Şimdi Ara

navİgasyonda bİr İlk! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
10.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: king34

evet arkadaşlar naviextras.com dan satın alarak tmc online kullanabileceksiniz . ama satın alacağınız test lisansı değil direk tmc online nın kendisini alıcaksınız

Yani ürünü alan bu özelliği almayacak, kendisi SONRA SATIN ALACAK
  • quote:

Bir önceki testimde gör memiştim cihazda TMC online da var TMC ready ile karıştırmayalım çünkü TMC online ile radyo frekanslarının cekmediği yerlerde bile trafik bilgisi alınabiliniyor.

Unutmadan şunuda açıklayalım (gerçi sizin yazmanız daha doğru olacaktı ama) Cihaz TMC Ready demektir bu, yani alan bu hizmeti satın alır kullanır. Kaldıki cihazınızda SIM kart yok :) wifi'da ancak bir yere bağlanırsa olacak sanırım. Yani radyonun çekmediği yerde ancak bu cihazınıza 3G dongle takıp veya wifi ile bir yere bağlarsanız bu yayını alacaksınız. Abone olup satın alsanızda bağlanmadan olmayacak. Bu açıklamaları yaparsanız sürekli tenkit almazsınız emin olun

• tmc online ile mesela ben evimden işyerimden vs. çıkmadan önce yol durumuna bakar öle çıkarım ben olsam ..! çoğunluğunda böle yapıcağından eminim .ama yine de tercih meselesi bir şey diyemem .
  • quote:

tmc online ile mesela ben evimden işyerimden vs. çıkmadan önce yol durumuna bakar öle çıkarım ben olsam ..! çoğunluğunda böle yapıcağından eminim .ama yine de tercih meselesi bir şey diyemem .

Evimde veya işyerimde zaten internetim varsa neden cihazdan anlık trafik bilgisi bakmaya uğraşayımki zaten internet varken trafik yoğunluğunu her türlü öğrenirim... ayrıca android cihaz kullanmamışsınız belliki 256 mb ramin yeteceğini düşünüyorsunuz. gider 250 liraya kapasitif ekran bir tablet alırım içine igo yükler kullanırım çok zor değil açıkcası... he bu navigasyon cihazının fiyatı 150 lira filan olursa o ayrı o zaman alınabilir. yoksa kapasitif olmayan bir android cihaz ne işe yararki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttt01

quote:

tmc online ile mesela ben evimden işyerimden vs. çıkmadan önce yol durumuna bakar öle çıkarım ben olsam ..! çoğunluğunda böle yapıcağından eminim .ama yine de tercih meselesi bir şey diyemem .

Evimde veya işyerimde zaten internetim varsa neden cihazdan anlık trafik bilgisi bakmaya uğraşayımki zaten internet varken trafik yoğunluğunu her türlü öğrenirim... ayrıca android cihaz kullanmamışsınız belliki 256 mb ramin yeteceğini düşünüyorsunuz. gider 250 liraya kapasitif ekran bir tablet alırım içine igo yükler kullanırım çok zor değil açıkcası... he bu navigasyon cihazının fiyatı 150 lira filan olursa o ayrı o zaman alınabilir. yoksa kapasitif olmayan bir android cihaz ne işe yararki.

Aman dikkat 1 saat sonra sizede yanıt gelir

• Sayın @king34 yazdığınız meajlarda üyelere azarlar gibi mesajlar yazmayınız,Cihazınızı tanıtmanıza ve cihaz hakkında detay yazmanıza karşı çıkmıyoruz fakat üyelerle karşılıklı tartışmaya girmeyiniz.Rahatsız olduğunuz ve kurallara aykırı olduğunu düşündüğünüz mesajları şikayet butonunu kullanarak bize bildiriniz gereğini yaparız.Kuallara uygun olmayan mesajlar silinmiştir.Lütfen Konu başlığa uygun devam etsin
  • Şu adreste biraz inceleme yapmışlar cihaz hakkında.
    RDS-TMC'den sonra online-TMC'de başlayacakmış.
    http://www.gelecekonline.com/metin/hem_android_tablet_hem_de_navigasyon_cihazi_goldmaster_nav_725-14881
  • evet başladı uygulamayı satın aldıktan sonra TMC online ı kullana biliyorsunuz . vede ürüne has bir özellik olan yoğunluk durumuna göre rota belirli ye biliyorsunuz.
  • quote:

evet başladı uygulamayı satın aldıktan sonra TMC online ı kullana biliyorsunuz . vede ürüne has bir özellik olan yoğunluk durumuna göre rota belirli ye biliyorsunuz.

O özellik ürüne has değil TBS sistemi kullanan tüm cihazlarda var zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 21 Temmuz 2012; 15:10:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Neden TMC yerine TBS diyorsunuz. Tamam Türkçe kelimeyi ön plana çıkaralım, ancak sanırım Next'in patentli bir markası TBS (Türk patent enstitüsünde 2012/58561 numaralı başvuruları var).
    Bilmeyen bir kullanıcı TBS diye aradığında sadece Next ürünleri karşısına çıkacak.

Türkçe kullanacak isek GPS yerine de KKS (küresel konumlandırma sistemi) diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: navhs

quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Neden TMC yerine TBS diyorsunuz. Tamam Türkçe kelimeyi ön plana çıkaralım, ancak sanırım Next'in patentli bir markası TBS (Türk patent enstitüsünde 2012/58561 numaralı başvuruları var).
    Bilmeyen bir kullanıcı TBS diye aradığında sadece Next ürünleri karşısına çıkacak.

Türkçe kullanacak isek GPS yerine de KKS (küresel konumlandırma sistemi) diyelim.

İlkler ve iyiler hep akılda kalır önerinize katılıyorum bundan sonra KKS yazacağım notumu aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

Güzel gelişme Analdığım kadarıyla ekran kapasitif yani iphone gibi dokunmatik değil,pnd cihazlar gibi rezistif.Ayrıca navigasyon yazılımını yazmamışsınız primo yazılım olursa harika olur birde androit sürümü inşaallah eski sürüm olan 2.3xx değildir bunlarıda yazarsanız memnun oluruz

hocam konunun geneliyle alakalı bir sorum olacak babam k.kartını bıraktı televizyonlu, gerçek zamanlı trafikli bişi al diyor hb ye baktım ancak güvenmiyorum fazla ne alıyım dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

Güzel gelişme Analdığım kadarıyla ekran kapasitif yani iphone gibi dokunmatik değil,pnd cihazlar gibi rezistif.Ayrıca navigasyon yazılımını yazmamışsınız primo yazılım olursa harika olur birde androit sürümü inşaallah eski sürüm olan 2.3xx değildir bunlarıda yazarsanız memnun oluruz

hocam konunun geneliyle alakalı bir sorum olacak babam k.kartını bıraktı televizyonlu, gerçek zamanlı trafikli bişi al diyor hb ye baktım ancak güvenmiyorum fazla ne alıyım dersiniz?

TV li olanın seyahat esnasında tv kısmı işinize yaramaz çünki giderken yayınları almıyor:) ama bu cihazların tamamı Sd karttan yada kendi hafızasına atacağınız film,videoları oynatabiliyor.piranhanın no trafik TMC li ve Next cihazların TBS yani trafik bilgi sistemli modelleri var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

TV li olanın seyahat esnasında tv kısmı işinize yaramaz çünki giderken yayınları almıyor:) ama bu cihazların tamamı Sd karttan yada kendi hafızasına atacağınız film,videoları oynatabiliyor.piranhanın no trafik TMC li ve Next cihazların TBS yani trafik bilgi sistemli modelleri var.

piranha yı önermiyorlar

next için ne dersiniz?

• TMC var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atlas5 gibi iyibir uydu alıcısı yokki

• evet tmc online var .
  • atlas5 500 MHZ yeni nesilleri 650 MHZ bu ürünün üzerinde 1 GHZ var.
  • yanılıyosun arkadaş cihaz işlemcisi başka bişey tüm tabletler öyle zaten ancak atlas5 yok onda üstü zaten yok atlası yazmıyoda sitesinde basit gps dir bu durumda

• atlas5 de 1GHZ de işlemci tek farkı birinin 1GHZ digerinin 500 MHZ olması .. başka olan ne anlayamadım ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.