Şimdi Ara

Navitech NAV-P200B veya NAV-P250BC hakkında bilgi, deneyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese,
    Yıllardır yeni bir ürün alacağım zaman bilgi aldığım siteye henüz yeni üye oldum. Öncelikle site kurucu ve yöneticileri ile paylaşımda bulunan herkese teşekkürler. Umarım bundan sonra kullanıcı yorumlarına ben de katkıda bulunurum.
    Portatif bir navigasyon cihazı almayı düşünüyorum. Kısa bir araştırma sonrası, (4,3" ekranı olması, bluetooth kiti özelliği ve fiyatı) gibi özellikleri inceleyip seçeneklerimi 2ye indirdim.
    Navitech NAV - P200B
    veya
    Navitech NAV - P250BC
    Bu modelleri kullananlar var mı? Yorum tavsiyelerinizi beklerim. (Özellikle kullanım kolaylığı ve harita güncelliği konusunda kullanıcı yorumları çok önemli)
    Yol bulmakta zorlanan acemi bir sürücü olarak , cevaplar için şimdiden teşekkürler..







  • forumda Navturk diye arastirirsan bayaa yardimi olur sana.
  • NAVITECH P200B model navigasyon cihazı aldım.Acaba içinde yüklü olan NAVTURK haricinde başka bir harita yükleme şansımız varmı?
  • Merhabalar,

    Navitech, Honda'nın araç içi modellerde tercih ettiği marka olarak dikkatimi çekmişti ve portatif bir modelini almayı düşünmüştüm (arabam Civic).
    Bahsettiğim Navitech modelleri ve Navturk ile yeterli bilgiye ulaşamadım ve biraz araştırma sonucu Garmin Nuvi 710'da karar kıldım. Garmin Nuvi 710, yazılı açıklamalara bakılırsa NAV-P250BC ile eşdeğer özelliklere sahip (4,3", Bluetooth, TMC gibi) ama Başarsoft'un Türkiye haritalarının daha detaylı olduğu ve Garmin kullanıcılarının olumlu yorumları karar vermemde etkili oldu. GOLD'dan KDV indirimli olarak 875YTL ye aldım. İstanbul içinde birkaç gündür kullanıyorum ve memnunum. Honda Civic'te ön cam çok uzakta kaldığı için konsola taktım, görüşü hiç etkilemedi, konsol tutucusu olması çok iyi (ama konsola yapıştırabilmek için kendim çift taraflı bir yapışkan bant kullandım, yüzey yeterince düz olmadığı için kendi yapışkanı yeterli olmadı)
    Kullandıkça olumlu/olumsuz tecrübelerimi paylaşırım, ama bu başlık yanlış olur artık

    Yine de Navitech kullanıcılarının yorumlarını da görmek isterdim..




  • ??? dostum sakına hayatının en büyük yanlışını yapmak üzeresin. navitech sakın alma sonra çok pişman olursun benim gibi. navitech sürekli bozuluyor. servise yolluyosun arızasını bulamıyorlar. yapıldı diye yolluyorlar kutudan çıkarıyorum açmaya çalışıyorum dokunmatik ekrandaki tuşların hiçbiri çalışmıyor. birde notta yazmışlar test edildi diye. şimdi arabamın arkasına yazacağım navitech asla almayın diye. adım ender 0555 874 20 17
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ender...

    ??? dostum sakına hayatının en büyük yanlışını yapmak üzeresin. navitech sakın alma sonra çok pişman olursun benim gibi. navitech sürekli bozuluyor. servise yolluyosun arızasını bulamıyorlar. yapıldı diye yolluyorlar kutudan çıkarıyorum açmaya çalışıyorum dokunmatik ekrandaki tuşların hiçbiri çalışmıyor. birde notta yazmışlar test edildi diye. şimdi arabamın arkasına yazacağım navitech asla almayın diye. adım ender 0555 874 20 17


    3 yıl evvelki bir konuya cevap yazdığınızın bilincindesiniz değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.