Şimdi Ara

Navitech, QX-B512 Primo, 5' nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
7.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100 küsür lira indirimdeyken almayı düşünüyorum, sizce iyi bir tercih mi?

• sitede yeterince açıklama var araştırabilirsin.. evet iyi bir cihaz ayrıca 100 küsür lira nerede indirimde?
    firmaların indirim masallarına inanmayın derim bence iyi araştırın..
  • İyi bir cihazdır, sahibim, kullanıyorum ve memnunum. Tek rahatsız olduğum konu Bluetooth ile telefon konuşması yaparken karşı tarafa sesim az gidiyormuş; yüksek sesle konuşarak ve cihazı bana daha yakın bir yere konumlandırarak olayı çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 8 Şubat 2012; 11:54:14 >
  • Ben de kullanıyorum, fiyat/performans olarak en iyi cihazlardan biri...
  • Selam,

Buradaki yorumları okuyunca ve hepsiburada'daki indirimini görünce ben de Navitech QX-B51 Primo almaya karar vermiştim. Daha sonra bir arkadaşın servis desteğiyle ilgili yaşadığı sıkıntıyı okudum ve sikayetvar.com'a bakmaya karar verdim. Maalesef Navitech ürünleri hakkında pek çok şikayet var ve hiçbirisine cevap yazılmamış. İnsanlar müşteri hizmetlerinin ilgisizliğinden ve bilgisizliğinden yakınmış.

Önceki telefonum arıza yaptığında yetkili birisine ulaşmak için kaç kere telefon ettiğimi ve kaç saat beklettiklerini hatırlamak bile istemiyorum, ayrıca cebimden ödediğim kargo bedelleri de cabası. Sonuçta telefon tamir bile edilmeden geldi, çöpe attım. O zamandan beri servis desteğinden emin olmadan elektronik ürün almıyorum. Başka markalardan araştırmaya devam.
  • çok kullanışlı ve cüzi bir fiyatta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheEvent

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

http://www.hepsiburada.com/Liste/next-ye-g-525-5-atlas-5-600mhz-fm-verici-primo-12-navigasyon-cihazi/productDetails.aspx?productId=otnextye-g525&categoryId=257643

Bunasıl?

525 ile 545 arasında ne fark var acaba?

545 olan 800x480 çözünürlük ve bt var.işlemci hızı 533+mhz
    525 olan 480x272 çözünürlük BT yok işlemci hızı 600+ mhz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

quote:

quote:

http://www.hepsiburada.com/Liste/next-ye-g-525-5-atlas-5-600mhz-fm-verici-primo-12-navigasyon-cihazi/productDetails.aspx?productId=otnextye-g525&categoryId=257643

Bunasıl?

Hocam sizi Allah gönderdi bana. :)
    Çok kararsız kaldım ya. Lütfen bi yardımcı olurmusunuz?

Navitech QX-513 almayı düşünüyordum önce.
    Şimdi birde Next markasını incelemeye başladım.
    kafam çorba gibi oldu.
    Fiyat aralığım max 300 tl.

Siz ne dersiniz bir öneriniz varmı?
    Teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

quote:

quote:

Bunasıl?

Hocam sizi Allah gönderdi bana. :)
    Çok kararsız kaldım ya. Lütfen bi yardımcı olurmusunuz?

Navitech QX-513 almayı düşünüyordum önce.
    Şimdi birde Next markasını incelemeye başladım.
    kafam çorba gibi oldu.
    Fiyat aralığım max 300 tl.

Siz ne dersiniz bir öneriniz varmı?
    Teşekkürler.

b-512 siparişimi iptal edip dün Next 525 siparişi verdim. Navitech in teknik destekte başarısız olması, sahip olduğu ekran çözünürlüğü ve esas ihtiyacımın iyi navigasyon olması next 525 almama neden oldu çünkü nextte daha güncel primo versiyonu daha iyi alıcı daha az parlayan ve kaliteli ekran var. Bluetooth da anlamsız geldi istanbul gibi bir şehirde transmitterdan ses alıp konuşma yapmak yeterince zor zaten.

