Şimdi Ara

NAVITECH NAV–P200B (4,3 INC 1GB FLASH BLUETOOHLU) NAVİGASYON CİHAZI NASILDIR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • NAVITECH NAV–P200B (4,3 INC 1GB FLASH BLUETOOHLU) NAVİGASYON CİHAZI NASILDIR ?
    Özellikle kullanan arkadaşların yorumları nelerdir ? 1.1.2011 e kadar ücretsiz güncellemede varmış, 2011 den sonra ücretlimi güncelenecek ? Haritası basarsoft nasıldır ? fiyatı 349 tl hepsi burada da. fiyat uygunmu ? bluetoth da var. Ne dersiniz ?

"Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet Başkanı
  • IGO map kullanıldığı için ve haritanın başarsoft tarafından desteklenmesi sonucu cihazın yol,yön bulma sıkıntısı yok.Haritası başarılı ve yazılımı hızlı bir cihaz.Kullanan biri olarak şunu söylemek isterim başarılı bir model.Fiyat uygundur.Güncelleme için 2011 sonrası ücretli yazıyor doğrudur ama bu güncelleme bedelinin yüksek olacağını düşünmüyorum.Tavsiye ederim.
  • Servis tarafı ile ilgili serzenişte bulunmuşsunuz ama ben bir sıkıntı yaşamadım.Kalemimi kaybetmiştim ulaştım adresime kargo ücreti ödememe maal vermeden (Reklam olacak ama Aras Kargo ile) gönderdiler.Cihazın özelliklerinde takıldığım nokta oldu servisi aradım destek aldım.Ayrıca cihaz güncellemelerin de 2011 e kadar ücretsiz diyor,telefon ile ulaştığınızda ki ben özellikle bir kaç firmanın verdiğini duydum,güncelleme istediğinizde güncellemenin son halinin en kısa zamanda koyulacağı söyleniyor.Ve son aldığım bilgi var olan yeni güncellemeyi koyan firmaların güncellemesinde sıkıntı olduğu ve Navitech'in bu sıkıntının giderilmesini beklediğidir.Sıkıntılı güncellemeyi sunmak istemiyorlar anladığım kadarıyla...
  • Eh iyi bir fırsat yakalanmış gibi görünüyor kim bir yere güncelleme (harita) koymuş onuda sorsaydınız ya,güncellemeler naviextras.com üzerinden gelir.Bence öncelikle cihazlarını toolbox ile nasıl yapılacağını anlatsınlar,naviextras'ta yazan-soranlara yardım etsinler derim.Çünki firmalar kendi sitelerinden bir güncelleme vermiyorlar artık 2009.2'den itibaren artık toolbox kullanılıyor,galiba haberleri yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolution_TR -- 29 Haziran 2009; 9:25:52 >
    Zapret Watchdog • Otomatik Kurtarma • WAN Durum Izleme & Analiz
    Telegram Yapilandirilmis Bildirim • GitHub Surum Algilama • Oto Guncelleme (0/1/2)
    IPv6 Sihirbaz • IPSET Kontrol • Hostlist/Autohostlist Filtreleme Katmani
    Guvenli Rollback • Oturum/Kilit Koruma • Self-Test Motoru • CLI • GitHub
  • quote:

Orjinalden alıntı: mestre

Servis tarafı ile ilgili serzenişte bulunmuşsunuz ama ben bir sıkıntı yaşamadım.Kalemimi kaybetmiştim ulaştım adresime kargo ücreti ödememe maal vermeden (Reklam olacak ama Aras Kargo ile) gönderdiler.Cihazın özelliklerinde takıldığım nokta oldu servisi aradım destek aldım.Ayrıca cihaz güncellemelerin de 2011 e kadar ücretsiz diyor,telefon ile ulaştığınızda ki ben özellikle bir kaç firmanın verdiğini duydum,güncelleme istediğinizde güncellemenin son halinin en kısa zamanda koyulacağı söyleniyor.Ve son aldığım bilgi var olan yeni güncellemeyi koyan firmaların güncellemesinde sıkıntı olduğu ve Navitech'in bu sıkıntının giderilmesini beklediğidir.Sıkıntılı güncellemeyi sunmak istemiyorlar anladığım kadarıyla...

sayın mestre ben navitech navp110 piyasaya çıktıgında aldım aldıgımda eski yazılım dedikleri v8 yüklü idi degişti ıgo oldu harita ve yazılım gayet başarılı arkadaşım aynı cihazdan almak istedi sipariş ettik geldi kutu içeriginde harici anten ve ev şarj cihazı kutu içeriğinden çıkartılmış (ben aldıgımda vardı)aradık delcoyu isminin şahin oldugunu söyleyen arkadaşa dedik biz harici anten istiyoruz cevabı şuan yedek parça elimizde mevcut degil zaten cihazın o antene ihtiyacı yoktur dedi tamam ev şarjı malesef oda yok peki nasıl temin edecegiz yanıtı aynen şu telefonculara gidiniz 5volt 1amp çıkışlı şarj cihazları işinizi görecektir dedi şimdi soruyorum şimdi siz olsanız serzenişte bulunur musunuz bulunmaz mısınız ben halen navp110 cihazı kullanıyorum ve yazılım ve haritasından memnunum başka marka bircihazım daha var onuda kullanıyorum ondaki teknik destek navitech gibi degil
    saygılarımla

• quote:

Orjinalden alıntı: gps.navigation

Eh iyi bir fırsat yakalanmış gibi görünüyor kim bir yere güncelleme (harita) koymuş onuda sorsaydınız ya,güncellemeler naviextras.com üzerinden gelir.Bence öncelikle cihazlarını toolbox ile nasıl yapılacağını anlatsınlar,naviextras'ta yazan-soranlara yardım etsinler derim.Çünki firmalar kendi sitelerinden bir güncelleme vermiyorlar artık 2009.2'den itibaren artık toolbox kullanılıyor,galiba haberleri yok gibi

güncellemeniz naviextras'ta mı diye sordugunuzda hayır kesinlikle sitemizden verecegiz yanıtını veriyorlar teknik alt yapıları buna musait miş.miş miş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.