Navigasyonlar hakkında bilgim yok sanırım hemen hemen hepsi aynı olabiliyor. Navigasyon haricinde müzikti videouydu kullanmiyacağım.Hızlı kullanım sağlayan,Gps'e hızlı bağlanan bir navigasyon arıyorum.
Ebaydan alabileceğim markalarda olabilir
Linkteki konunun 2. mesajında tavsiye istenen konu linkleri var,o konulara göz atın isterseniz.
"üzerinde primo 1.2 yazılımla geliyor." Bunun avantajı nedir acaba ? Güncelleme diğerlerinde sınırsız ama bunda 3 yıl diyor bunun dez avantajı nedir sizce ?
"üzerinde primo 1.2 yazılımla geliyor." Bunun avantajı nedir acaba ? Güncelleme diğerlerinde sınırsız ama bunda 3 yıl diyor bunun dez avantajı nedir sizce ?
Primo 1.2 de primo 1.1'e göre birkaç farklı özellik mevcut.Gelişmiş otoyol bilgi ekranı gibi Harita güncellemesine gelince bu çok yazıldı çizildi artık kimse bu konuya takmıyor.Neden derseniz üç yıl çok uzun bir zaman ozamana kim öle kim kala tabiki karar sizin ömürboyu ücretsiz güncelleme taahhüt eden bir cihaz alabilirsiniz.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Daha geçen Next YE-GA 4624 aldım çok memnunum ...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
989898989898. kez açıldı konu.
tomtom yada garmin al :) kafan rahat olsun eğer akıllı telefonun varsa android yada sybian hiç alma telefonuna kur onu kullan bende nokıa x6 16gb garmin indirdim kurdum kapı numarasına kadar giriyorum götürüp bırakıyor sağolsun :) ovi mapste iyi ama telefonu çok yoruyor ve telefon çok ısınıyor ovi de
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme