Şimdi Ara

NAVİTECH 2012 MODEL QXV SERİSİ NAVİGASYONLARI SATIŞA SUNUYOR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
14
Favori
109.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ieski

    Müzik çalar dediğiniz primo'nun müzik çaları id3 tagına göre sıralıyor play diyorsunuz çalmaya başlıyor sonra geri dönüp navigasyona devam ediyor bu arada takılma yada navigasyonu söylerken takılma olmuyor. Arka planda çalışıyor.

    Bir yanlışınız olmasın? Primonun kendi müzik çalarımı? yoksa ana menüden açılan müzik çalar gibi birşeymi? Sormamdaki sebep bu primodaki müzik çalar başka firma ben lisanslı ilk defa veriyorum diyorda o yüzden




  • FM Transmiter , Müzik Çalar, Resim Görüntüleyici, USB Bağlantı Tipi Primo'nun dahili programı.

    Video Oynatıcı - Eski Navigasyon Programlarındaki uygulama yani harici bir uygulama.
  • Tuhaf demekki ilk dediler ben ilk ve tek okudum sanıyordum. Peki bunun Primo versiyonu nedir? 2.1 mi? yada böyle birşeymi?
  • Primo 2.1 diyorlar 9.6.12'li birşey
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x-calibur

    quote:

    Orijinalden alıntı: ieski

    Müzik çalar dediğiniz primo'nun müzik çaları id3 tagına göre sıralıyor play diyorsunuz çalmaya başlıyor sonra geri dönüp navigasyona devam ediyor bu arada takılma yada navigasyonu söylerken takılma olmuyor. Arka planda çalışıyor.

    Bir yanlışınız olmasın? Primonun kendi müzik çalarımı? yoksa ana menüden açılan müzik çalar gibi birşeymi? Sormamdaki sebep bu primodaki müzik çalar başka firma ben lisanslı ilk defa veriyorum diyorda o yüzden

    Basettiğiniz firmanın cihazları 2 aydır piyasada farkında değilsiniz sanırım :) o nedenle ilk kez onlar verdi sevmesenizde belki ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ieski

    Primo 2.1 diyorlar 9.6.12'li birşey

    2.1 ' kendileri diyorlar mesela next'inde 9.6 'dır versiyon ama primo 2.0.1'dir. Navitech'te 2.0.x serisi ama uzantısı lazım 2.0.0 mı yoksa 2.0.1 mi demem için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Primo Hakkında'ya girince 9.6.12.230275 yazıyor versiyon numarası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gps.navigation

    Basettiğiniz firmanın cihazları 2 aydır piyasada farkında değilsiniz sanırım :) o nedenle ilk kez onlar verdi sevmesenizde belki ;)

    Yok yok bir yanlışlık olmasın diye sormuştum o soruyu? hatta diğer mesajdada İLK olarak değilde İLK ve TEK diye okuduğumu hatırladığımı yazmıştım O zaman sadece İLK miş

    Skinciler gibi yaptıklarını söylediğinizden acaba media player da external mediapleyer olabilirmiki diye düşünmüştüm. Demekki Gerçek Primo playermış

    O sevmediğimi söylediğiniz marka cihazı kullanıyorum hala daha torunum olursa ona miras bırakacam bu gidişle :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ieski

    Primo Hakkında'ya girince 9.6.12.230275 yazıyor versiyon numarası.

    Temmuz 1 itibarı ile Primo 2 serisinin kullanım hakkı artık Next'ten sonra belli firmalara açıldı belli bir zaman diliminde verilmeme durumu vardı Next'in isteği ile.

    Yukarıdaki versiyon v2.0.0 delco için launcher eklenmiş sürüm. Yani cihazın menüsü yok direk navigasyon açılır. Özgürlük diyenler üzülebilir :) lakin bu yazılıma mecburlar

    Bu arada tabiki ilk ve tek, adamlar başkası çıkartınca ilk ve ikincimi yazsınlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 10 Temmuz 2012; 17:34:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl gidiyor Sn.ieski ? nasıl cihaz kullanmaya devammı
  • Sayın x-calibur açıkcası gayet memnunum bundan önceki cihazım da qx-b512 idi ondan önceki de Piranha idi kurcalamaktan cihazı kullanmaya pek fırsat bulamıyordum, sanırsın tablet pc aldık :)

    Açıkcası ben Next 535 almayı düşünüyordum taki BİMEKS'te cihazı inceleme fırsatı bulana kadar inceledikten sonra kararımı düşünmeden yine Navitech QXV 522W W'ye kullandım.

