Şimdi Ara

NAVITECH Teyp-hoparlör kullananlar buraya!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/navitech-tdc-4060-r-cd-calarsiz-radyosdmmc-usb-calar/ProductDetails.aspx?productId=otdeltdc-4060&categoryId=26080

Ben NAVITECH TDC-4060R aldım, evde bilgisayar psu'suyla ve Navitech CS-K 5069 6çarpı9 hoparlörle (http://www.hepsiburada.com/Liste/navitech-cs-k-5069-6x9-4-yollu-hoparlor/ProductDetails.aspx?productId=otdelcsk5069&categoryId=26090 )deniyorum. alette cd yok ki artık gerek de yok. 16gb belleklere kadar destekliyor. radyosunu anten takamadığım için yorumlayamıyorum. fakat ekolayzer ayarları yok ve pre ekoları cok yetersiz. tizleri de yetersiz sınırında, aslında iyi ama fazla isteyenler bunu karşılayamaz. bass altyapısı var görünüyor. gerçi ben psu ile calıştırdıgımdan mıdır bilemiyorum bass parçalarda sesi açtıkça teypte ışıklar kırpılıyor ve hoparlörler de pörtlüyor ama bunun güç yetersizliğinden olduğunu düşünüyorum. sizlerden de yorumlar bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniorx -- 24 Aralık 2010; 17:27:11 >

• juniorx mümkünse birde fotosumu ekleseydin, görüntüsü nasılmış. Makyajlanmış foto dışında orjinal fotosunu görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juniorx

http://www.hepsiburada.com/Liste/navitech-tdc-4060-r-cd-calarsiz-radyosdmmc-usb-calar/ProductDetails.aspx?productId=otdeltdc-4060&categoryId=26080

Ben NAVITECH TDC-4060R aldım, evde bilgisayar psu'suyla ve Navitech CS-K 5069 6çarpı9 hoparlörle (http://www.hepsiburada.com/Liste/navitech-cs-k-5069-6x9-4-yollu-hoparlor/ProductDetails.aspx?productId=otdelcsk5069&categoryId=26090 )deniyorum. alette cd yok ki artık gerek de yok. 16gb belleklere kadar destekliyor. radyosunu anten takamadığım için yorumlayamıyorum. fakat ekolayzer ayarları yok ve pre ekoları cok yetersiz. tizleri de yetersiz sınırında, aslında iyi ama fazla isteyenler bunu karşılayamaz. bass altyapısı var görünüyor. gerçi ben psu ile calıştırdıgımdan mıdır bilemiyorum bass parçalarda sesi açtıkça teypte ışıklar kırpılıyor ve hoparlörler de pörtlüyor ama bunun güç yetersizliğinden olduğunu düşünüyorum. sizlerden de yorumlar bekliyorum..

evet gece çekilmiş fotoğrafları olsa çok iyi olurdu ışıklandırmasını görmek açısından

• ışığın kesilemsi teyp anfisinden kaynaklanır size söyleyeyim eski teybimde yaşıyordum
  • ilave anfi yok zaten. ama benzer sebepten yani güç yetersiz gelince kırpılıyor, o gücü anfi çekmese de teyp çekiyor evdeki güçsüz kaynaktan. ama aracın üzerinde bu kadar etkilenmez. hele hareket halinde alternatör devredeyken hiç olmaz bence.

tamam bikaç güne gece fotosu koyarım. bu ara çok yoğun ama koymaya çalışıcam sonra.

ilave bilgi olarak vereyim. ben daha ziyade çıstaksız müzik dinliyorum onu da creative in üst seri setleriyle pc den dinliyorum. açıkçası benim pcde duyduğumu pioneer filan verir mi bilmiyorum. kastım kalite değil mesela ben birkaç düzenleme yapıyorum her parçada. her parçanın eko ayarı bass tiz ayarı efekt ayarı farklı oluyor ve bu ayarı oto setten bulmak mümkün değil. mesela bi solo enstrumanda çoğunlukla eko efektini %20 açıp tizleri %30 kısmak basları düz tutmak gibi. şimdi ben bunu sete 5 milyar da yatırsam bulamam. ama 200 liralık set pcde işi hallediyor. basit bi mantık. yani setin kalitesi burada devre dışı. aslında biraz da bu sebeple daha üst set almadım. 1 ton para verip yine istediğimi alamayacaktım diye düşündüm. setin durumuna gelirsek bence üst lig setlerden değil. (hoparlör de öyle). sony pioneer alpine filan beklemeyin. ama alt ligdekilerden de değil. bi kamosonik sunny filan gülünç kalır bunun yanında. süprüntü ligi 1-5 aralığındaysa üst lig de 7-10 aralığındaysa bu set 6 lık bi set. aklımdaki kuşku sadece eğer üzerinde hiç kolon olmayan arka pandizotu bu herbiri tencere kadar 2 hoparlörü yerleştirmek için delersem de sonra pioneer sete geçmek istersem ölçüsü 6çarpı9 olan bu hoparlörlerin ölçüsüne pioneerler uymazsa endişesi.

