Şimdi Ara

navigasyon tawsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni aldığım i20 aracıma yolları pek bilmediğim için navigasyon aleti almak istiyorum
    kullanışı kolay aradğım yeri rahatlıkla bulabilceğim haritaları güncel olan ortalam 250-300 civarı bir navigasyon cihazı önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
    ayrıca hangi markalar iyi oluyor ??

• Öncelikle "i20" aracınız hayirli olsun

Uzun süredir bekledigim ve almak istedigim Navitech 513 model navigasyon cihazini önerebilirim.. Bugun birçok test yaptim ve hepsinden memnunum, zaten içinde IGO Primo 3D olarak geliyor..

Önerebilirim
  • teşekkürler piranha lar iyimidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceberg_1x -- 13 Nisan 2011; 9:41:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceberg_1x

teşekkürler piranha lar iyimidir?

Siz Navitech'i alın; Piranha biraz daha tecrübe kazansın bekleyelim biz... Önce müşterilerini ciddiye almayı öğrensin; sonra... Gerçi Navitech de ondan aşağı kalır yanı yok ama bahsi geçen cihaz iyi bir cihaz.

Garmin, Next, Navitech iyi cihazlardır, korkusuzca alınabilir Ne alırsanız alın ama Harita mutlaka Başasoft olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 13 Nisan 2011; 11:15:13 >
  • dostum navigasyon cihazı alacağına navigasyon destekli bir telefon al çok daha kullanışlı opsiyonu yüksek güzel telefonlar biraz pahalı olabilir ama navigasyona vereceğin parayı telefon bütçesini arttırarak ihtiyacını gidermeni tavsiye ederim ben öyle yapacağım.

aracında hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle...
  • Arkadasın sordugu soruya da cvp verelim arkadasım piranha bilindik marka ve o yuzden tercih edenler cok ürünleri de güzel bazı modelleri tutuluyor bende yarın alacam navigazyon cihazı ve biraz da araştırak piranha alacam telefon destegi 3d gibi özellikleri mevcut piranha escape ya da piranha galileo bunlara bir bak derim ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknisye -- 13 Nisan 2011; 15:34:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chipura

dostum navigasyon cihazı alacağına navigasyon destekli bir telefon al çok daha kullanışlı opsiyonu yüksek güzel telefonlar biraz pahalı olabilir ama navigasyona vereceğin parayı telefon bütçesini arttırarak ihtiyacını gidermeni tavsiye ederim ben öyle yapacağım.

arkadaşlar önce hepinize teşekkürler, chipura dostum senin dediin gibi navigasyon desteği olan bir telefon da düşünüyorum
    acaba nokia nin sunduğu ücretsiz olan ovi maps işimi görürmü rahatlıkla yoksa garmin mi yükletmem gerek yazılım olarak
    bir de telfonu navigasyon aleti olarak kullanmam nasıl etkiler pil durumunu uzun yola çıktığımda sorun olur mu yakında ankaradan antalya ya gidicem mesela

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye lütfen (acil)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceberg_1x

quote:

Orijinalden alıntı: chipura

dostum navigasyon cihazı alacağına navigasyon destekli bir telefon al çok daha kullanışlı opsiyonu yüksek güzel telefonlar biraz pahalı olabilir ama navigasyona vereceğin parayı telefon bütçesini arttırarak ihtiyacını gidermeni tavsiye ederim ben öyle yapacağım.

arkadaşlar önce hepinize teşekkürler, chipura dostum senin dediin gibi navigasyon desteği olan bir telefon da düşünüyorum
    acaba nokia nin sunduğu ücretsiz olan ovi maps işimi görürmü rahatlıkla yoksa garmin mi yükletmem gerek yazılım olarak
    bir de telfonu navigasyon aleti olarak kullanmam nasıl etkiler pil durumunu uzun yola çıktığımda sorun olur mu yakında ankaradan antalya ya gidicem mesela

Yanlış anlamayın ama benim kullandigim telefon navigasyon sistemini rahatlıkla sağlıyor fakat navigasyon cihazı ayrıdır, telefon cihazı ayrıdır. Ben de navigasyon cihazı aldım ve kullanıyorum. Telefonuzdaki navigasyon performansını alabilir misiniz bilemiyorum çünkü bu cihazın amaci navigasyondur. Fotoğraf makinasi satın almaya gerek yok zaten telefonun içinde "kamera" var.. O mantıga geliyor..

Ucuzundan bir tane alın bari ve saglıklı şekilde yolculuk gerçekleştirin.

• İyide Telefonlardaki navigasyon özelleri ücretli oluyor benim ki öyle baska tel bilmem genelde sanırım öyle ve de telefonlardaki konumum yani bulundugunuz yer daha beta aşamasında yazıyor bazı cihazlarda bulundugu yeri gösteriyor ama hata payı da var bir de navigasyon gibi gittiniz yeri an an göstermiyor benim öyle bunları da bilin istedim ...
  • iceberg dostum şu videoyu bir izle istersen bu programla böyle çalışan navigasyon cihazı varsa onu alalım
    ama malesef telefonda çalışıyor. ardında google desteği var.
    http://www.youtube.com/watch?v=TAh4yiCzgKw
  • güzel tabi ekran da buyuk ama ben hepsini ayrı ayrı almaya karar werdim
    piranha infiniti navigasyon aleti alıcam (250)
    digital kompakt sınıf uygun fiyatlı bir fotğraf makinesi (250 civarı) ( hiçbir fotoğraf makinası en iyi cep telefonu kamerasıyla karşılaştırılamaz)
    ve uygun fiyatlı bir cep telefonu ( samsung veya nokia 300-350 civarı bişey)

