Şimdi Ara

NAVKING BİLGİ PAYLAŞIMI (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
3
Favori
207.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İptal için mail attım halen cevap yok, bankaya yazacağım.
  • arkadaşlar merhaba , izmirde yaşıyorum antalya tarafına tatile çıkacağım için navigasyon cihazı almaya karar verdim .Aslında doğru cihazıda internetten araştırıp bulmuştum Navitech QB-512 , neyse media markt' ta cihazı buldum fiyat 269 du diğer firmaları gezdim başka yerde bulamadım , neyse cihazı almak için media-markt'a tekrar gittim son anda Navking Maxi K280 gözüme çarptı fiyat 179 tl 5" ekran ,fm transmitter , bluetooth daha ne olsun dedim, reyon görevlisine sordum nasıl diye oda tomtom ile aynı harita çok güzel dedi ve maalesef alma gafletinde bulundum. 2011 haritasını yüklediler ve ertesi gün yola çıktım. Beni öyle yollara yönlendirdiki o yollara girsem inanın şu an bunları yazıyor olamazdım.Harita tam bir felaket durduk yere ana yoldayken yan yollara yönlendiryor , ısrarla yanlış yollara sokmaya çalışıyor. Saklıkent'e gideyim dedim 23 yıllık saklıkent'i poi'lerde bulamadı , telefonumda ndrive gps yüklü yeminle telefona göre gittim. ya programda bir adres tamamlama olmazmı ? ilk harflerini yazmaya başlayınca alternatifleri göstermez mi?yolların hiçbiri güncel değil navking alacağını git kağıttan karayolları haritası al daha iyi .Navigasyon özelliği berbat olunca diğer özelliklere pek bakmaya gerek yok ama onlardanda bahsedeyim biraz. Bluetooth özelliğini çalıştırabildim, fm transmitter özelliğide çalışıyor, müzik dinlemede fena değil , video oynatma berbat 2-3 kareden sonra takılıyor. Neyse ben aldığım yere iade etmeye çalışacağım inşallah başarabilirim, bana göre bu ürün ayıplı bir ürün bir numaralı görevi olan navigasyon işini beceremiyor. Navigasyon alacaklarda tavsiye olarak başarsoft haritalı bir ürün alsınlar marka olarakta inceledeğim navitech ve piranha yı öneririm kalın sağlıcakla.




  • Arkadaşlar navking'den sakın cihaz almayın, telefonla maille günlerdir siparişimi iptal etmeye çalışıyorum. Cevap bile vermiyorlar. MH'si böyle olan şirketin yazılımından ne beklenir? Son olarak Yapı Kredi bankasına mesaj attım, kargo gelirse de almayacağım.
  • Arkadaşlar Navking Maxi Hd navigasyonumun Tft ekranı Flex kablosu(film kablo) koptu bu film kabloyu veya kople ekranı nereden temin edebilirim? herhangi bir bilginiz varmı daha önce bu problemlerle karşılaşanlar yardımcı olabilirmi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: logoos