• Arkadaşlar Ben uzun araştırmalar sonucunda QX- B512 primo aldım. Benim için birşey alırken en önemlisi bütçem doğrultusunda fiyat-performans olarak en iyisini almaktır. Yoksa tabiki daha iyileri vardır ama çok pahalı. İnternet sitelerindeki eleştiriler genelde ekran çatlaması ile ilgili. Ama zaten kullanma klavuzunda çok sıcaklarda ve çok soğuklarda arabada bırakmayın yazıyor. yazın güneşte torpido sıcaklığı 60 dereceyi geçer. Kışında örneğin ankarada -20 dereceleri buluyor. Dezavantajlarından biri de şarjı 3 saat değil 1buçuk saat kadar gidiyor ama sürekli arabada kullananların şarj sıkıntısı olmayacaktır.
    Fm transmitterden çok net ses geliyor.
    Bluetooth ile telefonun araç kiti gibi kullanılabiliyor.
    Resim müzik ve video oynatması tıpkı şehirlerarası otobüslerdeki koltuk arkası multimedyalar gibi.
    Navigasyon süper, sinyali en geç 30 saniyede buluyor. ve yol tarifi çok güzel. rotadan çıktığınızda birkaç saniyede yeni rota çıkarıyor. (ömürboyu ücretsiz harita güncellemesi var)
    Önerirmiyim? evet bütceniz bu fiyatlar civarındaysa fiyat performans olarak en iyisi. Bütün forum sitelerini A-dan Z ye okudum bu cihazı aldım. Hepsiburada da en uygun fiyat bu tarih itibariyle.

• Bir sorum olacaktı
    Bu navigasyon sistemlerinde telefonun navigasyon üzerinden kullanımı nasıl oluyor?

Navigasyon ekranından mı ?
    Yoksa direksiyondaki muzik kumanda sisteminden mi?
    Navi ekranından oluyorsa bana mantıklı gelmedi.
    Araba sürerken Ha telefon kullanmışım ha navi kullanmışım ikis de aynı gibi
    Tabii ki eller serbest görüşme rahatlığı var
    Ama rehberde isim ararken zor olmuyor mu kullananlar için?
  • Sayın @TiSKE

Bu direkt olarak Navigasyon cihazınızın telefonunuzla uyumuyla alakalı bir durumdur. Ciddi Navigasyon firmaları cihazlarının hangi telefonlarla uyumlu olduğunu sitelerinde yayınlıyorlar.

Örnek; Ben SonyEricsson telefonumu TomTom ve Garmin cihazlarımla %100 uyumlu kullanabiliyorum. Hatta Tomtom Via cihazım sms'leri bile yüksek sesle okuyor.
    Şu noktaya dikkat etmelisiniz. Sorun Türkçe Karakterler. Telefonunuzdaki adres defterinizde Türkçe Karakter kullanmayın, ve telefon numaralarında uluslararası kodu (+90.... Türkiye için) kullanın.
    Türkiye'de satılan cihazlarda da aynı sorun bulunmakla beraber -bu paraya bu cihaz- avutuyorum kendimi. Siz ne demek istediğimi anlarsınız artık
  • Admin arkadaş güzel açıklamışsın da sorumun cevabı değil
    Uyumlu olduğunu varsayarsak telfon rehberini navinin ekranına dokunarak kullanıyoruz galiba
    Bugun MMARKT ta bir yetkiliye sordum rehbere ya navi ekranından ya da telefon ekranından ulaşabilirsiniz dedi..
    Ben sanki bir yerlerde direksiyon kumandasındaki müzik sisteminden erişilebilir diye bir şey okudum ama nerde okuduğumu unutt
    um
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Admin arkadaş güzel açıklamışsın da sorumun cevabı değil
    Uyumlu olduğunu varsayarsak telfon rehberini navinin ekranına dokunarak kullanıyoruz galiba
    Bugun MMARKT ta bir yetkiliye sordum rehbere ya navi ekranından ya da telefon ekranından ulaşabilirsiniz dedi..
    Ben sanki bir yerlerde direksiyon kumandasındaki müzik sisteminden erişilebilir diye bir şey okudum ama nerde okuduğumu unutt
    um

Harman ve Becker cihazları inceleyin.

MM'deki yetkili şu an Türkiyedeki cihazların genel bir profilini çizmiş size. Doğrudur.
  • Cihazda av in girişi varmı. Araç geri görüş kamerası takabilmem için lazım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Cihazda av in girişi varmı. Araç geri görüş kamerası takabilmem için lazım da

Yok malesef.
  • selam
    512 de işlemci nedir? atlas 5 mi? 4 mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut reis

selam
    512 de işlemci nedir? atlas 5 mi? 4 mü?

Navitech QX-B512 işlemcisi Atlas 4'dür.

BURAYA BAKINIZ.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.