Şimdi Ara

NaviMex Navigasyon Klübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
44
Favori
347.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağ sol fark etmez. Bahsi geçen cihazların araçlara özel olan modelleri var, bir de universal, yani her araca uyumlu double din olanları var. Aracınıza göre model yoksa ve aracınızda da double din takılacak yer varsa universal olan modellerden seçebilirsiniz. Ancak siz yine de iyi bilen birine, bu işi yapan birine, danışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 10 Aralık 2016; 20:53:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende 2009 model peugeot 308 aracıma navimex adroid li cihaz aldım.yanlız bi sorum olacak ana ekrana kısa yol oluşturduğumuz uygulamalar ana ekrandan alınamıyor aynı şekilde kısa yol yaptığımız saat vb. silemiyorum. nasıl silebilirim?normal de uygulamının üzerine basılı tutup üst kısımda kaldır çıkması gerekli bu çıkmıyor:(
  • bende 9952hd cihaz var, android değil. Harita güncellemesi için fabrikanın verdiği ismi aradım, gps kartını çıkart doğubanka özen elektroniğe götür hallederler dedi.Gps kartı nerede bilmiyorum, nereden nasıl çıkacak bu kart? Biraz teknoloji özürlüyüm ama ben 1 senedir bu cihazda kart takılı olduğunu bilmiyordum. Teşekkürler.
  • iyi geceler arkadaşlar taktırmış olduğum android navimex cihazda sorun olduğunu yukarıda yazmıştım.taktırdığım yerle görüştüm sorunun sd harita kartında olabileceğini belirttiler ve yeni bir kart gönderebileceklerini söylediler ve ücretsiz olarak gönderdiler taktım çalışmadı ve navimex genel merkezden servisi aradım.yeni kart geldiği için eski kurulumun kaldırılması gerektiğini belirtti ve telefonla tekrar kurdurdu kartı taktırdı ve cihaz sorunsuz çalıştı.cihazı taktırdığım EMR garageye yeni bir harita sd kartını ücretsiz gönderdiği için navimex serviside usanmadan telefonla kurulmaya yardımcı olduğu için teşekkür ederim.cihaz olarak hızlı güzel kullanışlı sadece bir özellik aracımda olan otomatik park görseli iyi olmuş sadece yazılar İngilizce çıkıyor birde buna çözüm bulsalar süper olacak.kısaca ürünü satıp sonra arkasında durma budur.teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aozaslan -- 17 Aralık 2016; 19:26:23 >
  • GPS yazan buton görünümlü kapağı kaldırım içindeki yarığa yerleştirilmiş SD kartı üstüne bas , kart geri çıkacaktır.
  • ceyarr kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına girip RUDDER seçeneğini etkinleştirmek dışında bir şey gerekmiyor.
  • Ekran böyle kalıyor sorun ne ?
     NaviMex Navigasyon Klübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrerojava -- 10 Ocak 2017; 23:48:32 >
  • Emrerojava E kullanıcısına yanıt
    gps card yazılı yuvayı açın, kartı çıkarın
    ya o yuvanın yanında ya da diğer kapağın altında reset deliği var. ona ataç sokup bekleyin 10sn
    olmazsa servise :(
  • yenersonmez kullanıcısına yanıt
    birebir sizin cihaz değil ama böyle yapılıyor:

Peter Chanyoutube
    Simple Way to Reboot the Android Car Head Unit when it's Like Dead
    https://www.youtube.com/watch?v=ISvf3alUpLY

Peter Chanyoutube
    reset the android system
    https://www.youtube.com/watch?v=Edus-IUU9gw

• Bunu denedik olmadı hocam
  • s.a beyler kolay gelsin..

ssangyong korandosport aracımda navimex multimedya var ama navigasyon yazılımı çok eski ve sade.. yani 3d güncelleme felan yok..

acaba bunu nasıl güncelleyebilirim..
  • yusuftuyluoglu Y kullanıcısına yanıt
    A.s.

Navimex yetkili servisine gidin. orada hem cihaz için, hem de navi için ücretsiz güncelleme yaptırabilirsiniz.
  • İzmirde navimex servisi nerde .

• Arkadaşlar Megane 2 aracım için araca özel navimez maç 9954 hd modelini düşünüyorum.

Windows CE ve Android olan versiyon var aralarında 500 lira gibi fiyat farki var. Sizce aradaki farka değer mı

• Bugün 2009 model partner tepee aracima navimex android 5.1 taktirdim. Eski cihazim motevo wince 6.0 idi. Herşey iyi ama bilgi ekrani ayarları yok. Diğer cihazda vardı. Benim canbus ta sorun mu var. Berlingo yada partner aracina navimex android taktiran varsa sizde durum ne.

• Arkadaşlar herkese merhaba
    Ford aracım için navimex android cihazı aldım haritanın güncel olmadığını düşünüyorum.aldığım yer güncel diyor. 2016 harita güncellemesini internette navigasyonstore.com da başarsoft 2016.10 Q4 yayını var buradan yükleyen oldumu veya bir sorunla karşılaştımı veya cihaz için uygun mu ? şimdiden teşk ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kas. K kullanıcısına yanıt
    Hocam hic ugrasmayin. Wifi'den internete baglanin. Googlemaps veya yandex uygulamasiyla anlik yol verisi esliginde mis gibi surun arabanizi.

Ben cihazin kendi navigasyonunu hic kullanmiyorum. Guncel durumu vermiyor cunku.

• arkadaşım aynı cihazı bende kullanıyorum.burada da yazmıştım ve ben yazdıktan sonra madmax 50 arkadaşımız 2014.10.Q4 olarak anında güncellemişti.navigasyonstoreden güncellemeyi yaptım.denemek için adres olarak yavuz selim köprüsünü verdim ve ekranda adres olarak göründü.zaten igo sitesinde de görürsünüz son haritanın bu olduğu ve bazı formlar da da yavuz selim köprüsünün güncelleme sonrası göründüğü belirtilmektedir.
  • Navimex nav 9974 Android Peugeot 5008 için önerirmisiniz arkadaşlar.

Navigasyonu Google maps üzerinden kullanırım kendi navigasyonu çok önemli değil ama Google Play Store da herhangibir problem yoktur değilmi lisanssız oem lerde sorun olabiliyor bağlantıda.

Bir de arka ekranlara görüntü verilebiliyormu acaba
  • Resmi sitesi

arkadaşlar buradan telefonu alın ve istanbuldan serviste, teknik bölümde Mehmet Usta var,
    Ona ulaşın yardımın kralını yapıyor adam.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.