    arkadaşlar merhaba , izmirde yaşıyorum antalya tarafına tatile çıkacağım için navigasyon cihazı almaya karar verdim .Aslında doğru cihazıda internetten araştırıp bulmuştum Navitech QB-512 , neyse media markt' ta cihazı buldum fiyat 269 du diğer firmaları gezdim başka yerde bulamadım , neyse cihazı almak için media-markt'a tekrar gittim son anda Navking Maxi K280 gözüme çarptı fiyat 179 tl 5" ekran ,fm transmitter , bluetooth daha ne olsun dedim, reyon görevlisine sordum nasıl diye oda tomtom ile aynı harita çok güzel dedi ve maalesef alma gafletinde bulundum. 2011 haritasını yüklediler ve ertesi gün yola çıktım. Beni öyle yollara yönlendirdiki o yollara girsem inanın şu an bunları yazıyor olamazdım.Harita tam bir felaket durduk yere ana yoldayken yan yollara yönlendiryor , ısrarla yanlış yollara sokmaya çalışıyor. Saklıkent'e gideyim dedim 23 yıllık saklıkent'i poi'lerde bulamadı , telefonumda ndrive gps yüklü yeminle telefona göre gittim. ya programda bir adres tamamlama olmazmı ? ilk harflerini yazmaya başlayınca alternatifleri göstermez mi?yolların hiçbiri güncel değil navking alacağını git kağıttan karayolları haritası al daha iyi .Navigasyon özelliği berbat olunca diğer özelliklere pek bakmaya gerek yok ama onlardanda bahsedeyim biraz. Bluetooth özelliğini çalıştırabildim, fm transmitter özelliğide çalışıyor, müzik dinlemede fena değil , video oynatma berbat 2-3 kareden sonra takılıyor. Neyse ben aldığım yere iade etmeye çalışacağım inşallah başarabilirim, bana göre bu ürün ayıplı bir ürün bir numaralı görevi olan navigasyon işini beceremiyor. Navigasyon alacaklarda tavsiye olarak başarsoft haritalı bir ürün alsınlar marka olarakta inceledeğim navitech ve piranha yı öneririm kalın sağlıcakla.


    speed step (mesut bey ) in Navking le sohbet videosu aklıma geldi . orada anlatılanlarla senin anlattıkların tam çelişki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 23 Temmuz 2011; 14:02:12 >




  • navking 2011 Q2 sitesinde yayınladı
    siteden ana programı full indirin ROUTE66_V9_Q2 indirmesenizde olur
    sonra route66 programıyla tüm güncellemeleri alın yapın ( türkiye haritası hariç )
    indirdiğiniz pakette harita var ve mb tı verilen haritadan biraz daha yüksek farkını anlayamadım ister indirdiğiniz 2011Q yi ister indirdiğiniz ROUTE66_V9_Q2 içindeki harita aynı deneyerek bakın
    sonra navking sitesinden Active SYNC 4.5 (32 Bit) programını indirin kurun sağda saatin orada aktif olunca yeşil renkte görünür
    bundan sonrası önemli aynı dediğim gibi yapın..
    pc yi kapat
    navkingi bağlantı ayarını ms activesync olarak ayarlayın yeşile basın reset atıcak açılınca cihazı kapatın...
    şimdi usb kabloyu bağlayın bilgisayarı açın bekleyin iyice açılsın sonra navkingi açın ve masaya brakın 5 yada 10 dk orda kalsın ellemeyin ekranda usb görmedi bağlanamadı gibi ibareler gelse bile ellemeyin
    10 dk ya kadar navking cihazdan bir ses gelicek o zaman sağda saatin orada Active SYNC in yeşil olup olmadığına bakın yeşilse navking cihazı elinize alın ve extralar a girin burada bütün içeriği zaten tekrardan hem indirebilirsiniz hemde aktif yapabilirsiniz
    makbuz kodu bi işe yaramıyor ilgilenmeyin sadece lisans anahtarları var ona tıklayın ve bağlantı varsa zaten kendi aktif edecektir
    lisans anahtarı ve seçeneklerde çıkış butonu yok olduysa bunun nedeni sadece ROUTE66_V9klasörünün içindeki Device dosyasıdır değiştirin düzelicektir.
    bu uygulama ömürboyu ücretsiz güncelleme olaan cihazlar içindir ücretli olanları bilemem
    uygulama cihazı navking X20-HD dir.
    sorular olursa yanıtlarım




  • Navking MaxiTV kullanıyorum en güncel harita ile. Cihaz Antalya/Manavgat'tan Konya'ya gitmekten aciz! Şehirler arası yollar varken dağ ve köy yollarını seçmekte üstüne yok. Aynı şeyi Konya-Hatay arasında da deneyebilirsiniz. Ne kadar tali yol varsa dağ yolu varsa maceraperest Navking orada... İster en kısa yolu seçin ister en hızlı yolu dağlardasınız. Allahtan yolu biliyoruz da cihazın dediğine uyup kendimizi dağlara vurmuyoruz! Açıkçası verdiğim paraya acıyorum. Bu konuda Navking'e mailler atmama rağmen hiçbir gelişme olmadı tam 1 yıldır Navigasyon cihazını süs olarak kullanıyorum.