bunların hepsini tek bir cihaz olarak nokia n8 veya c7, samsung wave II, veya htc hd 2 de bulabiliriz fakat fiyat olarak daha pahalıya geliyor
    ve ayrı ayrı alındığında navigasyon ve fotoğraf için daha iyi performans alınır.
    akıllı telefon almak için daha beklemek istiyorum hemn daha iyi modeller çıkar hem de bu saydıklarımın fiyatları düşer diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceberg_1x -- 15 Nisan 2011; 20:01:31 >
  • iceberg_1x
    Bence iyi bir seçim yapışsın yarın alacam bende bimeks ten beyendigim 3 ürün oldu piranha escape --piranha galieo -- birde senin dedigin bunların hepsi ekrn boyutu 5 inç büyük olması güzel o yuzden tercihim ...
  • teşekkürler ewet escape ve galileo da güzel bunların bir üst modeli infiniti
    infinit hd de war ama pil ömrü çok kısa yetersi pil koymuşlar çözünürlük fazla olmasına rağmen
  • Merhaba ,

Aynı konuda link açmamak için sorayım dedim ;
    Esasen bir navigasyon cihazım olmasına rağmen yenisini arıyorum

Elimdeki Mio c520 ; aldığımdan beri ( 500 TL civarına almıştım 2007 yılında) aynı haritada ve güncellemesi yok ( 2007 haritalı) 2009 var diyorlar ama hem 2008 hemde yükleyen bin pişman. Cihaz olarak gerek hızı , TR dışında avrupa haritasının da olması , şarj fişinin navigasyona değil de kite bağlanıyor olması süper ama güncel olmayan harita nedeniyle cihazı çöpe atmak üzereyim.
    YER : istanbul

Aranan özellikler ;

1- Şarj ünitesi kite takılacak navgasyon cihazına değil, böylece sökerken kit ve kablo takılı kalcek , sadece nav cihazı sokulebilecek.
    2- Av-in kesin olacak , ekran 4.3" veya 5.0" olacak , çözünürlük /parlaklık önemli değil.
    3- Firma geçmişinde Mevcut harita güncellemelerini en az yılda 1 / 2 kez yapmış olacak ve harita güncellemelerde sorun yaşanmıyor olmalı. TR Harita güncellemesi paralı olsada olur en azından düzgün olacağını garanti etsinler.
    4- işlemci hızı 430 MHz in üzerinde olmalı
    5- Bluetooth / mp3 / Hafıza kartı takılabilirliği özellikleri olmasa da olur
    6- Pil ömrü önemli değil zira hep şarjda kullnılacak.

Bütce: 300 TL ye kadar.

Böyle bir cihaz var mı acep _?

teşekkür ederim

• Bugun aldım piranha galileo modelini escape ve infinit hd ve düzü vardı deneme amaclı koymuşlar biraz kullandım ve galileo aldım diger ürünlerde uydu baglantası biraz yavaş gibiydi bu beni tatmin etti bluetooth gibi özelleri falan güzel çalışıyor tavisye ederim alacaklara ...tripanazomi_1 kardes senin dedikleri de bir göz gezdirdim piranha escape -galileo - ve infinit modelleri sana uygun gibi aradıgın özelliklerde 5 inç hepsi hızı 500 mhz av-in girişi var bir bak bu modellere fiyat olarak da uygun ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknisye -- 16 Nisan 2011; 20:08:47 >
  • hayırlı olsun teknisye kardeş
  • Hayırlı olsun, keyifli navigasyonlar dilerim sayın @teknisye
  • Sağolun arkadaslar
  • Hayırlı olsun @ teknisye,
    güle güle kullanın ,
    Kullandıktan sonra Biraz tecrubelerinizden bahseder misiniz.
    Çin mallarına temelde karşı değilim yeterki istenen özellikleri aldığımızdan emin olalım ( yazılanlarla yaşanan aynı mı değil mi )

1- Açılış ve uydu buluş süresi veya açılış ve Adresi girdikten sonra uyduyu bulup rota hesaplandı deme süresi ne kadar ;
    Bunu zaman tutup söylermisiniz.

2- Normal giderken ve Dar sokaklarda denediniz mi , kopma durumu nasıl ?

3- Av-in girişi sadece kamera mı yani AV in girişinden sürekli video sinyali gönderip görüntü almak mümkün mü _? Denediniz mi ?

4- Benim için önemli olmasa da pil bilgisi verebilir misiniz ( kaç MAh ?) ve ne kadar gidiyor ?

teşekkürler
  • tripanazomi_1 kardes cihazdan yana bi sıkıntım olmadı kullandım kullanalı daha da deneme yapacagım tabi şunu diyim acılması kolay uydu baglantısı nı süre tutmadım ama kolay buluyor bina içinde denedim bunu pencere yanında ilk aldıgım da rota hesaplaması 2 kısım falan ayrılıyor biri normal , hızlı ben bunu oynamadım hiç hızlı olarak saniye içinde cıkırıyor karşıma sevdigim yönü de bu bekletmiyor sinyal kopma şeyi hiç yok kitapçık ta mı ne gördüm birden fazla uydu mu ne buluyor muş göstergesi de var ful cekiyor av -in girişi deneme fırsatım olmadı daha şarj olayı doldurup elime alıp cihazı da yaya moduna alıp dışarda denedim 3 saat falan aralıksız verim aldım 3.7 volt / 1600 mAh araba denedim rota belirledim gidecegim yerin sonra baska yere dönüp cihaz baktım rota hesaplanıyor yeniden dedi ve yeni rota hemen cıkardı karşıma bu yazdıklarım şimdilik bu kadar daha deneme yapıp sizinle paylaşacam ve de bir video cekip sizi tam bigilendirmek istiyorum şimdilik iyi günler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.