Şimdi Ara

Navitech QXV524 Sorun ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iyi günler ben navitech qxv524 aldım . Bi kaç sorum olacak. Şarj ederken kırmızı ışık bi müddet yanıyor sonra sönüyor kabloyu takıp çıkarınca tekrar yanıyor. Sonra bida sönüyor acaba şarj oluyo mu . Birde 1 saat bile gitmiyor şarjı. Ha bide videoları hangi format ta atıyosunuz. Ben mp4 şeklinde atıyorum ama kasıyor video. Yardımcı olursaniz sevinirim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bi yardım lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efor4

    quote:

    Orijinalden alıntı: noskurt

    Iyi günler ben navitech qxv524 aldım . Bi kaç sorum olacak. Şarj ederken kırmızı ışık bi müddet yanıyor sonra sönüyor kabloyu takıp çıkarınca tekrar yanıyor. Sonra bida sönüyor acaba şarj oluyo mu . Birde 1 saat bile gitmiyor şarjı. Ha bide videoları hangi format ta atıyosunuz. Ben mp4 şeklinde atıyorum ama kasıyor video. Yardımcı olursaniz sevinirim :)


    Selam;

    Videolarınızı AVI formatına çevirip izlerseniz herhangi bir sorun yaşamazsınız.

    Şarj ederken kırmızı ışık sönerse pil dolmuş demektir.Yalnız PC den USB ile şarj ediyorsanız, PC nin amperi yeterli olmadığından şarjı tam yapamayabilir.
    Size tavsiyem, araç şarjı ile aracınızda tam şarj yapmanızdır. Bir de 524 modeli TMC li bir modeldir; TMC fonksiyonunun çalışabilmesi için Şarj cihazının sürekli takılı olması gerekir .

    Teşekkür ederim sağolun. Avi ye çeviriyorum da ancak video yinede kasıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL TUNE 520BT Kesinti Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.