    Bilmediğim bir yer olup da navigasyona ihtiyacım olduğunda da Nokia'nun telefonlara ücretsiz sağladığı Ovi Haritalar'dan navigasyon desteği alıyorum. Navking MaxiTV'den en az 10 kat daha başarılı. En azından Türkiye'nin büyük illeri arasındaki şehirler arası yolları biliyor. Antalya'dan Konya'ya İbradı üzerinden dağ yollarından gitmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliriza07 -- 26 Temmuz 2011; 13:48:25 >




  • Arkadaşlar benim cihaz maxik280 torpidoya koymuştum kullanmak için çıkardım birde ne göreyim , ekranın alt köşesinde siyahlık ekranda dikey çizgiler oluşmuş , lcd içten kırılmış gibi görünüyor geri iade etmeye çalışacağım bakalım ne diyecekler.Böyle bir durum başına gelen varmı ?

    Henüz almamışlar bu cihazı almasın , fakat bir hata yapıpta almış olanlar , elinizde patlayan navking'leri atmayın bir hafıza kartı alın (2gb yeter) , hafıza kartına igo8 primo yükleyin başarsoft harita güncellemesi yapın canavar gibi kullanın, benim cihazın ekranında sorun çıkmadan yüklemiştim süper oldu hiç başka cihaz almaya gerek yok. Maxik280 'i olan varsa özelden mesaj atsın yardımcı olurum.
  • 15 tane full navi programı kurdum aynı anda hepside aktif hangisini çalıştırırsan
    ama hiçbiride 5 para etmiyor
    birinde poi yok diğerinde speedcam
    diğeri kullanması zor derken eleye eleye 5 programa düştük tavsiyem 3 programdan hangisini beğenirseniz
    amigo, igo8, primo 1.2
    gerisi yalan eksikleri çok güncellemeleri çıkmıyor yada türkiyeyle alakası olmuyor
    siz iyisimi vaktinizi benim gibi harcamayın boşuna
    igolarla uğraşın en iyileri benden söylemesi....
  • x20 hd cihazını vatandan 149 a yeni aldım. ancak harita güncellemsi içni gerekli programları kurduktan sonra en son güncelleme kısmına gelip güncelle yi tıkladığımda hata diye bir kutucuk çıkıyor. arka planda da eski haritalar silinirken bir sorun çıktı yazıyor. daha şimdiden soğudum cihazadan gerimi versem acaba
  • vaybe cihaz 150 tl ye mi düştü çakma olmasın sakın..
    çok cihaz araştırdım çok para vermeye değmez bu cihaz 220 tl iken anca ederi 200 dedim indirime giderlerse alırım dedim kendim baktım 239 a çıktı bekledim sonra 200 e indi alayımmı derken darty de 179 5 taksitle olunca hemen aldım daha düşmez dedim şimdi 150 ise harika.
    incelemelerimde 2 cihaz çıktı en iyi olarak 1.navitech 2.navking 1. çok pahalı satıyorlar hiç indirim olmuyordu o kadar parada bağlamak işime gelmiyor sonuçta araçta zevkine kullanacaktım işadamı değiliz :)
    bence en iyi cihazı aldın ama programı değil :)
    daha dün bişey farkettim bunun yardımını navking kullananlardan istiyorum...

    1. resim atın ve slayt gösterisi var diyor ama ben bulamadadım yada cihazda yok bir bakın oluyormu?

    2. tüm diğer 2006 tarihli haritalar ve navi programları. yeşilköy de demiryolu sk yazdığında buluyor fakat navking bulamadı bir bakın demiryolu sok varmı yeşilköy de..