bu arada bişey soracağım size. şu arka pandizotun üzerine gri yünsü halı gibi bişey oluyor. ondan metre işi satılır mı. arka pandizotun kaplamasını da bu arada yenilerim diyorum. nereden bulurum. mavi renklisi varsa daha iyi.

ha! pandizotun altındaki sacda da keserek delik açacağız değil mi. bagaja inecek hoparlörlerin kafaları ?

.......................
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniorx -- 27 Aralık 2010; 6:02:12 >

• benim 4060 da eon ledi sürekli flaş yapıyor..

sabit olarak yanmalı değil mi..

bir de bu e on/off ne işe yarar..
  • elimde navitech 4060 var araca takıldı ve 2 gün sonra söküldü.
    çizik toz kusur eksik parça kesinlikle yok kutusunda sıfır diyede düşünebilirsiniz.

satıyorum çünkü pioneer aldım...
    almak isteyen varsa elimden geldiğince en uygun fiyata satarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer Avic Kullananlar Buraya
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: troya33

benim 4060 da eon ledi sürekli flaş yapıyor..

sabit olarak yanmalı değil mi..

bir de bu e on/off ne işe yarar..

Hay bin yaşa. ben de neden çakıyor diyorum. bende de flaş yapıyor. özellikle radyoyu kapa aç yapıp mute yapınca yanıp sönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macun

elimde navitech 4060 var araca takıldı ve 2 gün sonra söküldü.
    çizik toz kusur eksik parça kesinlikle yok kutusunda sıfır diyede düşünebilirsiniz.

arkadaşım pioneer ile acımasızca bi karşılaştırma yapar mısın. biz de bilelim. madem taktırdın mukayesesini bi yapıversen sana zahmet. eksiklerini çekinmeden yaz lütfen.
  • tabiki haklısın bencede kıyaslanmaz ama bende alırken hepsiburada .com sitesindeki yorumlar ile aldım ama malesef yanıldım.
    sonra millet uyansın diye hepsi burada. com a bir yazı yazdım yayınlanmadı sonra israla tekrar aynı yazıyı 2 defa daha attım ve malesef yayınlanmadı yazıda şuydu...

alt sınıf ürünlerin içinde idare eder bir ürün sayılabilir. fakat asla iyi değil bir kere tiz sesler nerdeyse yok mid seslerde doğru hz değerinde değil bass ise tok tok vuruşunda kafa şişirir nitelikte...heleki anfiye bağlıyacaksanız asla bu ürünü almayın pioneer in en baz modelini alın bin kat daha iyi. ben buradaki yorumlara güvenip aldım ama malesef sonuç fiyasko. evet mosfet çıkış var güçlü ama güç değil doğru ses önemli... heleki taklit bir loud özelliği varki aman açmayın baslar mid seslerle birlikte harman olup çıkıyor. düşünün arkada pioneer hop. ilede sony hop. ilede denedim hemde rms değeride tam ayarında hoparlölerdi ikisiylede sonuç alamadım...dediğim gibi hele anfide sonuç hüsran... bence araçta müzik doğru tonlarda çalmaz ise insanın kafası şişiyor ve müzik dinlendirmiyor insanı yoruyor... bunuda hep düşünerek bir ürün alın. ben kesinlikle bir daha böyle bir ürün almam ucuz malın yahnisi bu kadar olur derim.... kumandası yok parça atlamak için en sağdaki tuşlara uzanmak zorundasın yeri ergonomik değil.... umarım bu yazdıklarım yayınlanırda, almadan önce yorumu okuyup insanlar bilinçlenir.... benim tavsiyem ana ünitede pioneer ve alpine eh paran varsa clarion

quote:

Orijinalden alıntı: juniorx

quote:

Orijinalden alıntı: macun

elimde navitech 4060 var araca takıldı ve 2 gün sonra söküldü.

arkadaşım pioneer ile acımasızca bi karşılaştırma yapar mısın. biz de bilelim. madem taktırdın mukayesesini bi yapıversen sana zahmet. eksiklerini çekinmeden yaz lütfen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.