Şimdi Ara

navitech nx-211f güncelleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Navitech nx-211f i sitesinden güncelledim ama kartı cihaza taktıgımda gps bir türlü baglanmıyor yazılı görmüyor yada
    www.naviextras.com adresinde toolbox programı ile günceledim işlem tamamlandı ama gene cihaz ekranında gps yazıyor kalıyor

• selam.

aynı sorunla karşılaştık, sorunu nasıl çözdünüz ?

hafıza kartını paylaşabilirmisiniz?
  • Eski sürümü geri yükleme şansınız var ise geri yükleyin ve tekrardan güncelleme yapın,ürünü hiç kullanmadım ve görmedim o yüzden pek fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamara

Eski sürümü geri yükleme şansınız var ise geri yükleyin ve tekrardan güncelleme yapın,ürünü hiç kullanmadım ve görmedim o yüzden pek fikrim yok.

eski sürüm derken, cihaz çalışıyordu, dosyalar hafıza kartında duruyor hala, fakat loading de kalıyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKNOKA

quote:

Eski sürümü geri yükleme şansınız var ise geri yükleyin ve tekrardan güncelleme yapın,ürünü hiç kullanmadım ve görmedim o yüzden pek fikrim yok.

eski sürüm derken, cihaz çalışıyordu, dosyalar hafıza kartında duruyor hala, fakat loading de kalıyor :(

Yani güncellemeden önceki hali.
  • quote:

quote:

quote:

usta hiç güncelleme yapılmadı ki :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Diyosunuz ya ilk mesajda güncelleme yaptım diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Diyosunuz ya ilk mesajda güncelleme yaptım diye.

1. mesajı ben yazmadım ki !!

ben 2. mesajda yazım, sanırım gözünüzden kaçtı.

saygılar

• Karışıklık olmuş sanırım kusura bakmayın:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu ürünü aldım, tek istediğim şarkıları klipleriyle izlemekti, fakat yeni aldığım sd karta klipleri attım, flv çalışmadı, mp4 çalışmadı, mpg çalışmadı, bunu nasıl yapabilirim detaylı anlatabilecek var mı??
  • arkadaşım bendede var aynı ürün
    any video coverter kullıyorum sürüm 5.5.5 ondan iphone MPEG-4 çeviriyorum hiç problemsiz izliyorum
  • bende bu arada gps loading hatası alıyorum bakalım yedek almıştım güncellemeden önce onu atacam
    bakalın durum ne olur
  • arkadaşlar yedekten geri yükledim olmadı nevitech le görüşmemden sonra bana bi mail adresi verdiler bu yazılımla alakalı bişey değil cıhazın yazılımıyla alakalı bi durum oldugu ve mail atıp yazılımı istememmi sölediler skyair@navitech.com.tr bu mailden veriyolarmış yazılımı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana__74 -- 25 Şubat 2014; 8:46:29 >
  • arkadaşlar mail adresin skayir@nevitech.com.tr dir yanlış yazmışım
  • ben problemi çözdüm buradan mail atan arkadaşlara yardımcı olabilirim nirvana__74@hotmail.com
  • Bu cihaz aracı aldığımda üzerinde vardı.navigasyonu arıza yapınca servise gittim. Servis(yiğitkan elektronik ankara) garanti belgesi istedi gösterdim. Arkasından fatura istedi.fatura olmadığını söyleyince ücretli bakabileceklerini söylediler. Sökme takma kargo ve tamir ücreti olarak 100 TL aldılar. Cihaz geldi.proğramın yeniden yüklendiğini söylediler. Kısa bir süre sonra tekrar arızalandı. Bu kez navigasyon kartının arızalı olduğunu söylediler. Kargo ücreti olarak 20 TL aldılar. Kart takıldiktan kısa bir süre sonra tekrar arızalandı. Bu kez aplikasyon sorunu olduğunu söyleyerek 10 tl ücret daha aldılar. Kısa bir süre sonra yine arıza yaptı. Bu kez cihazın sökülüp istanbula gitmesi gerektigini söylediler. Ben sinirlenen bu işlemi ücretsiz yapacaklarını söylediler. Cihaz gitti geldi bu kez arızanın montaj sırasında uzun vida attıkları için gerçekleştiğini söylediler. Kısa bir süre sonra tekrar arızalandı. Aplikasyon sorunu olduğunu söylediler. Aplikasyon yaptılar. çirağa bahşiş 5 TL. Kısa bir süre sonra tekrar arızalandı. Bu kez aplikasyon kartını kopyalayıp verdiler. Bir süre bu şekilde gitti. Artık aplikasyon da çözüm olmayınca servis bu kez arıza için para istedi. Ben itiraz edince bizim yapacağımız bir şey yok delco ile görüşün dediler. Delco ile görüştüğümde. SD kartın arızalı olduğunu söylediler. Kart gitti geldi ikinci gün tekrar arızalandı. Bu kez cihazı istediler. Başka bir oto elektrikçisine 50 tl ücret karşılığında söktürüp gönderdim. Cihaz geldiğinde bağladık ve arızanın devam ettiğini görünce direkt delco teknik servisi aradım. Teknik servis gps modülünün arızalı olduğunu söyledi.ve tabii 150 tl ücretinin olduğunu eklemeyi de ihmal etmedi.ben şimdi Nx 211 f adlı cihazı kaldırdım. Cep telefonuna bir adet navigasyon yükledim. oldukça memnunum. Yaklaşık 20 aylık uğraşım boşuna imiş. Bu ve benzeri cihazları alacaklara önerim. Alacakları ürüne dikkat etsinler. Birde teknik servislerin bu modelde Sizinkinden başka arıza yapan cihaz yok yalanına inanmazsınız. Her yapılan işlemin belgesini mutlaka alsınlar. Bu arada yukarıda yazdıklarım yaşadıklarımı bir kısmı örneğin bir defasında arızanın müziklerin yüklü olduğu sd karttan kaynaklandığını bile söylemişlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.