    @yedikeresekiz cihazı iyice şarj et. şarjdan çıkar ve bekle reset at pc ile nai yi kapat kabloyla bağla önce pcyi aç bekle iyice açılsın sonra activsyng i aç zaten pc açılınca oto açılıyor naviyi kaparken ama bağlantıdan syngy ayarla okeyle kapanıp açıldıktan sonra kaparsın.
    pc açılılınca navi aç bekle 10 dk elleme.

    yeşil olunca ses çıkıcak activsyng yeşil olucak

    buarada pcda bağlandı yada koptu gibi balonlara aldırış etmeden bekle

    arkın cihazı geldi ve = tam bağlantı sağlanacakken ekranda başka hata mesajları veriyor seninki nasıl bir hata veriyor yazarmısın

    olmazsa routeyle eski haritayı koy olur




  • Sakın almayın.parasını yatırdım bugün ayın 29 temmuz 12 gün oldu halen aletten bir sese yok.Şirketi aradığımda papağan gibi konuşan bir telefon sistemi araki kimi bulacaksın nasıl iştir anlamadım.Bende %40 ucuzluğuna sazan oldum ama o paraya alınacak daha kalitel icihazların var olduğun sonradan öğrendim.Kimse navkingi kapısına sokmasın daha alet elime bile geçmedi ama bu drumda birisine hediye edeceğim çünkü yen ibir tom tom aldım çünkü gezi proğramım var.Altından alet verseler bu tutumları beni ilk anda kötü yönde etkiledi.
  • SAKIN ALMAYIN İSTEYENE BEDAVA VEREYİM BERBAT BİR CİHAZZZZZZZ
  • Bana biraz abartı kötü yorumlar gelmiş gibi geldi. İstanbulda satışçılık yapıyorum 6 aydır 25 bin km yol yaptım ve tamam aşırı süper iyi değil ama diğer arkadaşlarımdan her markayı gördüm hepsi birbirinin aynı yapıya sahip ve aynı hataları yapıyor. Uzun yolda ankaraya gittim. İzmire gittim bir problemini görmedim. Seyahat modu diye bir şey var içinde heralde onu seçmeyenleri tali yola sokuyor. Yalnız uzun yolda da klavuzunuz sadece bu aletse zaten rezalet bir duruma düşmeniz çok olasıdır sonucunda yolda bir kazı ya da kaza varsa alternatifide biraz sizin bilmeniz lazım.
    Yurtdışında kullanan arkadaşlarımda oldu daha uzun yollardan götürüyormuş ama mutlaka soncunda mutlu sona ulaştırıyor.
    Beylikdüzünde daha önce öyle sapıtmıyordu ama şimdi inşaat var o yüzden sapıttı diye düşünüyorum.
    Yalnız şeyde tamamen saçmalıyor izmitten gelirken tem den çıkıyorum 2. köprüden avrupa yakasına geçerken illa 1. köprü yoluna sokmak için deliriyor dön dön dön en sonunda 110la giderken e6 yolunda dönüş felan yokken u dönüşü yap diyor =))
    Bana burada navking kötü diyenlerin %80 i rakip firma elemanı gibi geldi çünkü diğer markalarda da aynı hatalar var. Tom tom da benzer piranha da benzer başarda benzer hepsinde birbirinden farklı ama mantıksal hatalar mevcut .
    En ucuz, ekranı en büyük ve içinde en düşük miktarda elektronik aksam olanını alın (mp3 çaları videosu olmasın) arkadaşlar.




  • üstteki yazıyı yazdıktan sonra ÖMÜR BOYU GÜNCELLEMESİ OLAN CİHAZI yeni haritayı yüklemek için bilgisayarıma bağlayıp programı çektim ve alttaki gibi bir yazı çıktı. Bana faturayı saklamamı kimse söylemedi ayrıca şifresi var bende neden ömür boyu güncellemesi olan cihazın faturasınıda saklıyoruz anlayamıyorum. Ekli yolladığım gibi kutunun resmini çekip yolladım. Aleti kullanmaya devam edeceğim yalnız daha önce download ettiğim haritayı aktive ediyordum şimdi haritayı çektirmiyor bile muhtemelen bir para tuzağı var ve o ömür boyu aslında ömür boyu değildi 1 seneydi derlersede pek şaşırmam Türkiye'de kazık yemeye çok alıştık. İleride farklı bir durum oluşursa buradan cevabımı güncellerim.