    Yalnız forumlara ve piyasaya baktığımda anlamsız bir marka tutuculuğu görüyorum.
    Bir yanda PİRANHA forumlarda boy gösteriyor diğer yanda NEXT ama aldığım firmanın forum köşelerinde hiçbir desteğini veya yetkilisini görmek mümkün değil.
    Ama tabi bu şu demek değil bir problem durumunda aradığından cevap alamaman veya servise gönderdiğin cihazın günlerce beklemesi anlamına gelmiyor.
    Önceki cihazım da kilitlenme problemi olmuştu 4 gün içinde onarıp bana geri dönmüşlerdi.
    Şimdi forumlarda insanların şikayetlerine bakıyorum tercihimin ne kadar doğru olduğunu da anlıyorum.

    Geçen forumda okuduğum bir kaç olay:
    Hafıza kartı takmışlar kart yuvaya değil cihazın içine kaçmış çok enteresan bende cihazım da kart kullanıyorum daha içine kaçırmadım :)
    Ekrana dokunuyorum diyor başka yerinde dalgalanma ve mürekkeplenme oluyor demiş biri . Evet benimde önceki Piranha'da böyle oluyordu ama ne B512'de nede 522W böyle bir olay yok ama diğer b513 veya diğer ekranın ön tarafında film olan modellerde bu sıkıntı varmıdır bilemiyorum incelemeden yazmak hata olur. Benim navitech'in kullandığım her iki modelinde b512- ve 522w 'da önünde film yoktu direk ekrana dokunuyorsunuz teknik olarak ekran yapıları diğerlerinden farklımıdır bilemiyorum işin uzmanları cevap vermeli.

    Ve son olarak tomtom veya garmin gibi bu işin selefi olanlar neden ilave uygulamalar koymadığını daha iyi anlıyorum. :)

    Bazıları özgürlük kısıtlaması diyor sadece gülüyorum, sonuçta cihazın işletim sistemi Windows CE 6.0 sen bu cihazı özgür kullanmak istiyorsan ve bu konuda kendine güveniyorsan unlock edebilirsin kimse seni tutamaz, ben elimdeki cihazı incelemek için unlock edip ne yapmışlar aşamasında baktım Shell uygulamasını kaldırmışlar cihazda sadece Bluetooth ve Video uygulaması var cihaz açılışta ilk Bluetooth ve arkasında primo'yu açıyor başka bir uygulama koymamışlar bazıları script veya dışardan uygulama çalıştıracak hale getirmiş diyorlar incelemeden yazmak basit'e kaçmaktır. üzerindeki FM Transmiter bile Primo'nun uygulaması.

    Cihazın ResidentFlash2 klasöründe BlueTooth, Player, System var System'in içindede PowerOff, UsbConnect uygulamaları var başka bir şeyde yok.

    Şimdiki biraz düşünmek gerekir amacı Navigasyon olan bir cihazda geri planda anlamsız niye bir sürü uygulama çalışıp Primonun veya navigasyonun performasını düşürsün.

    Şimdi yukarıda yazdıklarıma bakarak güzel bir tartışma konusu mu yarattım ne?

    Sezarın hakkı sezara demişler.




  • sevgili arkadaşım ieski cihazınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanızı dilerim.bende sizin aldığınız cihazı ciddi olarak düşünüyorum.acaba cihazı Bluetooth aracılığıyla telefonunuz ile eşleştirdiğinizde bir sorun var mı güzel ve sorunsuz çalışıyormu,birde size göre eksileri nelerdir zahmet olmazsa yazarmısınız teşekkür ederim.
  • Ben de QXV 522W cihazı almış bulunuyorum, çok şık bir tasarımı var, yarın araç içi fotoğraflarını ve ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım, çok teknik bilgi beklemeyin ama bir nebze de olsa almayı düşünenlere faydamız dokunsun isterim.

    Fakat ilk etapta biraz yardımınıza ihtiyacım var(bu benim ilk navigasyon deneyimim).

