Şimdi Ara

Navking NAV 320 GPS Metroda 159 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir navigasyon peşindeyim, bu fiyata hiçbir yerde yok.
    Navking Route 66 Nav 320 Navigasyon Cihazı
    • 3,5 “ renkli LCD dokunmatik ekran
    • 81 İl’e ulaşım, 78 il’e detaylı navigasyon
    • QuickSearch sistemi
    • FM Transmitter, MP3, Video oynatıcı, E-book kitap okuma, resim gösterici özelliği
    • İşlemci : ARM11-500 Mhz,
    • Bellek : DDR1 64 MB, 2GB RAM flash bellek SD/MMC bağlantı
    2012'ye kadar ücretsiz güncelleme diyor.

• igo harita yüklenebiliyor mu acaba? Haritaya alışamadıktan sonra alet en kaliteli bile olsa bir şeye yaramıyor.
  • Resmi yoldan olmuyormuş ancak mutlaka crack durumu vardır, araştırmak lazım. Benim öğrendiğim route 66 diye bir program ve teleatlas haritalarını kullanıyormuş. Bir de 2012'ye kadar güncelleme diyor. Genelde bunlar 1 yıllık oluyor. İyi düşünmek lazım.
  • beş para etmez bir marka bence navkinge o kadar para vereceğinize 199 tl ye piranha alın daha iyi fm transmitter bluetotth ile cep telefonu konuşmaları video izleme tüm dünya haritalarına ÖMÜR BOYU ücretsiz güncelleme ye sahip navking alırsanız güncelleme başına en az 50 euro ödersiniz benden söylemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur512 -- 5 Kasım 2011; 13:07:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur512

beş para etmez bir marka bence navkinge o kadar para vereceğinize 199 tl ye piranha alın daha iyi fm transmitter bluetotth ile cep telefonu konuşmaları video izleme tüm dünya haritalarına ÖMÜR BOYU ücretsiz güncelleme ye sahip navking alırsanız güncelleme başına en az 50 euro ödersiniz benden söylemesi

yok artık
    kim tüm dünya haritalarını ücretsiz sunuyormuş acaba?
  • Ben çinden gelme olan 7. boyunda olanını kullanmıştım istediğiniz tüm haritaları yükleme olanagı vardı ve fiyatıda 200 tl ler civarında bence öyle birşey alıp kullanın ayrıca yolda film izlemek için falan çok güzel oluyor hele arabada çocuk varsa..3.5 inç bence biraz küçük ..Üstelik usb girişi kart girişi ve blutooth fm aktarıcı gibi özellikleride var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.