    Değerli kullanıcımız,
    Navigasyon cihazınızda bulunan mevcut navigasyon yazılımı ROUTE 66 Mobile 8’dir. ROUTE 66 Mobile 8 navigasyon yazılımı 12 ay ücretsiz harita güncellemeye sahiptir. Yeni haritaya ücretsiz sahip olabilmeniz için faturanızı ibraz etmeniz gerekmektedir. Faturanızı kaybettiyseniz veya bulamıyorsanız cihazı satın almış olduğunuz firma ile irtibata geçiniz veya satın al butonu ile size özel indirimli ücretten yeni haritayı satın alabilirsiniz. Faturanızı ibraz etmek için fatura ibraz butonuna basınız. Fotoğrafını çektiğiniz veya tarattığınız faturanızın okunaklı olmasına ve 5 Mb geçmemesine dikkat ediniz.






  • quote:

    Orijinalden alıntı: machinehead

    Bana biraz abartı kötü yorumlar gelmiş gibi geldi. İstanbulda satışçılık yapıyorum 6 aydır 25 bin km yol yaptım ve tamam aşırı süper iyi değil ama diğer arkadaşlarımdan her markayı gördüm hepsi birbirinin aynı yapıya sahip ve aynı hataları yapıyor. Uzun yolda ankaraya gittim. İzmire gittim bir problemini görmedim. Seyahat modu diye bir şey var içinde heralde onu seçmeyenleri tali yola sokuyor. Yalnız uzun yolda da klavuzunuz sadece bu aletse zaten rezalet bir duruma düşmeniz çok olasıdır sonucunda yolda bir kazı ya da kaza varsa alternatifide biraz sizin bilmeniz lazım.
    Yurtdışında kullanan arkadaşlarımda oldu daha uzun yollardan götürüyormuş ama mutlaka soncunda mutlu sona ulaştırıyor.
    Beylikdüzünde daha önce öyle sapıtmıyordu ama şimdi inşaat var o yüzden sapıttı diye düşünüyorum.
    Yalnız şeyde tamamen saçmalıyor izmitten gelirken tem den çıkıyorum 2. köprüden avrupa yakasına geçerken illa 1. köprü yoluna sokmak için deliriyor dön dön dön en sonunda 110la giderken e6 yolunda dönüş felan yokken u dönüşü yap diyor =))
    Bana burada navking kötü diyenlerin %80 i rakip firma elemanı gibi geldi çünkü diğer markalarda da aynı hatalar var. Tom tom da benzer piranha da benzer başarda benzer hepsinde birbirinden farklı ama mantıksal hatalar mevcut .
    En ucuz, ekranı en büyük ve içinde en düşük miktarda elektronik aksam olanını alın (mp3 çaları videosu olmasın) arkadaşlar.


    kullanıcı adınız bana eski günleri hatırlattı. Machine Head- Burn my eyes

    Neyse.
    Cihazın kendisi 10 numara. Kimsenin cihazı kötülediği yok. Haritası da dünya genelinde en popüler haritalardan biri. Ancak Türkiye için bu harita kullanışsız. Herkesin bildiği ana yollar yerine alakasız yollar seçiyor. Bir şekilde ulaşacağınız yere ulaşıyorsunuz tabi. Ama kolay yoldan ulaşmak var, zor yoldan ulaşmak var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 30 Temmuz 2011; 2:42:57 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: paskalaki

    vaybe cihaz 150 tl ye mi düştü çakma olmasın sakın..
    çok cihaz araştırdım çok para vermeye değmez bu cihaz 220 tl iken anca ederi 200 dedim indirime giderlerse alırım dedim kendim baktım 239 a çıktı bekledim sonra 200 e indi alayımmı derken darty de 179 5 taksitle olunca hemen aldım daha düşmez dedim şimdi 150 ise harika.
    incelemelerimde 2 cihaz çıktı en iyi olarak 1.navitech 2.navking 1. çok pahalı satıyorlar hiç indirim olmuyordu o kadar parada bağlamak işime gelmiyor sonuçta araçta zevkine kullanacaktım işadamı değiliz :)
    bence en iyi cihazı aldın ama programı değil :)
    daha dün bişey farkettim bunun yardımını navking kullananlardan istiyorum...

