Şimdi Ara

navitech QXV-522W Primo Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cihazın modeli navitech QXV-522W Primo. Cihazı açıyorum fakat Application /ResidenFlash/NNG/NNGNAVI.exe runnıng error hatası alıyorum. Pc ye taktıgımda yığın depolama olarak görüyor fakat Naviextras Toolboxı çalıştırdıgımda görmüyor cihazı bu hatayı nasıl giderebilirim?

Teşekkürler

• Cihazı pc ye bağlayıp bakın bakalım NNG klasörü duruyormu?
  • bağlayıp bakmaya çalışıyorum fakat sürücüyü görüyor tıkladıgımda bir disk yerleştirin diyor. hafıza kartını pc ye ayrıca takıyorum ordada hiç bir dosya gözükmüyor
  • Cihazı pc görüyor diskin içinimi göremiyorsunuz?Başka bir pc de deneyin pc nizden cihaza trojen vs bulaşmış olabilir ve cihazın navigasyon yazılımı zarar görmüş olabilir.Bencehttp://www.navitech.com.tr/contact.asp buradan firma ile temasa geçin.
  • cihazın belleği görünüyor bilgisayarımdan baktıgımda ama soluk, renkli değil yani tıkladıgımda ise bir disk yerleştirin diyor. Cihaz arkadaşımın bana verdi bir bak sorunu var diye cihazı evde çalıştırdıgımda antivirüs direk trojan uyarısı verdi dosyaları temizledi aynı sorun dosyalar silindikten sonrada devam ediyor dosyaları zarar görmüş olabilir dediğiniz gibi fakat manuel olarak yükleme yapılamıyormu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1744 -- 25 Nisan 2013; 20:36:38 >
  • Antivirüs yazılımınız cihazın navigasyon yazılım dosyalarını silmiş.Bu yazılımı ancak firmadan temin edebilirsiniz.
  • İlginiz için teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garmin Nuvi 310
    17 yıl önce açıldı
    Tomtom Navigasyon Cihazları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kapalı bi yol var , orayı pas geçiyorum , tekrar hesaplanıo dio ama beni yine aynı yere çıkarmaya çalışıyor . bunu nasıl düzeltebilirim . teşşekür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyavuz

kapalı bi yol var , orayı pas geçiyorum , tekrar hesaplanıo dio ama beni yine aynı yere çıkarmaya çalışıyor . bunu nasıl düzeltebilirim . teşşekür ederim.

Bunu düzeltmenin şu an için 2 yolu var. Ya o yolun kapalı olduğunu ve nereye kadar kapalı olduğunu bilip bloke edeceksiniz yada TMC yayını varsa bulunduğunuz ilde vede o yol TMC yayınında kapalı olarak işaretlendiyse cihazınız sizi bir daha o yola sokmaya çalışmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.