Şimdi Ara

navİgasyonda bİr İlk! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
10.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim ürünümüzde google search yok . Çünkü igo nun google için lisansı yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: king34

bizim ürünümüzde google search yok . Çünkü igo nun google için lisansı yok .

Kimbilir bir alıp getiren olur elbette
  • elbette ama şu anlık öyle birşey yok.
  • quote:

bizim ürünümüzde google search yok . Çünkü igo nun google için lisansı yok .

Yazıyorsanız bildiğiniz ürün ve firma için yazın ! Öyle işkembeden "yok, olmaz, vs" diye sallamayın. NNG firmasının 2013 yılına kadar arama sistemi için lisansı var, varsa tanıdık biriniz atın google'da yetkili birine mail NNG için sorun yanıtı gelsin. Oturduğunuz yerden o yok bu olmaz demeyin, unutmadan sitenizdeki yazıları bari düzeltin. Hadi Android versiyonu eski bedava sürüm ama resimlerinizde 2.2 yazıyor özelliklerde 2.3 önce kendinizce bir karar verin bence.
  • Şu ana kadar karşılaşmadım!!!
    ama elinizde varsa paylaşırsın bizlerde görmüş oluruz . Böyle bir cihaz çok güzel olur.
    Site konunusuna gelince evet ilk hazırlanış aşamasında 2.2 idi ama sağolsun görevli arkadaşlar bunu 2.3 olarak yükselttiler bence böyle konulara takılmamalısın
  • quote:

Şu ana kadar karşılaşmadım!!!
    ama elinizde varsa paylaşırsın bizlerde görmüş oluruz . Böyle bir cihaz çok güzel olur.
    Site konunusuna gelince evet ilk hazırlanış aşamasında 2.2 idi ama sağolsun görevli arkadaşlar bunu 2.3 olarak yükselttiler bence böyle konulara takılmamalısın

2559 mesajim var forumda bence boş vaktinizde bir okuyun %10'unu ,kısacası takıldığım konular bellidir ve takıldığımda sonu pek hayra gitmez tavsiye ederim sizede. Ayrıca gel-gel tarzı mesajları bırakın artık, cihazda ne varsa onu yazın başka cihazlara vs. laf etmeden. Daha hala yazmadım önce kullanıcı olarak aldım test ettim dediğiniz sonrada mucize olarak satıcısı olduğunuz cihazın işlemcisi ne ram'lerinin hızı ne wifi b/g/n yada ne varsa gps alıcısı ne Herşeyin zamanı var o nedenle sonradan siz takılıp sınıfta kalmayında gerisi boş

• zannediyorum araç için navigasyon cihazlarında ülkemizde bir ilk tebrik ediyorum
  • cihazda olması gereken herşey var! olmayanlar konusundada neden yok diye bilgilendirme tarzında konuşuyoruz konumuz bu ! konumuz sizin kaç msj ınız olduğu veya % kaçına takıldıgınız değil . varsa cihaz hakkında bişeyler buyrun paylaşın herkrez bilgilensin!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih37

zannediyorum araç için navigasyon cihazlarında ülkemizde bir ilk tebrik ediyorum

Kesinlikle araç için olan herşey var bir kere 7" neyse konuya yazdıkça yukarıda kalıyor. En iyisi bir süre ellememek

quote:

cihazda olması gereken herşey var! olmayanlar konusundada neden yok diye bilgilendirme tarzında konuşuyoruz konumuz bu ! konumuz sizin kaç msj ınız olduğu veya % kaçına takıldıgınız değil . varsa cihaz hakkında bişeyler buyrun paylaşın herkrez bilgilensin!!!