    1. resim atın ve slayt gösterisi var diyor ama ben bulamadadım yada cihazda yok bir bakın oluyormu?

    2. tüm diğer 2006 tarihli haritalar ve navi programları. yeşilköy de demiryolu sk yazdığında buluyor fakat navking bulamadı bir bakın demiryolu sok varmı yeşilköy de..


    @yedikeresekiz cihazı iyice şarj et. şarjdan çıkar ve bekle reset at pc ile nai yi kapat kabloyla bağla önce pcyi aç bekle iyice açılsın sonra activsyng i aç zaten pc açılınca oto açılıyor naviyi kaparken ama bağlantıdan syngy ayarla okeyle kapanıp açıldıktan sonra kaparsın.
    pc açılılınca navi aç bekle 10 dk elleme.

    yeşil olunca ses çıkıcak activsyng yeşil olucak

    buarada pcda bağlandı yada koptu gibi balonlara aldırış etmeden bekle

    arkın cihazı geldi ve = tam bağlantı sağlanacakken ekranda başka hata mesajları veriyor seninki nasıl bir hata veriyor yazarmısın

    olmazsa routeyle eski haritayı koy olur



    mail attım adamlara yteni haritayı indirip direk usb den atmayı tarif ettiler. bir iki sorundan sonra çalıştı. bakalım şimdi bir iki deneme yapıcam baktım sarmıyor iade ederim.
    vatan geçen gün %25 indirim yaptı tüm ürünlerde o yüzden 149 a aldım. 200 dü normal fiyatı.




  • bak o kadar program kullandım inan içlerinde kullanım kolaylığı olarak arabanda oturduğun yerden hiç birşey yapmadan rahat rahat en geniş ekranda harita navking route 66 dır inan bana ama sadece harita olarak eksikleri var o yüzden beğenmeyenler başarsoftu övüyor oda malum igo larla çalışıyo.
    tüm navileri sildim pcde çalışır durumda belki bir gün lazım olur.
    navide sadece kendi programı igo8 ve primo 1.2 her ikisininde son versyonları ile kurulu bence sede öyle ya başka programlarla uğraşma vaktini igolara ver daha kazançlı çıkarsın benden söylemesi....
  • 12 Temmuzda parasını yatırdığım Y.Kredi bankası kampanyalı MAKSİMA alet bugün 1.8.2011 tarihinde elime nihayet geçti.Keşke almasa idim elime geçene kadar işyeri telini aramaya verdiğim telefon parası para herhalde iki navigasyon parasını geçmiştir.Üstelik işyerimden faks çekiyorum faksıma bile cevap vermemekteler.Gelen alet beş para etmez.sesi hiç çıkmıyacak derecede bir ses tonu sona getirdiğim halde.rotaları yanlış hesaplamakta olmadık yollara yönlendirmekte.Oldu bir kere aldı m.Ama ben yandım kimse yanmasın Sonre elime geçtikten sonra kitapçıklarını inceledimki Türkiyede hiç servis ağı denen bir olay yok bulamazsınız.Bu nasıl bir olaydır.Anamadım gitti.Ticaret bakanlığı nasıl onay vermekte bunlara.Kimse kapısından navkingi içer isokmasın
    zaten zamanla herkez anlıyacaktır. Demekki %40 indirim yapacaklarına böyle bir müşteriye direkt yansıtamazlarmıydı.Yazıklar olsun.
  • yapı kredi muhabbeti yüzünden bugün baya inceledim markayı ve haritayı. Allah razı olsun hepinizden ucuz kurtardım gibi. şimdi hazır elim değmişken diğer markaları araştırıyorum. heves etmişken alayım bari.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.