Şimdi Ara

Navitech QXV-522 Primo kml yükleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Navitech QXV-522 Primo Navigasyon cihazı aldım. Gsm işinde çalıştığım için bütün baz istasyonların kml dosyasını bu cihaz yüklemek istiyorum.
    konu hakkında yardımlarınızı rica ederim. 2 günden bu yana uğraşıyorum, bir türlü halledemedim

• Elinizdeki KML uzantılı dosyayı NNG/CONTENT/USERDATA/POI klasörünün içine atın userdata ve içindeki poi klasörü yoksa kendiniz oluşturun.Sonra poi (önemli noktalardan)kml uzantılı klasörü bulun.(Ben klasöre speedcam.kml adını verdim sizin klasör ismi farklı olabilir.)
    Ben örnek olsun diye speedcam kml dosyası ile ekran görüntüsü ekliyorum.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• merhaba,

sizin dediğiniz şekilde yaptım fakat olmadı, şunu merak ediyorum, kml dosyasını bir excellemi aktarmam gerekli acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scetinkaya1983

merhaba,

sizin dediğiniz şekilde yaptım fakat olmadı, şunu merak ediyorum, kml dosyasını bir excellemi aktarmam gerekli acaba.

hayır kml uzantlı dosyayı direk NNG/CONTENT/USERDATA/POI klasörünün içine atıyorum.
  • tamam,

şu anda aynı dediklerinizi uyguladım. cihazda izlediğim adımları sırası ile yazıyorum
    1-hedef seçtim
    2-önemli noktaları seçtim
    3-özel arama seçtim
    bundan sonrasında biryere varamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garmin Nuvi 310
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.