Gereken varmi yokmu buna siz değil alıp kullananlar karar verir, ama pardon siz zaten satıcısınız ama nedense ilk mesaja olta atarak geldiniz. Bizde masumuz farkında değiliz zaten O takılmadığınız mesajlara bakarsanız bu cihazın alacağı yeri az çok tahmin edersiniz ,bana laf yetiştireceğinize firmanızda bu konuyla alakalı kişilere söyleyin önce sizi bilgilendirsinler. Yukarıda sorularımı sordum yanıtlarsınız sanırım en azından alacak olanlar neyi alacaklarını bilirler. Cihaz hala muamma ortada yokki alalım, siz şanslı alıcıymışsınız nerde bulduysanız hemen alıp testini yapıp birde tavsiye etmişsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 16 Haziran 2012; 13:14:16 >

• sordugunuz soruların bütün cvp ları form da var zaten direk bana değilde form a odaklanırsanız bütün cvp larınızı alırsınız .
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaşlar konu karşılıklı tartışma olarak gidecekse kapatmak durumunda kalacağım.Lütfen konu konu başlığına uygun olarak cihaz hakkında devam etsin.
  • 256 rem bence cok düşük android için uzun kullanımda cihaz şişecektir
    videolara dikkat edin uygulamadan uygulamaya gecerken devamli eklemeler görebilirsiniz
    yukardaki video da fazla bilgi verilmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazoglu007

256 rem bence cok düşük android için uzun kullanımda cihaz şişecektir
    videolara dikkat edin uygulamadan uygulamaya gecerken devamli eklemeler görebilirsiniz

Ekleme derken ? Yukarıdaki video zaten gayet rahat, zaten o video'da bu herşeyde "ilk" denilen cihaza ait değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

quote:

Orijinalden alıntı: lazoglu007

256 rem bence cok düşük android için uzun kullanımda cihaz şişecektir

Ekleme derken ? Yukarıdaki video zaten gayet rahat, zaten o video'da bu herşeyde "ilk" denilen cihaza ait değil

yukardaki videoya diyeceyim yok zaten ekranı buyutup kucultmekten başka bir şey yapmıyor
    256 rem de sıkıysa uygulamadan uygulamaya geçsin. video yu kesmeden yapacak bunuki kasılmaları görebilecez
    bunu demek istedim bir tek bu cihazda değil diyer androıd cihazlarıdada gecerli bir durum

• Valla bugün Galaxy S3'te yeni temple run'ı oynayayım dedim o bile takılıyor yukarıda yazdıklarımızı konuyu açan arkadaş zaten tersinden anlıyor. Demek istediğimiz zaten sizin yazdığınız aslında, madem yaptın neden DDR3 değil,neden 256MB ? Neden daha yeni bir versiyon/kernel değil. Ama zaten arkadaş fermanı vermiş "ilk" diye yapacak bir şey yok umarım diğer firmalar bu yazıları görüyorlardırda alınca ele gelen en azından dolaşımda sorun olmayacak ve birazda performanslı bir şeyler çıkartırlar.
  • ülkemizde navigasyon satışı yapan firmalarda markalarda android işletim sistemi kullanan başka firma varda bizmi bilmiyoruz
    ram düşük veya değil yüksek ram li ve android işletim sistemli navigasyon cihazlarının gelmesinin önü açılacaktır başka getiren yoksa şimdiye kadar bu bir ilk
  • Bir önceki testimde gör memiştim cihazda TMC online da var TMC ready ile karıştırmayalım çünkü TMC online ile radyo frekanslarının cekmediği yerlerde bile trafik bilgisi alınabiliniyor.
  • quote:

Bir önceki testimde gör memiştim cihazda TMC online da var TMC ready ile karıştırmayalım çünkü TMC online ile radyo frekanslarının cekmediği yerlerde bile trafik bilgisi alınabiliniyor.

İstanbulda yaşıyorsunuz bizim için TMC online olanı test edermisiniz?Haliç ve Boğaziçi köprüsü kilit olduğunda (malum çalışma var) karşıya nereden nasıl rota çiziyor?Öğrenelimde İstanbulda işimize yarayabilir
  • quote:

Bir önceki testimde gör memiştim cihazda TMC online da var TMC ready ile karıştırmayalım çünkü TMC online ile radyo frekanslarının cekmediği yerlerde bile trafik bilgisi alınabiliniyor.

Görmemeniz normal nedeni şu anda o gördüğünüz şey için test lisansı kullanıyorsunuz. ! Milleti varmış gibi algılatmayın, ürününüzü alan sadece Naviextras'tan bu hizmeti satın alarak kullanacak o kadar. Ya yazdığınızı doğru yazın,
  • evet arkadaşlar naviextras.com dan satın alarak tmc online kullanabileceksiniz . ama satın alacağınız test lisansı değil direk tmc online nın kendisini alıcaksınız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.