Şimdi Ara

NAVİTECH NTV-7100F İN-DASH NAVİGASYONLU TEYP - KAFASI ÇIKAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 NAVİTECH NTV-7100F İN-DASH NAVİGASYONLU TEYP - KAFASI ÇIKAN
    AÇILMAMIŞ SIFIR KUTUSUNDA ÖZEL SERİ BTV-7400F

Cihaz Navitech NTV-7100F modelinin piyasa çıkmamış üst modelidir. Şuan bildiğiniz üzere 7100F piyasada sıfır olarak bulunmamaktadır ve yerine geçecek model bu ilanda ki üründür. Yurtdışında farklı bir model ile satılmaktadır. NTV-7100F modelinin iadesi sonucunda elime geçmiştir. Yetkililer tarafından NTV-7100F'in 3-4 gömlek üstü bir cihaz olarak belirtilmiştir. Tüm fonksiyon ve özellikleri NTV-7100F ile aynı ve daha gelişmiştir. Modeli sakın BTV-7400 modeli ile karıştırmayınız çünkü bu modelde DVD çalar ve navigasyon özelliği bulunmaktadır. İnternette araştırma yaptığınız da ürün ile ilgi bulamayacaksınız. İthalatçı firma tarafından son kalite kontrolü yapılmış GOLD üründür. Paketini sadece biligileri yazmak için açtım satış yapılırken de anlayacaksınız.
    Peki bu modelin neleri farklı diye soracak olursanız;

1.Ekran çözünürlüğü aynı fakat kullanılan panel farklıdır dokunma hassasiyeti artmıştır ve daha canlıdır.
    2.Ekran da eski modelde ki parlama sorunu kalkmıştır. Anti-glare özellikli cam bulunmaktadır.
    3.İçinde kullanılan ana kart ve işlemci değiştirilmiştir. Önbellek ile hızlı okuma bulunmaktadır.
    4.USB ve SD kart desteği 16 GB'dan 32 GB'a çıkarılmıştır.
    5.Ekran kafasının motor problemi için 1 DIN motorize standardına geçilmiştir.
    6.Bluetooth versiyonu en yeni versiyon olan V4.0'a geçmiştir bağlantı kalitesi cızırtıyı şarj düşük olmadığı sürece 320kpbs aktarmaktadır.
    7.Ses sisteminden anlayanların özellikle ilgisini çekecek nokta artık Pioneer'lar da ki gibi 2 RCA Preamp çıkışı vardır.
    8.TV anteni güçlendirilmiştir.

Eski modelin özelliklerini yazmama gerek yok GOOGLE'da NAVİTECH NTV-7100F yazarsanız özellikleri görürsünüz.

Bu ürün BTV-7400F modelidir fotoğrafları kıyaslayarak anlayabilirsiniz. Sakın BTV-7400 ile karıştırmayınız.

Pazarlık payı mevcuttur.

AYKUT - 0505 597 05 34

Karşıyaka - İZMİR

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
     NAVİTECH NTV-7100F İN-DASH NAVİGASYONLU TEYP - KAFASI ÇIKAN NAVİTECH NTV-7100F İN-DASH NAVİGASYONLU TEYP - KAFASI ÇIKAN
    Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 24 Nisan 2015 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Selam,

Ürünü beğendim ama gerçek resimleri yok mu? İade sonucu elinize geçtiğini söylemişsiniz hayırlı olsun siz neden kullanmıyorsunuz peki...
    Yanlış anlamayın almayı düşünüyorum kafamdaki soruları netleştirmek için sordum.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cetany

Selam,

Ürünü beğendim ama gerçek resimleri yok mu? İade sonucu elinize geçtiğini söylemişsiniz hayırlı olsun siz neden kullanmıyorsunuz peki...
    Yanlış anlamayın almayı düşünüyorum kafamdaki soruları netleştirmek için sordum.

Saygılar.

Hocam ekledim resimleri. Fotoğrafları kıyaslarsanız hatta tüm siteye bakarsanızda Navitech'in bu şekilde bir ürün olmadığını göreceksiniz. İşletim sistemi dahil farklı. Ürün benim içime çok sindi fakat Tüketici Haklarından uzlaşma durumumuz 3 ay kadar sürdü ve bu süre zarfında ben başka ürün aldım kullanıyorum. Aldığım ürünü de 12 ay taksit yaptırdığımdan en azından bunu satayım dedim bu nedenle satışa çıkarttım.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM
  • Cetany C kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün duruyor mu ? PM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.