    Arkadaşlar, cihazını yeni almış biri olarak dosyaları yedeklemem gerekiyor anladığım kadarıyla, bununla ilgili olarak forumun çeşitli başlıklarında gözüme çarpanlar vardı ama bir türlü tekrar aynı başlıkları bulamadım. Sorum şu:

    Cihazı USB kablosuyla bilgisayara taktığımda onu bir harici disk gibi gördü ve "bu sürücüyü kullanabilmeniz için biçimlendirmeniz gerekli" diye bir yazı çıktı, tabii ki iptal dedim ve devam etmedim. Galiba öncelikle bir program yüklemem gerekiyor bilgisayarıma(bir toolbox muhabbeti hatırlıyorum ama ayrıntılarını bulamadım maalesef) , bu konuda beni yönlendirirseniz çok iyi olacak yoksa bişeyleri bozma ihtimalim yüksek görünüyor




  • Cihazınız hayırlı olsun güle güle kazasız belasız iyi günlerde kullanın

    PC ye takınca o şekilde bir uyarı vermesi tuhaf, başka bir pc de deneme şansınız başka bir işletim sisteminde deneme şansınız varsa birde o şekilde deneyin.XP ise Win7 Win7 ise XP lib bir başka bilgisayarda. Toolbox ilede yedek alınıyor ama bence direk cihaza usb bağlantısı ile bağlanıp ne var ne yok ise komple PC ye kopyala yapıştır yapmak daha sağlıklı ve garanti olur. Herhangi bir sıkıntıda bu yedeğinizi komple geri yükleyebilirsiniz.

    Toolbox programini
    Toolbox Download buradan indirebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 12 Temmuz 2012; 3:03:07 >




  • ben bu yeni çıkan navitechlerin sadece navigasyon görevini yapan (video oynatma, bluetooth vs istemiyorum) ama aynı zamanda en yeni ve hızlı teknolojiyi barındıran modelinden almak istiyorum. navitech'in böyle yeni bir modeli hangisi acaba?
  • Cihazı Samsung SGH-J700 ve Sony Ericsoon C903 telefonlarım ile eşleştirebiliyorum, rehberlerini alabiliyorum, daha öncede dediğim gibi Primo'da kendi yazdığınız favorilerde ve POI'leri numara girmeden direkt arama yapabiliyorsunuz.

    Eksileri
    TMC Şarj Aletini vermiyorlar. Ekstra alacaksınız ve henüz gümrük aşamasındaymış firma yetkilisinin telefonda aktardığı.
    VR ses sentezleme özelliği cihazın mikronu önde olduğu için arka plandan gelen sesleri fazla almıyor buda şu demek cihaz size yakın olduğunda çok başarılı. Ön cama yakın bir yere koyarsan çok fazla ses alıyor ve saçmalıyor ama dikiz aynasının altına koyarsan daha bir başarılı % olarak söylemek gerekir ise %65'in üstüne çıkmaz ve konuştuktan sonra geçen sürede ben o adresi yazarım ama yok hareket halinde dikkatim dağılmasın dersen kullanışlı diyebilirim.
    Bu sistemin birebir aynısı Ford Focus'ta var orda muzik sistemini ve navigasyon sistemini kontrol ediyorsun ve bildiğim kadarı ile oda Nuance firmasının.

    Sesli komut arayüzünü aşağıdaki gibi değiştirirlerse çok başarılı olur diye düşünüyorum. :)
    1.Adım İl
    2.Adım İlçe, Sempt, veya Posta Kodu
    3.Adım Cadde veya Sokak
    4.Adım numara veya onayla


    Artıları
    Bütün özellikleri :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ieski

    Sesli komut arayüzünü aşağıdaki gibi değiştirirlerse çok başarılı olur diye düşünüyorum. :)
    1.Adım İl
    2.Adım İlçe, Sempt, veya Posta Kodu
    3.Adım Cadde veya Sokak
    4.Adım numara veya onayla


    Artıları
    Bütün özellikleri :)


    Bu kısım değiştirilebilir birşey gibi görünüyor Şimdiki sistemde sıralama ne?
  • arkadaşlar bende bir tane NAVITECH - QXV serisi almayı düşünüyorum
    daha önce navking k280 vardı ne bir daha almayı düşünmüyorum bu markadan
    bir hayli araştırdım next yada navi tech daha mantıklı. ancak nextlerde ekranda sorun var sanırım

    navitech in QXV serisini kullanan arkadaşlar cihazların artılarını ve eksilerini yazarlarsa bir fikir sahibi olabilelim

    su ara hb de 250 civarı fiyat var bu mantıklımı?

    teşekkürler...
  • Sayın x-calibur

    Şu anki kullanımda sıralama yok.

    Tek seferde aşağıdaki metni söylüyorsun.

    İSTANBUL, BEŞİKTAŞ, ÇIRAĞAN CADDESİ, NUMARA 20

    sonra bekliyorsun sonuçları gösteriyor :)
  • Hocam bunu tek seferde anlayabiliyorsa %65 iyiymiş gene

    Bende normal yazmalı sistem gibi il-ilçe mahalle sokak cadde kapı no tek tek söyleniyor sanmıştım

    resim buldum ama küçük çıkmış HB de




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.