Şimdi Ara

Navimex double teybe virüs bulaşirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bunda 1 ay önce navimexin vw uyumlu double android teybini aldim.2 hafta sonra ses düğmesi işlem yapmamaya başladi.Servise gittim.Teybe virüs bulaştigini söyleyip hallettiler gönderdiler.1Hafta oldu yine aynı problem.Teyple internete dahi baglanmama ragmen bu teybe virüs nasil giriyor.Servis benimi kandırıyor.Ne yapacapimi bilmiyorum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: frmdost

    Bunda 1 ay önce navimexin vw uyumlu double android teybini aldim.2 hafta sonra ses düğmesi işlem yapmamaya başladi.Servise gittim.Teybe virüs bulaştigini söyleyip hallettiler gönderdiler.1Hafta oldu yine aynı problem.Teyple internete dahi baglanmama ragmen bu teybe virüs nasil giriyor.Servis benimi kandırıyor.Ne yapacapimi bilmiyorum?

    Servis sorunu çözmek yerine kısa yoldan virüs bulaşmış diyerek göndermiş seni.var sayalım bulastı donanımı etkileleyecek virüs bilgisayar sistemlerinde bile yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Navimex double teyp var 2011 model vw polo marka aracımda şarkılar çalarken ya da radyo da sürekli ileri sardırıyor bi çözümü varmıdır acaba? Ustalar teyp in dokunmatiğinde sorun var diyorlar ama öyle bişey olsa sadece ileri sardırmaz diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.