Şimdi Ara

Navigasyonda Koordinat Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu cihazların ED50 koordinat sisteminde veri okuyabileni var mı acaba...hepsinde coğrafi sistem var.

• Hayir, navigasyon programlari World Geodetic System 1984 (WGS84) kullanir.
    quote:

Orjinalden alıntı: tavakspor

Bu cihazların ED50 koordinat sisteminde veri okuyabileni var mı acaba...hepsinde coğrafi sistem var.
  • evet...karayollarında çalışan bir harita mühendisiyim...müdürümüz kurum aracına navigasyon cihazı taktıracakmış...ama koordinat konusu başa bela oldu...UTM koordinatlarını verecek bir cihaz bulamadık...gerçi iyi bir el gps i var ama....
    quote:

Orjinalden alıntı: m_S_tekin

tavakspor alakalı degil ama merak ettim sen haritacımısın. ED50 sisteminde istemenin nedeni ney?

Orjinalden alıntı: tavakspor

müdürümüz kurum aracına navigasyon cihazı taktıracakmış...ama koordinat konusu başa bela oldu...UTM koordinatlarını verecek bir cihaz bulamadık...gerçi iyi bir el gps i var ama....

tam olarak ne için ihtiyacınız var utm koordinatlarına?
  • paksoyları aradım garmin koordinat sisteminin coğrafi olduğunu söylediler.
    quote:

Orjinalden alıntı: komplocu

garmin cihazın kullanmadım ama garmin yazılımı ITRF formatında koordinat verir sizde ed50 ye dönüştürürsünüz
  • sonunda buldum...garmin baytekin ankara şubeyi aradım...zuma modellerinde istediğim özellikler var...baytekine tavsiyem istanbul çalışanlarını eğitsinler...sattıkları malın özelliklerini bile bilmiyorlar...sadece fiyat bilmek yetmez.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.