ı indirin bedavaya, servis de gayet tatmin edici
  • kamaka kullanıcısına yanıt
    Peki lisansın kullanım süresi var mı? Yani bir yıllık falan mı, yoksa ömürlük mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anatolian27

Peki lisansın kullanım süresi var mı? Yani bir yıllık falan mı, yoksa ömürlük mü?

ömürlük

• Aktivaston yaparken mail adersinizi tanımazsa mail aderesinizi büyük harflerle yazın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.