Şimdi Ara

Navigon (139,70€) Amazon underground app ile bedava ( Bitmeden Indirin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
6
Favori
3.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amazon underground apk uygulaması üstünden yükliyceksiniz google yazın çıkar 1gb harita indiriyor bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryujinjakka -- 17 Aralık 2015; 14:33:53 >
  • zenmate ile olmuyor.
  • hola vpn ile amazon underground uygulmasını açarsanız olucaktır eski hesapla olmaz ise yine o uygulama üstünde yeni hesap oluşturun bende oldu 1 gb harita indirio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryujinjakka -- 17 Aralık 2015; 14:46:57 >
  • Türkiye de olan 1 kişi ben indirebildim desin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryujinjakka

hola vpn ile amazon underground uygulmasını açarsanız olucaktır eski hesapla olmaz ise yine o uygulama üstünde yeni hesap oluşturun bende oldu 1 gb harita indirio

evet eski hesap yüzündenmiş.yeni hesap açınca oldu.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Türkiye de olan 1 kişi ben indirebildim desin ?

Ben indirebildim
  • dediğim yolları takip ederseniz sizde indirebilirsiniz ben indirdim
  • ryujinjakka kullanıcısına yanıt
    Sygic in paralı olanı var avrupa tüm harita. Buna rağmen Here yi kullanıyorum. Can sıkıntısına deneyim dedim, biraz uğraştım, yeni hesap açma ile kastıramam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Sygic in paralı olanı var avrupa tüm harita. Buna rağmen Here yi kullanıyorum. Can sıkıntısına deneyim dedim, biraz uğraştım, yeni hesap açma ile kastıramam.

aynen bende here kullanıyorum,ama bulunsun bu da belki lazım olur.
  • hocam tesekkürler anlatim icin ilk mesejada ekledim. ben trde olmadigim icin direk indi o yzden ordan nasil oluyor pek bilemedim.

Ben yillardir kullaniyorum bu appi o yüzden benim icin süper firsat. Bütün haritalari denedim bugüne kadar bunun kadar basarili degil hicbiri. Antalyadan züriche kadar bu harita ile gittim geldim. Onun disinda gerek trde gerek avrupada hicbir program bu kadar iyi degildi benim icin. bu sebeplerden paylastim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryujinjakka

dediğim yolları takip ederseniz sizde indirebilirsiniz ben indirdim

bende yaptım ama bi almanya adresi salladım siz adres falan yazmadınız mı? Eski hesapları da adres yüzünden kabul etmiyor bu arada.
  • ben adres falan girmedim sormadı hesap oluştururken
  • İndirdim. Haber veren arkadaşa teşekkürler. Umarım güncellemeleri ücretsiz yüklüyordur.
  • Olmuyor.. Sonuçta deneme sürümü karşıma çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda amazonun program ve preimum zenmate daha önce vardı, zenmate ile bölge değiştirdim amazonun programı açtım bölge değiştirdim, programı buldum fakat yemedi, bölgenizden dolayı indiremezsiniz diyor. Hesap açmayla falan uğraşamam.
  • adres sormuyor indiriyor suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım, haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • hepsini denedim ama olmadı, coğrafi kısılamalar nedeniyle indiremezsiniz diyor.
  • Artik google maps hariya indirmeye izin veriyor. Here uygulamasi baya basarili ve ucretsiz. Bunlarin disinda offline calisan ve ucretsiz olan 1-2 tane daha vardi. Cok fazla kasmaya gerek yok diye dusunuyorum. Google varken hic gerek duymuyorum ben.

Bu arada tor browser ile indirmeyi denediniz mi, belki ise yarar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre_z3

hepsini denedim ama olmadı, coğrafi kısılamalar nedeniyle indiremezsiniz diyor.

yeni hesap açın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.